PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

HausMan
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la HausMan » 12 dec 2016, 08:36

IlProfessore je napisao/la:Meni je nešto muka od potenciranja isključivo te smrdljive, nakaradne i fašističke evrope i dovođenja u vezu iste sa Šeherom. Sarajevo je spoj istoka i zapada, nikako samo jedno ili samo drugo. I ne bih se baš u potpunosti složio sa tobom. Dosta tih kriterija stoji, ali... ljudi u Sarajevu su se uvijek dijelili na 3 kategorije: raju, papke i peddere :kafa:
U zivotu nisam cuo da se u Sarajevo nekoi nekad dijelilo na peddere. Idi spavaj dijete drago ne lupetaj gluposti :rol: :rol:

brkatasomina
Kontakt:

Post Postao/la brkatasomina » 12 dec 2016, 09:58

Sarajlije šta bijaše s onom šerijatskom policijom u lovu na gey populaciju i quer festival?
Europa ha ha ha :guz:
Nije siromašan onaj koji ima, nego koji nema.

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 12 dec 2016, 10:11

Ako je sarajevo evropski grad,onda je i teocak

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 12 dec 2016, 10:44

Sarajevo je najvece selo u BIH od svih sela, zato i jeste glavno selo/grad, ali i pored toga svaki seljak hrli u njega jer ima bolje mogucnosti za zivot kao i vece mogucnost sa vecom zaradom nego u svom selu/gradu, prave prijeratne Sarajlije sada su u Kanadi, Americi, Australiji ... a njihova mjesta su zauzeli Focaci, Zvornicani, Vlasenicani, Srebrenicani, Sandzaklije i dr. ali i pored svega Sarajevo kakvo god da je i sta je sve prezivilo od urbicida, opsade pa do svega ostalog ikako je normalno, i pored svega se zapitajte onda kakvo je vase selo naspram najveceg sela u BIH ...
1921'

U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 dec 2016, 10:49

U moje selo voda je dosla 47 godine u tvoje jos nije.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 12 dec 2016, 10:54

avenija je napisao/la:U moje selo voda je dosla 47 godine u tvoje jos nije.
Pusti se seljackog rumenog prepucavanja, za to postoji i razlog, mijenjaju se komplet vodovodne cijevi, ako smi mi pili vodu iz zahrdjalih metalnih cijevi starih 60.tak godina mogu misliti tek onda iz kakvih vi pijete, i ako toga niste ni svijesni jer tu problematiku vasi ne forsiraju, a sve sto se ne forsira je odlicno ;)
1921'

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 dec 2016, 11:04

Hrasno1921 je napisao/la:
Pusti se seljackog rumenog prepucavanja, za to postoji i razlog, mijenjaju se komplet vodovodne cijevi, ako smi mi pili vodu iz zahrdjalih metalnih cijevi starih 60.tak godina mogu misliti tek onda iz kakvih vi pijete, i ako toga niste ni svijesni jer tu problematiku vasi ne forsiraju, a sve sto se ne forsira je odlicno ;)
Sta god da kazu - slazu. Od posjeta do preko 100K do mita da u Sarajevu nema vode. Bas se vidi zasto ih svi smatraju takvim ljudima, nisu ni daleko od istine.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 12 dec 2016, 11:05

MortemHz je napisao/la:
Sta god da kazu - slazu. Od posjeta do preko 100K do mita da u Sarajevu nema vode. Bas se vidi zasto ih svi smatraju takvim ljudima, nisu ni daleko od istine.
Gdje si ti vidio čovjeka sa dvije glave? :hmmmmm: :hmmmmm:

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 dec 2016, 11:11

Ja vas stvarno razumijem , probudis se krmeljav a ne mozes se umiti , ides u wc vratis se sasran :mrgreen:
Nije lahko

juvetorino
Kontakt:

Post Postao/la juvetorino » 12 dec 2016, 11:29

avenija je napisao/la:Ja vas stvarno razumijem , probudis se krmeljav a ne mozes se umiti , ides u wc vratis se sasran :mrgreen:
Nije lahko
:rol:

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 12 dec 2016, 11:45

juvetorino je napisao/la:Ako je sarajevo evropski grad,onda je i teocak
Lako je iz Torina pričati..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Thetraphak1921
Kontakt:

Post Postao/la Thetraphak1921 » 12 dec 2016, 11:51

avenija je napisao/la:Ja vas stvarno razumijem , probudis se krmeljav a ne mozes se umiti , ides u wc vratis se sasran :mrgreen:
Nije lahko
Mene samo interesuje koliko vremena vi radioaktivne nakaze iz Zenice ostavite dok operete dva analna otvora i cetiri para muda i to nasim go vnima.. Nisu Hakale krive !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 dec 2016, 12:36

aleksandar_veliki je napisao/la:Kakve veze imaju magla, zagadjenost, voda, Teheran, Mađari sa temom PL prepucavanje? .
Mađari - ucesnici Premijer lige BiH.
Teheran- Grad(nadimak) gdje se igraju utakmice Premijer lige BiH .
Magla - mogucnost da se utakmica Premijer lige BiH prekine zbog magle.
Voda - Ukoliko nema vode na stadionu kako ce se utakmica Premijer lige BiH odigrati ?
Zagadjenost - los kvalitet zivota igraca Premijer lige BiH kojima je to otezavajuca okolnost uz ionako zadimljene Nargija barove i nocne klubove .

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 dec 2016, 12:37

A, radioaktivnost :?:
SRETAN BROJ - 1725

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 12 dec 2016, 12:50

pitic je napisao/la:A, radioaktivnost :?:
To je rjeseno od proljeca , uefa nam je donirala 4 korner zastavice , raspisan je tender za njihovu nabavku, svaki igrac na terenu pri pogledu na zastavicu na Bilinom Polju ce biti svjestan tog problema .

slika

:mrgreen:

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 12 dec 2016, 12:51

:lol:
SRETAN BROJ - 1725

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 dec 2016, 14:47

Hrasno1921 je napisao/la:Sarajevo je najvece selo u BIH od svih sela, zato i jeste glavno selo/grad, ali i pored toga svaki seljak hrli u njega jer ima bolje mogucnosti za zivot kao i vece mogucnost sa vecom zaradom nego u svom selu/gradu, prave prijeratne Sarajlije sada su u Kanadi, Americi, Australiji ... a njihova mjesta su zauzeli Focaci, Zvornicani, Vlasenicani, Srebrenicani, Sandzaklije i dr. ali i pored svega Sarajevo kakvo god da je i sta je sve prezivilo od urbicida, opsade pa do svega ostalog ikako je normalno, i pored svega se zapitajte onda kakvo je vase selo naspram najveceg sela u BIH ...
Đesi unuče Isa-beg Ishakovića :lol:
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Hrasno1921
Kontakt:

Post Postao/la Hrasno1921 » 12 dec 2016, 15:05

IlProfessore je napisao/la:
Hrasno1921 je napisao/la:Sarajevo je najvece selo u BIH od svih sela, zato i jeste glavno selo/grad, ali i pored toga svaki seljak hrli u njega jer ima bolje mogucnosti za zivot kao i vece mogucnost sa vecom zaradom nego u svom selu/gradu, prave prijeratne Sarajlije sada su u Kanadi, Americi, Australiji ... a njihova mjesta su zauzeli Focaci, Zvornicani, Vlasenicani, Srebrenicani, Sandzaklije i dr. ali i pored svega Sarajevo kakvo god da je i sta je sve prezivilo od urbicida, opsade pa do svega ostalog ikako je normalno, i pored svega se zapitajte onda kakvo je vase selo naspram najveceg sela u BIH ...
Ako si se nasao medju prozvanim zaista nema potrebe, jer protiv tih ljudi nisam niti mislim bilo sta lose ...
1921'

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 12 dec 2016, 15:17

IlProfessore je napisao/la:
Ako si se nasao medju prozvanim zaista nema potrebe, jer protiv tih ljudi nisam niti mislim bilo sta lose ...
Ne, nego si tako pretenciozno to napisao da sam se zbnio skroz. Znači ne postoje više Sarajlije? Sad su na Palama, Bg, Nišu i sl. te po evropskim gradovima? Po toj tvojoj logici više ne postoje ni Kanađani, ni Amerikanci, ni Australijanci, niti bilo ko. To su glupe bošnje koje su se ispalile iz svoje domovine?

Vjerovatno je onda i Sebastian Kurc neki dalji rođak Kolinde Kitarević. Balkanac glupi.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ANamelessGhoul, Balorda, bhfanatic14, Fudo, Pablo11, samirr, VolimBiH96 i 63 gosta.