AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
To govorim cisto iz finansijskih razloga jer bih volio da se ta razlika u cijeni izmedju Aube i Kalinica usmjeri na druge pozicije. Na kraju neka ga dovedu, nece sigurno odmoci Milanovim ambicijama samo imam malo drugacije zelje za novu sezonu.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Fantasista
- Kontakt:
Džaba im sve te kupovine ako ne dovedu nekog top veznjaka a to Biglia sigurno nije.
Pozicija stopera se takođe mora pojačati.
Stvarno ne kontam zašto su pristali da dovedu brata od onog smrada, lik će da uzima platu a neće biti ni treći golman. Kamo sreće da su uzeli keš i kupili drugog golmana, kako mi je odvratan postao.
Pozicija stopera se takođe mora pojačati.
Stvarno ne kontam zašto su pristali da dovedu brata od onog smrada, lik će da uzima platu a neće biti ni treći golman. Kamo sreće da su uzeli keš i kupili drugog golmana, kako mi je odvratan postao.
ma biglia je ok, nije klasa ali je ono što milanu treba i što se relativno lako i povoljno može uzeti u ovom momentu.
ja bih uvijek birao da sa preostalim budžetom proširimo ekipu sa kvalitetnim igračima, ne samo kalinićem nego da se daju veći novci za pokojeg veznjaka i ofanzivca koji će biti od velike važnosti jer sezona će biti duga uz dosta utakmica i postojat će veliki pritisak da se izbori top 4, a sa šarenijim i brojnijim rosterom će to ići lakše.
druga stvar ako se otvori mogućnost da platiš pedesetak miliona za wc veznjaka/krilo/stoper, to bih odmah potpisao jer je istina da nam treba šampion u ekipi.
mada nemam ništa ni protiv aube, ako su toliko zapeli onda neka ga dovedu
ja bih uvijek birao da sa preostalim budžetom proširimo ekipu sa kvalitetnim igračima, ne samo kalinićem nego da se daju veći novci za pokojeg veznjaka i ofanzivca koji će biti od velike važnosti jer sezona će biti duga uz dosta utakmica i postojat će veliki pritisak da se izbori top 4, a sa šarenijim i brojnijim rosterom će to ići lakše.
druga stvar ako se otvori mogućnost da platiš pedesetak miliona za wc veznjaka/krilo/stoper, to bih odmah potpisao jer je istina da nam treba šampion u ekipi.
mada nemam ništa ni protiv aube, ako su toliko zapeli onda neka ga dovedu
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lazio je pronasao zamjenu za Lucasa Bigliu i mislim da bi uskoro trebale bit zvanicne potvrde transfera
samo je pitanje dal ce prvo biti ozvanicen Lucas Biglia kao vas igrac, il ovaj kao nas
samo je pitanje dal ce prvo biti ozvanicen Lucas Biglia kao vas igrac, il ovaj kao nas
- _forzamilan_
- Kontakt:
Jel ti vokri bar maloChinaglia je napisao/la:Lazio je pronasao zamjenu za Lucasa Bigliu i mislim da bi uskoro trebale bit zvanicne potvrde transfera
Ovo sa izdajicom i njegovim bratom bas odvratno slazem se. Ali nije da nismo naviknuli na bratske transfere, ovako na prvu sjecam se Seedorfovog brata Chedric tako nesto pa onda Kakinog retardiranog brata Digao itd. Ovaj smrad od balavog golmana napravi onakve scene popisa se po klubu i navijacima a za nagradu dobije najvecu platu ubjedljivo i jos mu brata vrate, ogroman minus.
I slazem se za Aubu **** ih on vise daj rijesi taj vezni pa onda napadni Belottija ili njega ili koga vec. Ovako ako Hakan zakaze ostane jedino Bona nesto da zna sa loptom ostalo sve drvosjece
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
obzirom da dovodimo boljeg igraca, tesko :kafa:_forzamilan_ je napisao/la:Jel ti vokri bar malo :(Chinaglia je napisao/la:Lazio je pronasao zamjenu za Lucasa Bigliu i mislim da bi uskoro trebale bit zvanicne potvrde transfera
Ne mogu da vjerujem da ljudi misle da je s 28 godina igrac star?
do jucer smo imali Baccu koji je van 16 opasan poput kupanja dok grmi
umjesto da pozdravite potez uprave, jer relano nece vam niko od top igraca doci u klub koji ne igra ligu prvaka.. dali su 38 mil za Silvu koji treba jos da jede pure da bi posao top napadač, sad kako će se navici i kada ce se adaptirati na Seriu A ostaje nam da vidimo, ali od Aube bi mogao strasno puno da nauči....sad sto su cijene igraca takve Boze moj, pa ne dajmo svoj novac. Kalinic je kalibar igraca poput Boriella, Gilardinha i slicnih ,a znamo kako oni prolaze u Milanu. Modrića, Jamesa mozemo samo sanjati, sto se tice ove godine, iduce kad se izbori liga prvaka , vec ce biti druga prica.

Ne vidim ja problem da se Silva rotira sa Emericom, a mogu igrati i zajedno u 3-5-2. Činjenica da bi ja radije za te pare doveo Forsberga i Kalinica al oni jednostavno moraju dovesti nekog da prodaje dresove. Ako odluče da to bude Emeric ja se necu puno buniti, jer napokon vjerujem upravi.
Sent from my x600 using Tapatalk
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
- _forzamilan_
- Kontakt:
U biti se mi svi slazemo ali i idemo u krug sa aubameyangom. Svi smo za da ga dovedu ali isto tako jasno je da sredina nije spremna i da je ona deficitarna pogotovo kad je igra prema naprijed u pitanju.
James ce izgleda put Minhena mada su odavno prestale te glasine.
James ce izgleda put Minhena mada su odavno prestale te glasine.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ovo ljeto iz Lazia dovesti Bigliu a sljedece godine Sergeja i svi zadovoljni. Jeste da ce Lotito traziti 80 mil, neka skinu na 50 i taman
Citao sam izjave Bobana a sad i Vieria. Slazem se sto se tice nekih stvari ali idu mi na zivce sa tim dovodjenjem "sampiona". Ne znam sta to znaci? Koji su to "sampioni" na trzistu, koga su to mogli dovesti? Sampioni se nekad mogu dovesti ali se najcesce stvaraju. Ako se uzme primjer Juventusa (a treba da bude primjer ostalim Ital ekipama), jesu li Barzagli, Bonuci, Dybala, Cuardado, Licht i Pjanic bili sampioni kad su dolazili u Juve? Nisu, nego su to tamo postali.
Bez obzira na sva pojacanja Milanu ce biti tesko izboriti LP i treba se dosta stvari posloziti da bi se to ostvarilo.
Iznad svakog igraca kojeg je Milan doveo stoji upitnik ali kad se pogleda tesko da se moglo sta bolje odraditi.
Kojeg je boljeg desnog beka od Contia Milan mogao dovesti? U Seria A nije bilo boljeg prosle sezone.
Rodriguez nije ispunio sav svoj potencijal i moze se reci da je stagnirao posljednje 2 godine ali opet koje bolje rijesenje postoji za tu poziciju? Juve ne zeli da proda Sandra za 60 mil jer nema nikakve moguce zamijene. Najjaci Eng klubovi ne mogu da nadju rijesenje za tu poziciju.
Hakan je slican slucaj. Mnogo je nedoumica oko njega ali gdje se moze naci igrac slicnih karakteristika za 20+ mil.
Tu su jos mladi Silva i Kessie od kojih ne znas sta ce biti ali definitivno imaju potencijal da pistanu bitne karike u buducnosti. Jedino mislim da su mogli naci bolje rijesenje za stopersku poziciju.
Za ta 2 sampiona koje spominju danas se treba isplatiti 130-140 mil a Milan je za te pare doveo 6 igraca.
Ne treba izgubiti iz vida to da Milan napada 3. I 4. poziciju u Seriji A a ne titulu prvaka Europe.
Citao sam izjave Bobana a sad i Vieria. Slazem se sto se tice nekih stvari ali idu mi na zivce sa tim dovodjenjem "sampiona". Ne znam sta to znaci? Koji su to "sampioni" na trzistu, koga su to mogli dovesti? Sampioni se nekad mogu dovesti ali se najcesce stvaraju. Ako se uzme primjer Juventusa (a treba da bude primjer ostalim Ital ekipama), jesu li Barzagli, Bonuci, Dybala, Cuardado, Licht i Pjanic bili sampioni kad su dolazili u Juve? Nisu, nego su to tamo postali.
Bez obzira na sva pojacanja Milanu ce biti tesko izboriti LP i treba se dosta stvari posloziti da bi se to ostvarilo.
Iznad svakog igraca kojeg je Milan doveo stoji upitnik ali kad se pogleda tesko da se moglo sta bolje odraditi.
Kojeg je boljeg desnog beka od Contia Milan mogao dovesti? U Seria A nije bilo boljeg prosle sezone.
Rodriguez nije ispunio sav svoj potencijal i moze se reci da je stagnirao posljednje 2 godine ali opet koje bolje rijesenje postoji za tu poziciju? Juve ne zeli da proda Sandra za 60 mil jer nema nikakve moguce zamijene. Najjaci Eng klubovi ne mogu da nadju rijesenje za tu poziciju.
Hakan je slican slucaj. Mnogo je nedoumica oko njega ali gdje se moze naci igrac slicnih karakteristika za 20+ mil.
Tu su jos mladi Silva i Kessie od kojih ne znas sta ce biti ali definitivno imaju potencijal da pistanu bitne karike u buducnosti. Jedino mislim da su mogli naci bolje rijesenje za stopersku poziciju.
Za ta 2 sampiona koje spominju danas se treba isplatiti 130-140 mil a Milan je za te pare doveo 6 igraca.
Ne treba izgubiti iz vida to da Milan napada 3. I 4. poziciju u Seriji A a ne titulu prvaka Europe.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
Ma jeb.o Bobana i njegove price pa i on je u Milanu sazrio kao igrac. Mi smo na dobrom putu i samo nek ovako nastave. Naci jos jednog napadaca jednog stopera i ako se ukaze sanas dovesti Forsberga i mi smo u igri za plasman u LS iduce sezone. A sto se tice prodaje dresova pa valjda ima neki kinez koji je tamo popularan nek dovedu i ici ce dresovi ko Mesijevi 
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Boban seronja, odličan bivši igrač koji je igrao fudbal u totalno drugačijem vremenu, pa sad konta da je pokupio svu pamet svijeta i daje savjete. Ako već nemaš šta pametno za reći, onda nemoj ni govoriti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Boban govori o povratku kluba u top10 u CL, i sigurno je okej njegova izjava. Sva pojacanja do sad su potencijalno dobra, no pod upitnikom. Svakako da su bolji od ovih levata koji su skupljali 8.mj zadnje 3-4 god.
Da li su dovoljno dobri da napadnu pozicije za CL preostaje da vidimo. Da su provjereni tipovi poput Fabregasa, Kovacica, Modrica dosli, bilo bi nesto sasvim drugo. I ne prdite, Hulk, Oscar i ekipa odose u daleku Kinu u prajmu karijere, da im je jedan klub poput Milana ponudio 20% nizu platu, svi bi pristali...
Donnarumma je za najvise domete i nosi epitet Buffonovog nasljednika. Evo Real doveo beka iz Atletica 19.god nije ni debitovao za A-ekipu, placen 30M.
Zato Juve izvolite pljunite 80M i eto vam i jedan i drugi Donnarumma
Da li su dovoljno dobri da napadnu pozicije za CL preostaje da vidimo. Da su provjereni tipovi poput Fabregasa, Kovacica, Modrica dosli, bilo bi nesto sasvim drugo. I ne prdite, Hulk, Oscar i ekipa odose u daleku Kinu u prajmu karijere, da im je jedan klub poput Milana ponudio 20% nizu platu, svi bi pristali...
Donnarumma je za najvise domete i nosi epitet Buffonovog nasljednika. Evo Real doveo beka iz Atletica 19.god nije ni debitovao za A-ekipu, placen 30M.
Zato Juve izvolite pljunite 80M i eto vam i jedan i drugi Donnarumma
- Beduin
- Kontakt:
Bilja je dobar upgrade za ovaj Milan, njegovo iskustvo bi moglo biti od pomoci i Lokateliju, ali po meni je previse 25mil baciti na njega s obzirom na njegove godine i ugovor koji ima u Laciju. Ali ako Lokateli od njega nauci nesto i danas-sutra s uspjehom igra za nas klub, onda je isplativa investicija.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kakav sastav očekujemo protiv Lugana?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
jesi dosadan, imaš na twitteru i fejsbuku sve 
mene samo zanima hoće li biti kakav dobar stream jer nema još nikakvih informacija, živo me zanima par igrača da vidim na šta će to ličiti.
mene samo zanima hoće li biti kakav dobar stream jer nema još nikakvih informacija, živo me zanima par igrača da vidim na šta će to ličiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Bice live na MilanTV i mislim livestream na facebooku, tako da se moze pogledati
Nego mislim da ce nam doci Renato Sanchez na posudbu sa pravom otkupa
Ako dodje bice ekstra,samo ne ponavljati slucaj Deulofeu-anextterrain je napisao/la: Nego mislim da ce nam doci Renato Sanchez na posudbu sa pravom otkupa
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- LegendKiller
- Kontakt:
taj dečko nije dobar u glavi, zato nema ni mjesta u Bajernu a ni u mladoj repki portugala sjedi na klupi. Ko je vidio onaj njegov klip kada broji pare zna o čemu pričam. Mislim da će, ako ovako nastavi, i Balotelia nadmašiti. Zato ne bi volio da ga dovedemo. Dosta nam je tih igrača koje trebamo ponovo vraćati u fudbalski život (jeste da je ovaj još mlad, ali je mnogo zalutao).nextterrain je napisao/la:Bice live na MilanTV i mislim livestream na facebooku, tako da se moze pogledati![]()
ponasanje malog Renata nije obecavajuce