FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BavaracZenica
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BavaracZenica » 16 jun 2015, 17:54

Covjek sa preko 220 utakmica za Svabe, mislim solidna i vise nego solidna zamjena za Neura, kao sto je spomenuto, iako sa vjerovatno manjim brojem nastupa nego sto je to imao u Stuttgartu, njegova forma sigurno nece pasti, a on kao mladic od 26 godina uz Neura i treninge u Bayernu moze biti bolji.

Covjek se zazelio novih izazova, a realno kome to nije san da se nadje u Bavarskoj, u domu Bayerna da obuce dres, pa makar i kao zaamjena koja je btw izuzetno dobro placena !!

Sretno Ulrich , nadam se da ces utakmice koje odigras, odigrat na nivou ! Probijen led, ajmo dalje !
FC Bayern !!!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 jun 2015, 18:21

slika

:cool:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 16 jun 2015, 18:53

Nad'o sam se Verattiu, Vidalu, Pogbi, di Mariji...
Al' moze i Urliech, bolje ista nego nista.
Dok nam se krila raspadaju, nista se ne poduzima da se zamijene.
Tesko nama slijedece sezone, ako se ne dovedu pojacanja svjetskog kalibra.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 16 jun 2015, 19:32

Ama biće pojaćanja ljudi i to dobrih pojačanja! Svjesna je uprava da nam treba pojačanja.

Nisu to feninzi i tako proste odluke da se donose preko noći.

Sabura samo, biće neko dobro krilo i desni bek osjetim to! Abd Grizmann i Darmian :)

Nismo mi Englezi da bacamo pare ;) :kafa:

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 17 jun 2015, 05:44

Bicee...biceee akBda krenulo se sa golmanom stuttgarta , i to je pomak:mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2015, 09:48

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 jun 2015, 09:57

Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha. :lol: Reina je izjavio da dalje ne zeli grijati klupu, vjerovatno se vraca u Napoliu. :geek:

Dalje se pitam, hocemo vise zavrsiti taj transfer sa Darmianom, dugo smo vise cekali. :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2015, 12:16

slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 17 jun 2015, 12:43

Nerminovic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha. :lol:
Šta se smiješ, ne vidim ništa smiješno? :?

Ulrih je vrsni golman, i vrlo glup potez s njegove strane, definitivno ne zaslužuje da ove godine na klupi provodi.
Mogao je vjerovatno ići i van Njemačke, ali eto odlučio se za nepopularnu varijantu, vjerovatno su novci presudili, ustvari sigurno da jesu. ;)

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 17 jun 2015, 14:25

pa i nije mali tako glup,Bayern je postao zadnjih 5 god super brend ,financijski premocan,svaki igrac koji dodje u bayern stekne ekstra iskustvo,cijena mu poreste,znaci automacki vrijedi necemu,sjedi 2 god na klupi baye,odigra 10 tekmi,sigurno ce se bolje plasirati i za vecu lovu otici negdje gdje ce biti 1. golman,makar ja tako mislim,niukom slucaju mu nece klupa Bayerna naskoditi.Vise ociju ce ga vidjeti,i privuce paznju vecih klubova.A iu cv-u ce mu stojati da je bio clan giganta.
VOLIM BAYERN

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 jun 2015, 14:29

Ma cijena mu oslikava i njegove mogucnosti. Pratio sam ga, zna odbraniti ali je mrtva kiksara. Nije ni cudo sto je dosao da bude grijac klupe.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jun 2015, 15:39

Weiser novi igrač Herthe, znači desni bek dolazi.

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 17 jun 2015, 16:15

Najveća vijest koja se tiče Bayerna ovih dana je ta da je Enes dobio slobodne vikende da se šetka po Švapskoj juri. :rol:

Gledam većina velikih klubova aktivna na tržištu, pregovaraju, lome i šta već ne. Da li su naši pripremili neko iznenadjenje(a) pa se to čuva u tajnosti il' ih je mentol Pep ubijedio da je ovaj kadar dovoljan da se uzme Evropa.

Kako god, ne svidja mi se ova letargičnost nikako. :hmmmmm:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 jun 2015, 16:32

Centre forward je napisao/la:Najveća vijest koja se tiče Bayerna ovih dana je ta da je Enes dobio slobodne vikende da se šetka po Švapskoj juri. :rol:

Gledam većina velikih klubova aktivna na tržištu, pregovaraju, lome i šta već ne. Da li su naši pripremili neko iznenadjenje(a) pa se to čuva u tajnosti il' ih je mentol Pep ubijedio da je ovaj kadar dovoljan da se uzme Evropa.

Kako god, ne svidja mi se ova letargičnost nikako. :hmmmmm:
Ovo gore boldirano mi nije ok. Ispade niko ništa ne može dok Pep ne aminuje. Za šta Sammer služi? Koji q plaćamo onda tolike ljude? Slažem se da je flopao ove dvije sezone ali baš pretjerujemo u izjavama. Sve moguće propuste pripisujemo jednom čovjeku dok uspijehe pripisujemo Juppu i Upravi od prije 3-4 godine; to nije ok; Pep ima mana ali nisu ni te Švabe cvijećke (vidi pod Enes).

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 17 jun 2015, 17:12

Zna se ko vedri i oblaci svim u Bayernu,to je Rumenigge i Sammer ova pasivnost je njihova krivica i nicija druga.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2015, 18:24

Pa sam Pep je insistirao na nekolio pojacanja i x puta ae mogla procitati vijest da isto zeli pojacati ekipu, da mu je ista nedovoljna za najvece domete zbog brojnih povreda itd...

Radi se na pojacanjima, poenta je u tome sto Bayern nije takav klub da za svakog igraca iskesira trazeni novac s obzirom da isti ne vrijede toliko.
Sticem dojam da je nekim ovdje vazno samo da se kupi igrac pa makar bio i previse preplacen i slicno no to nece nikad docekati od Bayerna koji je skoro svako svoje pojacanje u zadnjih nekoliko godina skautirao duze vrijeme, cak je to znalo i biti duze od jedne sezone sto se uradilo kod Javija.

Pojacanja ce doci, to je definitivno ali ne ide svaki posao kao po loju. :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 17 jun 2015, 19:00

Klare je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha. :lol:
Šta se smiješ, ne vidim ništa smiješno? :?

Ulrih je vrsni golman, i vrlo glup potez s njegove strane, definitivno ne zaslužuje da ove godine na klupi provodi.
Mogao je vjerovatno ići i van Njemačke, ali eto odlučio se za nepopularnu varijantu, vjerovatno su novci presudili, ustvari sigurno da jesu. ;)
Mozda tebi nije smijesno ali meni jeste, tako dobrog golmana prodati za 4M€, smijesna cijena. :lolno:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 17 jun 2015, 19:02

DiMarzio spominje da je ManuUtd kontaktirao klub u vezi transfera Boatenga i da je bilo nekih razgovora. Hmm...

Takodje od drugih izvora, manje pouzdanih, se navodi da pratimo situaciju oko Bartre i Varanea.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jun 2015, 22:43

Fakat se nadam da ce Kimmich dobiti sansu kod Pepa, slicno kao Rode jer ko je veceras gledao mladu repku elfa mogao je vidjeti da se radi o zaista velikom talentu.

Toliko mirnoce kod jednog igraca njegovih godina je odlicna preporuka plus citanje protivnicke igre koja je na vrlo visokom nivou. :tokralju:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 18 jun 2015, 18:33

ja mislim da bi nama znacila pojacanja jer smo u segmentu napada postali "staticni", ne igramo kontre kada imamo priliku sto mi je izuzetno glupo jer je Bayern i Njemacka uvijek po tome popularna, sjetite se Argentine. Igramo previsoko odbranu za nase igrace tipa rafe koji nije nesto ni brz, bernat i nema neku inteligenciju, a za stopere kazem da nisu navikli igrati u takvom sistemu. Sigurno su prvi put igrali ovoliko visoko, ne kazem da nismo igrali visoku odbranu ali ovo je neka ULTRA visoka odbrana koju Guardiola hoce. U napadu smo postali i predvidljivi pogotovo kad nemamo dva najbolja igraca a to ce nam se cesto pojavljivati u buducnosti. Zbog toga nam trebaju pojacanja. Igraci nam ulaze u godine, imamo jednu od starijih ekipa, treba to malo podmladiti, donijeti malo svjeze krvi u ekipu :D

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.