FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Covjek sa preko 220 utakmica za Svabe, mislim solidna i vise nego solidna zamjena za Neura, kao sto je spomenuto, iako sa vjerovatno manjim brojem nastupa nego sto je to imao u Stuttgartu, njegova forma sigurno nece pasti, a on kao mladic od 26 godina uz Neura i treninge u Bayernu moze biti bolji.
Covjek se zazelio novih izazova, a realno kome to nije san da se nadje u Bavarskoj, u domu Bayerna da obuce dres, pa makar i kao zaamjena koja je btw izuzetno dobro placena !!
Sretno Ulrich , nadam se da ces utakmice koje odigras, odigrat na nivou ! Probijen led, ajmo dalje !
Covjek se zazelio novih izazova, a realno kome to nije san da se nadje u Bavarskoj, u domu Bayerna da obuce dres, pa makar i kao zaamjena koja je btw izuzetno dobro placena !!
Sretno Ulrich , nadam se da ces utakmice koje odigras, odigrat na nivou ! Probijen led, ajmo dalje !
FC Bayern !!!!!
- anelbavarac
- Kontakt:
Nad'o sam se Verattiu, Vidalu, Pogbi, di Mariji...
Al' moze i Urliech, bolje ista nego nista.
Dok nam se krila raspadaju, nista se ne poduzima da se zamijene.
Tesko nama slijedece sezone, ako se ne dovedu pojacanja svjetskog kalibra.
Al' moze i Urliech, bolje ista nego nista.
Dok nam se krila raspadaju, nista se ne poduzima da se zamijene.
Tesko nama slijedece sezone, ako se ne dovedu pojacanja svjetskog kalibra.
Ama biće pojaćanja ljudi i to dobrih pojačanja! Svjesna je uprava da nam treba pojačanja.
Nisu to feninzi i tako proste odluke da se donose preko noći.
Sabura samo, biće neko dobro krilo i desni bek osjetim to! Abd Grizmann i Darmian
Nismo mi Englezi da bacamo pare

Nisu to feninzi i tako proste odluke da se donose preko noći.
Sabura samo, biće neko dobro krilo i desni bek osjetim to! Abd Grizmann i Darmian

Nismo mi Englezi da bacamo pare

Bicee...biceee akBda krenulo se sa golmanom stuttgarta , i to je pomak:mrgreen:
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Nerminovic
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha.
Reina je izjavio da dalje ne zeli grijati klupu, vjerovatno se vraca u Napoliu.
Dalje se pitam, hocemo vise zavrsiti taj transfer sa Darmianom, dugo smo vise cekali.

Dalje se pitam, hocemo vise zavrsiti taj transfer sa Darmianom, dugo smo vise cekali.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Šta se smiješ, ne vidim ništa smiješno?Nerminovic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha.![]()

Ulrih je vrsni golman, i vrlo glup potez s njegove strane, definitivno ne zaslužuje da ove godine na klupi provodi.
Mogao je vjerovatno ići i van Njemačke, ali eto odlučio se za nepopularnu varijantu, vjerovatno su novci presudili, ustvari sigurno da jesu.

pa i nije mali tako glup,Bayern je postao zadnjih 5 god super brend ,financijski premocan,svaki igrac koji dodje u bayern stekne ekstra iskustvo,cijena mu poreste,znaci automacki vrijedi necemu,sjedi 2 god na klupi baye,odigra 10 tekmi,sigurno ce se bolje plasirati i za vecu lovu otici negdje gdje ce biti 1. golman,makar ja tako mislim,niukom slucaju mu nece klupa Bayerna naskoditi.Vise ociju ce ga vidjeti,i privuce paznju vecih klubova.A iu cv-u ce mu stojati da je bio clan giganta.
VOLIM BAYERN
Ma cijena mu oslikava i njegove mogucnosti. Pratio sam ga, zna odbraniti ali je mrtva kiksara. Nije ni cudo sto je dosao da bude grijac klupe.
- anelbavarac
- Kontakt:
Weiser novi igrač Herthe, znači desni bek dolazi.
- Centre forward
- Kontakt:
Najveća vijest koja se tiče Bayerna ovih dana je ta da je Enes dobio slobodne vikende da se šetka po Švapskoj juri.
Gledam većina velikih klubova aktivna na tržištu, pregovaraju, lome i šta već ne. Da li su naši pripremili neko iznenadjenje(a) pa se to čuva u tajnosti il' ih je mentol Pep ubijedio da je ovaj kadar dovoljan da se uzme Evropa.
Kako god, ne svidja mi se ova letargičnost nikako.

Gledam većina velikih klubova aktivna na tržištu, pregovaraju, lome i šta već ne. Da li su naši pripremili neko iznenadjenje(a) pa se to čuva u tajnosti il' ih je mentol Pep ubijedio da je ovaj kadar dovoljan da se uzme Evropa.

05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ovo gore boldirano mi nije ok. Ispade niko ništa ne može dok Pep ne aminuje. Za šta Sammer služi? Koji q plaćamo onda tolike ljude? Slažem se da je flopao ove dvije sezone ali baš pretjerujemo u izjavama. Sve moguće propuste pripisujemo jednom čovjeku dok uspijehe pripisujemo Juppu i Upravi od prije 3-4 godine; to nije ok; Pep ima mana ali nisu ni te Švabe cvijećke (vidi pod Enes).Centre forward je napisao/la:Najveća vijest koja se tiče Bayerna ovih dana je ta da je Enes dobio slobodne vikende da se šetka po Švapskoj juri.![]()
- anelbavarac
- Kontakt:
Zna se ko vedri i oblaci svim u Bayernu,to je Rumenigge i Sammer ova pasivnost je njihova krivica i nicija druga.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa sam Pep je insistirao na nekolio pojacanja i x puta ae mogla procitati vijest da isto zeli pojacati ekipu, da mu je ista nedovoljna za najvece domete zbog brojnih povreda itd...
Radi se na pojacanjima, poenta je u tome sto Bayern nije takav klub da za svakog igraca iskesira trazeni novac s obzirom da isti ne vrijede toliko.
Sticem dojam da je nekim ovdje vazno samo da se kupi igrac pa makar bio i previse preplacen i slicno no to nece nikad docekati od Bayerna koji je skoro svako svoje pojacanje u zadnjih nekoliko godina skautirao duze vrijeme, cak je to znalo i biti duze od jedne sezone sto se uradilo kod Javija.
Pojacanja ce doci, to je definitivno ali ne ide svaki posao kao po loju.
Radi se na pojacanjima, poenta je u tome sto Bayern nije takav klub da za svakog igraca iskesira trazeni novac s obzirom da isti ne vrijede toliko.
Sticem dojam da je nekim ovdje vazno samo da se kupi igrac pa makar bio i previse preplacen i slicno no to nece nikad docekati od Bayerna koji je skoro svako svoje pojacanje u zadnjih nekoliko godina skautirao duze vrijeme, cak je to znalo i biti duze od jedne sezone sto se uradilo kod Javija.
Pojacanja ce doci, to je definitivno ali ne ide svaki posao kao po loju.

- Nerminovic
- Kontakt:
Mozda tebi nije smijesno ali meni jeste, tako dobrog golmana prodati za 4M€, smijesna cijena.Klare je napisao/la:Šta se smiješ, ne vidim ništa smiješno?Nerminovic je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da smo samo platili 4M € za Ulreicha.![]()
![]()
Ulrih je vrsni golman, i vrlo glup potez s njegove strane, definitivno ne zaslužuje da ove godine na klupi provodi.
Mogao je vjerovatno ići i van Njemačke, ali eto odlučio se za nepopularnu varijantu, vjerovatno su novci presudili, ustvari sigurno da jesu.

Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
DiMarzio spominje da je ManuUtd kontaktirao klub u vezi transfera Boatenga i da je bilo nekih razgovora. Hmm...
Takodje od drugih izvora, manje pouzdanih, se navodi da pratimo situaciju oko Bartre i Varanea.
Takodje od drugih izvora, manje pouzdanih, se navodi da pratimo situaciju oko Bartre i Varanea.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Fakat se nadam da ce Kimmich dobiti sansu kod Pepa, slicno kao Rode jer ko je veceras gledao mladu repku elfa mogao je vidjeti da se radi o zaista velikom talentu.
Toliko mirnoce kod jednog igraca njegovih godina je odlicna preporuka plus citanje protivnicke igre koja je na vrlo visokom nivou.
Toliko mirnoce kod jednog igraca njegovih godina je odlicna preporuka plus citanje protivnicke igre koja je na vrlo visokom nivou.

- FranckRibery
- Kontakt:
ja mislim da bi nama znacila pojacanja jer smo u segmentu napada postali "staticni", ne igramo kontre kada imamo priliku sto mi je izuzetno glupo jer je Bayern i Njemacka uvijek po tome popularna, sjetite se Argentine. Igramo previsoko odbranu za nase igrace tipa rafe koji nije nesto ni brz, bernat i nema neku inteligenciju, a za stopere kazem da nisu navikli igrati u takvom sistemu. Sigurno su prvi put igrali ovoliko visoko, ne kazem da nismo igrali visoku odbranu ali ovo je neka ULTRA visoka odbrana koju Guardiola hoce. U napadu smo postali i predvidljivi pogotovo kad nemamo dva najbolja igraca a to ce nam se cesto pojavljivati u buducnosti. Zbog toga nam trebaju pojacanja. Igraci nam ulaze u godine, imamo jednu od starijih ekipa, treba to malo podmladiti, donijeti malo svjeze krvi u ekipu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.