FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zna li neko naziv pjesme iz ovog video klipa? 
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nemoguće je da ljudi iz tih mjesta budu delegat i kontrolor na utakmici.Stole iz Bora je napisao/la:Sljedeca stanica, stadion Grbavica! Subota, 23.04. u 19:30!
ŽELJEZNIČAR-VELEŽ
Glavni sudija: Dragan Skakić (Gradiška).
Pomočnici: Adnan Alispahić (Zenica) i Zikrija Pašalić (Zenica).
Četvrti sudija: Vladimir Dominković (Orašje).
Delegat: Vitomir Šilić (Sarajevo).
Kontrolor suđenja: Željko Perić (Mostar).
Delegat: Mandić Mile (Koz. Dubica)
Kontrolor: Bilješko Anto (N. Travnik)
Nisi u pravu drug, na početku sezone su potpisani ugovori između pojedinih klubova i BHT o prenosu utakmica, i određeno je koje će se utakmice prenositi.Žalosno je da neće biti Željo - Velež na tv, ali šta je tu je.NeToBoLa je napisao/la:Samo domaćin treba da potpiše ugovor, ne i gost. Što neće da prenose, ne znam. Valjda će zato više raje biti na utakmici.AlemC85 je napisao/la:Ma atmosfera za pamćenje, nego mi krivo što ova naša uprava ne potpisa sa BHT ugovor o prenosu veležovih utakmica, ali eto, valjda će naredne sezone se to riješiti, gleda mi se tekma preko tv -a kao prije rata što su bile....Rigorozni_Džo je napisao/la:[youtube][/youtube]
ZATO SVI NA GRBAVICU DA PODRŽIMO NAŠ KLUB !
G R B A V I C A 2
I u čemu si konkretno ispravio?Baby je napisao/la:Nisi u pravu drug, na početku sezone su potpisani ugovori između pojedinih klubova i BHT o prenosu utakmica, i određeno je koje će se utakmice prenositi.Žalosno je da neće biti Željo - Velež na tv, ali šta je tu je.NeToBoLa je napisao/la: Samo domaćin treba da potpiše ugovor, ne i gost. Što neće da prenose, ne znam. Valjda će zato više raje biti na utakmici.
Utakmicu ne prenose jer postoji kvota da se svaki tim prenosi X puta, a Željina je kvota ispucana na drugim utakmicama.
- partibrejker1921
- Kontakt:
Raja, da li vas ovo podsjeća na nešto? Naravno da vas podsjeća. 1977. godine rahmetli sula rebac je preuze želju, koji je ispao iz prve lige, ne vjerujem da je željo bio zaslužio ispadanje, ko zna šta su mu učinili pa da ispadne, ali je zato 1978. se ekspresno vratio u prvu ligu pod sulinom palicom, što znači da se ponovila historija, Oda nas preuzeo kada smo skoro bili prežaljeni, i s njim renesansa, a evo čitam hoće čovjek da ostane još u klubu, velike su šanse.
Ma bratski i radnički klubovi, nema šta..
- s marsa pao
- Kontakt:
Ovaj Nermin Vazda je svima Gazda
Alihodzic i Buki najbolji definitivno
Muharemovic je takodje odlicno odigro
Alihodzic i Buki najbolji definitivno
Muharemovic je takodje odlicno odigro
- partibrejker1921
- Kontakt:
-
DARE_DEVIL_SA
- Kontakt:
Necemo valjda opet kuci biti bez postignutog gola
)
Samo neka igra Culum i Beslija bit ce sve ok, normalno podrazumijeva se Zeba na klupu!!!
Samo neka igra Culum i Beslija bit ce sve ok, normalno podrazumijeva se Zeba na klupu!!!
ee jbg kud nije derbi ponovo na grbavici hehehe vidim u gostima derete a kuci ste derani !!!
i sam Osim kaze da ste u gostima bolji!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Sto znaci da cemo i vas poderati jer gostujemo na kosevumma_hz je napisao/la:ee jbg kud nije derbi ponovo na grbavici hehehe vidim u gostima derete a kuci ste derani !!!
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Jezik pregrizo hahahaBLU SKY je napisao/la:Sto znaci da ce mo i vas poderati jer gostujemo na kosevumma_hz je napisao/la:ee jbg kud nije derbi ponovo na grbavici hehehe vidim u gostima derete a kuci ste derani !!!
FK SARAJEVO.
i mene zanimaBianconeri1988 je napisao/la:Zna li neko naziv pjesme iz ovog video klipa?
treba nam jos igraca iz BiH
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Zajebi ti to bratski i radnicki...sjetim se kamenovanja i skele na kojoj su bili nasi navijaci zadnji put...ja bih licno sve velzovce na istok i lupio im cifru za ulaz ako im se ne svidja na tranzit pa nek gledaju tekmu.AlemC85 je napisao/la:Raja, da li vas ovo podsjeća na nešto? Naravno da vas podsjeća. 1977. godine rahmetli sula rebac je preuze želju, koji je ispao iz prve lige, ne vjerujem da je željo bio zaslužio ispadanje, ko zna šta su mu učinili pa da ispadne, ali je zato 1978. se ekspresno vratio u prvu ligu pod sulinom palicom, što znači da se ponovila historija, Oda nas preuzeo kada smo skoro bili prežaljeni, i s njim renesansa, a evo čitam hoće čovjek da ostane još u klubu, velike su šanse.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Pile u pravu si 
Ž '21!
- theprodigy
- Kontakt:
prvi ste poceli..tako da..al nije to tema..mislim da ce velez uzeti..pozzpile87 je napisao/la:Zajebi ti to bratski i radnicki...sjetim se kamenovanja i skele na kojoj su bili nasi navijaci zadnji put...ja bih licno sve velzovce na istok i lupio im cifru za ulaz ako im se ne svidja na tranzit pa nek gledaju tekmu.AlemC85 je napisao/la:Raja, da li vas ovo podsjeća na nešto? Naravno da vas podsjeća. 1977. godine rahmetli sula rebac je preuze želju, koji je ispao iz prve lige, ne vjerujem da je željo bio zaslužio ispadanje, ko zna šta su mu učinili pa da ispadne, ali je zato 1978. se ekspresno vratio u prvu ligu pod sulinom palicom, što znači da se ponovila historija, Oda nas preuzeo kada smo skoro bili prežaljeni, i s njim renesansa, a evo čitam hoće čovjek da ostane još u klubu, velike su šanse.
- partibrejker1921
- Kontakt: