Slobodi se omaklo prosle godine da se dokopaju evrope, to se desi jednom u 20-30 godina, ne ocekuj ih u skorije vrijeme opet tamo!pitic je napisao/la:Sloboda kada bi i izborila Evropu kojim slučajem ne bi mogla istu igrati. Neće dobiti licencu jednom su izradili poreznu neće opet.
kontinen je i nepismen.TobeYarabi je napisao/la:@kontinen je škripar
Samire, šta ti bi?samirr je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje zašto Miske uzima kamatu na pozajmice i zašto nije ranije tu kamatu uplatio u klub nego cekao da objavi Mreza da on uzima kamatu da bi je kasnije vratio Zelji ? Jel stvarno mislite da ce on uvijek vracati kamatu u klub ? Zašto je zabranjen dolazak Benjaminu na Grbavicu ?
Alejku mu selam.High je napisao/la:Samire, šta ti bi?samirr je napisao/la:Pitanje za navijace Zelje zašto Miske uzima kamatu na pozajmice i zašto nije ranije tu kamatu uplatio u klub nego cekao da objavi Mreza da on uzima kamatu da bi je kasnije vratio Zelji ? Jel stvarno mislite da ce on uvijek vracati kamatu u klub ? Zašto je zabranjen dolazak Benjaminu na Grbavicu ?
Je l' ti krivo što si glup?kontinen je napisao/la:evo naučila mebelosevic28 je napisao/la:Vrhunac komunikacije. Je.bo ti Benjo mater jel' te on ucio toj filozofijikontinen je napisao/la:naučit će me tvoja![]()
dobra je
Znači ovako si samo glup?kontinen je napisao/la:ne, krivo bi mi bilo da sam glup a kitar
već sam ti odgovorioPitarBordo je napisao/la:Znači ovako si samo glup?kontinen je napisao/la:ne, krivo bi mi bilo da sam glup a kitar
Trenutno korisnika/ca: Balorda, supervizor i 9 gostiju.