FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zenicani i Rumenko nas odvedose u 2 ligu.Igraci fol legli.Ima li suza.
-
- Kontakt:
Sve do veceras sam bio optimista i mislio sam sve da mogu,a znam da mogu. Ovo su najveci debili od igraca,racunajuci i one iz prosle sezone.
Navijaci,tj.samoprozvane vodje su takodjer u ovom paketu.
Sve klosar do klosara koji nas vode u drugu ligu,ali sto neko rece nazalost i u drugoj ligi ce debili ostati.
Navijaci,tj.samoprozvane vodje su takodjer u ovom paketu.
Sve klosar do klosara koji nas vode u drugu ligu,ali sto neko rece nazalost i u drugoj ligi ce debili ostati.
Dok ovi uhljupi u upravi sjede i hapaju pare mi levati idemo na utakmice i dajemo im pare, daj sto vise navijaca da dodje da podrzi.... svaka cast navijacima ali ljudi ovo je sramota, mi vise protiv nikog nismo bolan favoriti ni kod kuce ni na strani sta je ovo
Crni Cerak 🐦⬛
-
- Kontakt:
Jel Drljo ikog pogodio loptom, jel Krpic puco po golu, jel Stilic moze meda, jel Bruno zna pogoditi sa izmjenom, jel se ikom sudi ko sto se sudi gostima na Grbavici i da li su Manijaci i dalje zadovoljni situacijom pod porolom bit ce bolje. E pa alarm se odavno upalio, Zeljo je posto ispodprosjecan klub na kome se svako izivljava. Sram da vas sve bude **** vam sve, sta napraviste od institucije.
-
- Kontakt:
Ne sehri Bruno nije ni jedan penal bio, ubleho
Još uvijek ne mogu vjerovat...
Sad se moramo vadit na Slogi i konama.
Strašno koliko gola ne možemo zabiti i koliko dolazimo teško do istog.
Krpić prosipa silu Irancu, a najneefikasniji napadač lige. Nije ošuto na go evo sad će pet kola.
Nevjerovatno kakvu klupu imamo, a neki igrači nezamjenjivi.
Amoah ne smije bit u prvoj pored Al Jabera. Ne smije. Gdje sj nam omladinci?
Svaka čast vođama Manijaka koji prosipaju ironiju po fb i piskaraju "smješne" statuse dok klub tone, a oni aminuju jer su ugrađeni u ovu propast.
Ovdje bi pitari pokolj napravili da im se klub nadje u ovoj situaciji.
Sad se moramo vadit na Slogi i konama.
Strašno koliko gola ne možemo zabiti i koliko dolazimo teško do istog.
Krpić prosipa silu Irancu, a najneefikasniji napadač lige. Nije ošuto na go evo sad će pet kola.
Nevjerovatno kakvu klupu imamo, a neki igrači nezamjenjivi.
Amoah ne smije bit u prvoj pored Al Jabera. Ne smije. Gdje sj nam omladinci?
Svaka čast vođama Manijaka koji prosipaju ironiju po fb i piskaraju "smješne" statuse dok klub tone, a oni aminuju jer su ugrađeni u ovu propast.
Ovdje bi pitari pokolj napravili da im se klub nadje u ovoj situaciji.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 29 mar 2024, 22:05, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
Totalna fula sa igracima, nije ovo do trenera, hvala na 5miliona ali nepotrebnih ? Da grmimo u drugoj ligi? mi ili Tuzla !
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Poginuli !
Opet nisi Bruno dao šansu Al Jaberu, forsiras svoje gluposti a mi patimo
-
- Kontakt:
Sramota je ispasti iz najgore lige u Evropi, znaci nema dalje, dno dna. Nikad veci skup luzera u timu, a nije da smo blistali sa timovima zadnjih 10 godina. Jos jednom, jeebem vam sve, sta uradiste od kluba.
Boze sacuvaj… Bekricu i kompanijo hebo vas Babo u čmar!
FK Zeljezničar Sarajevo 1921
AUT
AUT
- grbavicka1921
- Kontakt:
Jbem vam familiju!!
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."
- Meraak1921
- Kontakt:
Sta Manijaci kazu? Podrska i dalje ili? Da smo 'navijaci' ne bi bili na jugu, nego na pressu i yebali im majq u prdaru, nek izlaze svi! Uprava dosta je!
Zadnja izmjena: Meraak1921, dana/u 29 mar 2024, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Onaj Osman Hadzic se pretvori u Neuera svaki put kad brani protiv nas
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Al Jaber, Babaluk, Foco, Ovcina bez prilike protiv ekipe koja se povukla u 16 i samo branila go.
Al zato nek je Krpic nezamjenjiv i trkaci pijetao Josef "nije uspio fino primiriti loptu" Amoah...
OVAJ DVOJAC JEDNU SMISLENU PRILIKU NIJE NAPRAVIO U ZADNJIH 5 UTAKMICA! A i dalje su stalno u prvoj.
I naravno nas Jaap Sram. Edin Cocalic. Dupla greska kod gola Veleza. Protiv kona odigro utakmicu zivota, sve prije i poslije za zatvora.
Sramota je blaga rijec.
Al zato nek je Krpic nezamjenjiv i trkaci pijetao Josef "nije uspio fino primiriti loptu" Amoah...
OVAJ DVOJAC JEDNU SMISLENU PRILIKU NIJE NAPRAVIO U ZADNJIH 5 UTAKMICA! A i dalje su stalno u prvoj.
I naravno nas Jaap Sram. Edin Cocalic. Dupla greska kod gola Veleza. Protiv kona odigro utakmicu zivota, sve prije i poslije za zatvora.
Sramota je blaga rijec.
Zadnja izmjena: inzomni, dana/u 29 mar 2024, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
Kakvih 10 sekundi cocalica kod njihovog gola, nevjerovatno.
Iskusan igrac, Zeljino dijete. A sjetimo se kako je Drina popljuvan i haman otjeran. Sjecam se i gola u Ugljeviku i jos xy situacija.
Katastrofa smo.
Sta li je Bruno uigravao 14 dana, e majko mila. Svaka vama cast sta ste uradili.
Iskusan igrac, Zeljino dijete. A sjetimo se kako je Drina popljuvan i haman otjeran. Sjecam se i gola u Ugljeviku i jos xy situacija.
Katastrofa smo.
Sta li je Bruno uigravao 14 dana, e majko mila. Svaka vama cast sta ste uradili.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Najveća ubleha još od Krčmarevića!
Yebem li ti kosti !
Yebem li ti kosti !
Ja mjesecima pitam sta su rekli na skupstini, a imali su pravo na rijec. Itekako imaju udjela u sve ovo. Nek se oni mlate po gradu i bratime sa zemuncima.Meraak1921 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:08Sta Manijaci kazu? Podrska i dalje ili? Da smo 'navijaci' ne bi bili na jugu, nego na pressu i yebali im majq u prdaru, nek izlaze svi! Uprava dosta je!
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
-
- Kontakt:
Ispade skino 5 cistih golova kako ti napisa. Frajer osim onog prosjecnog suta radovca nije ni imao posla19vendetta87 je napisao/la: ↑29 mar 2024, 22:09Onaj Osman Hadzic se pretvori u Neuera svaki put kad brani protiv nas