FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Al mu jaran jednim uhom hvata Radio Rejkjavik drugim Radio Jerusalem
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
neka Owen dovede židovski klub za stogodišnjicu Slobode
-
Sloboda1919
- Kontakt:
haahaahahaa kraljaHeller je napisao/la:Al mu jaran jednim uhom hvata Radio Rejkjavik drugim Radio Jerusalem
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Heller je napisao/la:Al mu jaran jednim uhom hvata Radio Rejkjavik drugim Radio Jerusalem
vjerovatnpo je to kod njih bilo popularno dok je Bale igrao za njih pa je vecina neispravno kako bi pokusali izgledati kao Bale
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
u centar braca...Chinaglia je napisao/la:neka Owen dovede židovski klub za stogodišnjicu Slobode
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
neka on ode do svog kluba za koji navija i trazi 4 najlosija igraca medju 30 na posudbu da nam poslaju ljudi..obecamo im da ce mozda izboriti evvropu dokazati se i prodati se negdje
..hajde Owen ucini to 
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije valjda da si iso' u Mejdanstaragarda je napisao/la:drug faraon je ZA sto se tice projekta ZLATNE KARIKE...projekta opstruiraju i protivi mu se ekipa okupljena oko ovog kosarkaskog frankestajna poznatijeg kao OKK..znate na koga se odnosi....logika je jasna u ovom slucaju...sto vise kesha za SVETINJU manje ce zagrabit za frankestajna jer i oni guraju taj svoj neki projekat i svoj tal u svemu tome jer su vidjeli da su kockaste glave kratke pameti zaboravile na cijem je pepelu nastao ovaj kvazi klub,podmetnuli su kukavicije jaje i vidjeli da je raja to prihvatila i da puni Mejdan...a vi opet pohrlite na tekme za NISTA ovog OKK il kako li vec .......lomit ce se tu jos koplja i mi moramo istrajati u borbi za spas i evropski put nase SLOBODE...kako me Mejdan vise nece vidjeti na tekmama ove smijurije od kluba tako cu i Tusanj prekriziti u svom zivotu ako projekat ne prodze i ako starac sa Tusnja podlegne...pozzz crveno crnoj braci...sutra na tekmu zovite sve znane i neznane,molite,kumite....REZULTAT JE TOTALNO NEBITAN OVDJE
P.S. Porediti neki hibridni klub sa FK Slobodom i traziti pare za taj klub mogu samo oni koji izgleda lijece neke svoje komplekse iz proslosti. Prije je bilo onaj ko ne zna 'lopte" ide na "basket".
Skver ne laprdaj, frustracije košarkom prosipaj negdje drugo.
Nullius in verba
Ovo si tačno napisao. Neki dan zovem da idemo danas na utakmicu i ništa od tog od njih (niti je ikad bilo). Kao ne prate FK Sloboda i našu ligu . . . . Pa ni džabe neće da idu a sve neki lafo vatreni navijači ino klubova.Skver je napisao/la:Nije valjda da si iso' u Mejdanstaragarda je napisao/la:drug faraon je ZA sto se tice projekta ZLATNE KARIKE...projekta opstruiraju i protivi mu se ekipa okupljena oko ovog kosarkaskog frankestajna poznatijeg kao OKK..znate na koga se odnosi....logika je jasna u ovom slucaju...sto vise kesha za SVETINJU manje ce zagrabit za frankestajna jer i oni guraju taj svoj neki projekat i svoj tal u svemu tome jer su vidjeli da su kockaste glave kratke pameti zaboravile na cijem je pepelu nastao ovaj kvazi klub,podmetnuli su kukavicije jaje i vidjeli da je raja to prihvatila i da puni Mejdan...a vi opet pohrlite na tekme za NISTA ovog OKK il kako li vec .......lomit ce se tu jos koplja i mi moramo istrajati u borbi za spas i evropski put nase SLOBODE...kako me Mejdan vise nece vidjeti na tekmama ove smijurije od kluba tako cu i Tusanj prekriziti u svom zivotu ako projekat ne prodze i ako starac sa Tusnja podlegne...pozzz crveno crnoj braci...sutra na tekmu zovite sve znane i neznane,molite,kumite....REZULTAT JE TOTALNO NEBITAN OVDJE, bolan tamo idu samo ovi sto navijaju za ove "IN" klubove (Barcelona, Real, Chelsea), koji u zivotu nisu bili uzivo na nekoj fudbalskoj tekmi i ovi voajeri (skoro sve sami bolesnici ko i klub koji vode bolesnici). Naravno tu spada i grupa ovih placenih navijaca. Ako ce mo realno treba vise pomoci KK Student, to je klub sa puno vise tradicije od tog Kvazimoda kluba.
. Pa taj klub ce se uskoro ugasiti sam od sebe. Ti isti sto vode taj klub su ugasili Ditu sa svojim jaranima da bi imali svoj klub.
P.S. Porediti neki hibridni klub sa FK Slobodom i traziti pare za taj klub mogu samo oni koji izgleda lijece neke svoje komplekse iz proslosti. Prije je bilo onaj ko ne zna 'lopte" ide na "basket".
Al zato su na OKK redovni . . .
Fali tebi koji bod koeficijenta intelegencije da bi ti mogo' imati i pokusaj da shvatis a kamoli da shvatis sta sam napisao.Heller je napisao/la:Skver ne laprdaj, frustracije košarkom prosipaj negdje drugo.
svi na Tušanj, neka neko dobaci Azmiru da porazgovara sa Subićem iz Borca, ako je moguće 
-
zenickiROB
- Kontakt:
Pozzz braci...
sretno danas protiv Borca.. .do pobjede
CRNO i CRVENO srce je moje, konačno znam i sam koje je LJUBAV boje.. .
-
zenickiROB
- Kontakt:
Mislim da. Bi moglo.. .to sam odigrao, ali ko pita kad je navujacki.. ..
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Slavija će na svom terenu dočekati Čelik i jurišati na sva tri boda kojim bi gotovo osigurali opstanak u Premijer ligi, dok će Borac i Sloboda u Banjoj Luci odigrati meč bez pretjeranog rezultatskog značaja za oba tima.
Iinace je SS.ba izvor provjerljivih informacija haahha
Iinace je SS.ba izvor provjerljivih informacija haahha
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
-
zenickiROB
- Kontakt:
zar se igra u Banja Luci.. ...zar nije u Tuzli 
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ma u Tuzli ali et
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Mozda je narasla Banja Luka pa mi predgrađe 
Nullius in verba
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Naravno da ne idem...odnosilo se to za vrijeme zivota SLOBODE. ..a bevba, vedran i kompanija itekako imaju razloga da traze od grada da podrzi njihov projekat jer im je kod ljudi prosla prica da je to ustvari ista Sloboda al sada bez dugova. ....posto bosnjo pusi svaku ublehu koja mu se servira pa tako i ovu imaju sa posjetom od par hiljada ljudi odlican vjetar u ledzaSkver je napisao/la:Nije valjda da si iso' u Mejdanstaragarda je napisao/la:drug faraon je ZA sto se tice projekta ZLATNE KARIKE...projekta opstruiraju i protivi mu se ekipa okupljena oko ovog kosarkaskog frankestajna poznatijeg kao OKK..znate na koga se odnosi....logika je jasna u ovom slucaju...sto vise kesha za SVETINJU manje ce zagrabit za frankestajna jer i oni guraju taj svoj neki projekat i svoj tal u svemu tome jer su vidjeli da su kockaste glave kratke pameti zaboravile na cijem je pepelu nastao ovaj kvazi klub,podmetnuli su kukavicije jaje i vidjeli da je raja to prihvatila i da puni Mejdan...a vi opet pohrlite na tekme za NISTA ovog OKK il kako li vec .......lomit ce se tu jos koplja i mi moramo istrajati u borbi za spas i evropski put nase SLOBODE...kako me Mejdan vise nece vidjeti na tekmama ove smijurije od kluba tako cu i Tusanj prekriziti u svom zivotu ako projekat ne prodze i ako starac sa Tusnja podlegne...pozzz crveno crnoj braci...sutra na tekmu zovite sve znane i neznane,molite,kumite....REZULTAT JE TOTALNO NEBITAN OVDJE, bolan tamo idu samo ovi sto navijaju za ove "IN" klubove (Barcelona, Real, Chelsea), koji u zivotu nisu bili uzivo na nekoj fudbalskoj tekmi i ovi voajeri (skoro sve sami bolesnici ko i klub koji vode bolesnici). Naravno tu spada i grupa ovih placenih navijaca. Ako ce mo realno treba vise pomoci KK Student, to je klub sa puno vise tradicije od tog Kvazimoda kluba.
. Pa taj klub ce se uskoro ugasiti sam od sebe. Ti isti sto vode taj klub su ugasili Ditu sa svojim jaranima da bi imali svoj klub.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.