AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ovaj mali bi mogao biti jako dobar napadač, lani je prekuc'o u Primaveri, a evo počinje dobro i u seniorima
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Je li ovo Bertollaci asist?. Ja bih njega ostavio kao igraca s klupe njega i Matia.
hahahhahaha dajgle abatea sa ovim cvikama

bolje da su ovog kur.tona ostavili u rosteru kao trećeg napadača nego dovodili mrtvog borinija
brat kessie mi se đasvi, dobar je
bolje da su ovog kur.tona ostavili u rosteru kao trećeg napadača nego dovodili mrtvog borinija
brat kessie mi se đasvi, dobar je
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- LegendKiller
- Kontakt:
Kesi ko Weah u svoje vrijeme, nosi i loptu i protivnike!
Rodrigez gazi citavu lijevu stranu.. Sad Siljo misli "kako on zna a ja ne znam"

Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Kesi ko tenk
A zasto su najavili Borinija a on ne igra
A zasto su najavili Borinija a on ne igra
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- LegendKiller
- Kontakt:
U ovih 20 minuta se može vdjeti šta znači kvalitetan bek, Rodrigez samo ide naprijed i svaka lopta samo gleda ima li ko naprijed. Abate jedva da je centar prešao, a i ono lopti što dobije samo vraća nazad. Slično je ako uporedimo Kesia koji također traži igrače naprijed i ide naprijed, i Montolivo koji samo vraća nazad.
Mali Cutrone se trudi, a vidi se i da ima znanje, mogao bi on ostati kao 3 napadač, Bacu ili Lapadulu prodati, ili ako dođe Abumejang onda obojicu prodati, a ima i Borini.
Mali Cutrone se trudi, a vidi se i da ima znanje, mogao bi on ostati kao 3 napadač, Bacu ili Lapadulu prodati, ili ako dođe Abumejang onda obojicu prodati, a ima i Borini.
tek sad vidim da je borini uzeo jedanaesku kuknjava
kessie i rodriguez dobri, hakan na krilu promašaj i kad prođu ove eksperimentalne tekme definitivno ga se MORA pomjeriti u sredinu.
monto samo nabija lopte naprijed, da makar jednog ubode tačan pas
kessie i rodriguez dobri, hakan na krilu promašaj i kad prođu ove eksperimentalne tekme definitivno ga se MORA pomjeriti u sredinu.
monto samo nabija lopte naprijed, da makar jednog ubode tačan pas
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobro je, nek' su konačno završili ovu sagu oko Donnarumme, uspjeli smo izvući maksimum iz njegovog ugovora, zadovoljan sam. Sad se samo nadam da će ući u sezonu hladne glave, jer nije bio nimalo stabilan tokom ovog omladinskog Eura gdje je branio veoma loše.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Tacno se vidi razlika izmedju novih i starih igraca. Stari samo vracaju loptu nazad, novi pa gledaju kako da je uvale naprijed.
Valjda Hakana dadne u sredinu u drugom poluvremenu.
Valjda Hakana dadne u sredinu u drugom poluvremenu.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- nextterrain
- Kontakt:
Evo nam crne mambe 
Siljo ne moze u vratniku igrati, treba ga pokloniti prvoj ekipi koja za njega pita
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
ni ne gleda mi se drugo poluvrijeme, hoću da izbrišem iz sjećanja ove igrače
crnoj amebi treba davati što manje šansi u ovim mečevima inače ga nikome nećeš moći prodati
ko je ovaj flop kročiata, još jedan biser iz primavere
crnoj amebi treba davati što manje šansi u ovim mečevima inače ga nikome nećeš moći prodati
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
šta ti znaš, predobar kročata, nudi se stalno i ima dribling, kako god bolji od bacce, borinija i niangarope11 je napisao/la:ni ne gleda mi se drugo poluvrijeme, hoću da izbrišem iz sjećanja ove igrače![]()
crnoj amebi treba davati što manje šansi u ovim mečevima inače ga nikome nećeš moći prodati![]()
nisi ti nikakav skaut rope...
Dade biser gol
..
Ovog Maurija treba pustiti da igra vise, mali bi mogao biti dobar. Izmislio fudbal za Bertolaccija.
Ovog Maurija treba pustiti da igra vise, mali bi mogao biti dobar. Izmislio fudbal za Bertolaccija.
free Palestine!!!
free Palestine!!!
ovo bih i ja zabio
jel' ovo mauri asistencija? zaboravio sam da momak postoji, ne bi bilo loše ostaviti ga u rotaciji.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Vrijedi li tražiti snimak tekme?
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Od bacce i nianga nije ni tesko biti bolji oni su vec bivsi samo jos treba da im jave.
Iz ove ekipe Mauri, Gomez i Antoneli mogu pomoci ekipi u iducoj sezoni ovo ostalo sve otjerati
Iz ove ekipe Mauri, Gomez i Antoneli mogu pomoci ekipi u iducoj sezoni ovo ostalo sve otjerati
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
ne vrijedimuxa je napisao/la:Vrijedi li tražiti snimak tekme?
tek sad vidim da zapata nosi kapitensku traku, a ne ščiljo
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- nextterrain
- Kontakt:
Mauri bi mogao biti stvarno dobar igrač, ima ga svugdje, najbolje posudba, nezz meni je Kročata solidan radije njega na klupi nego Nianga, Baccu i Borinija 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.