FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Balance
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Balance » 21 jun 2015, 18:42

edo07 je napisao/la:Ocito je da nesto ne stima sa nasim scouting timom...kao politika je bila da se okrenu i dovodjenju mladih igraca...evo upravo zavrseno SP U20...recimo desno krilo Brazila, momak pod imenom Malcom..strasan igrac..trenutna vrijednost 6mil eura, inace igrac Corinthiasa
Ma opekla se uprava sa igracima iz Juzne Amerike (Sosa J. Santos, Breno) pa su sada oprezni. Cak kad je Pep izrazio zelju za dovodenjem Neymara nisu mu izasli u susret zbog straha od prilagodbe i losih procjena igraca do sada. A i zbog Gotzea i gadno se zahebali. :D

Ali lako za Malcoma, nego sto nam odlaze igraci tipa Depay, Danilo.. Toliko mi je zao zbog Depaya da to ne mogu opisati rjecima, fantastican igrac vec sada koji bi se brzo uklopio, a i cijena je bila prava "sitnica".

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 21 jun 2015, 19:06

Ulivaca je napisao/la:Opasno se šuška o Bastiju. Ima li kakvih novosti, jel odlazi fussballgott?
Rekao Rummenige da planiraju s njim kao vaznim igracom za sljedecu sezonu osim ako on sam ne izrazi zelju za odlaskom. Sve je moguce posto je Pep tu, da je neki svabo trener ne bi Kroos i Schweini nigdje, nit bi se dovodio Alonso, igrac na zalasku karijere i tamo neki spanjolski "Bernati".
Gdje je Uli, nek ulozi one pare od utaje poreza ,aktivira klauzulu i ocera spanskog predatora iz bavarske svetinje :D

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 jun 2015, 19:45

Balance je napisao/la: Sve je moguce posto je Pep tu, da je neki svabo trener ne bi Kroos i Schweini nigdje, nit bi se dovodio Alonso, igrac na zalasku karijere i tamo neki spanjolski "Bernati".
Nije Pep odgovoran za odlazak Kroosa, on bi ga čak možda i zadržao. Uprava jednostavno nije htjela ponuditi Kroosu traženu platu, procijenilo se tada da toliko ne vrijedi, koliko traži.... ;)
A Alonso je u prvom dijelu sezone bio pun pogodak, ostvarivao je rekorde po broju tačnih dodavanja, pa jedno vrijeme i predvodio našu igru. Opadanjem nivoa ekipe (bar u onim ključnim evropskim utakmicama) opadao je i Alonso i množile su se njegove greške...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 21 jun 2015, 20:35

edo07 je napisao/la:Ocito je da nesto ne stima sa nasim scouting timom...kao politika je bila da se okrenu i dovodjenju mladih igraca...evo upravo zavrseno SP U20...recimo desno krilo Brazila, momak pod imenom Malcom..strasan igrac..trenutna vrijednost 6mil eura, inace igrac Corinthiasa
njega je vec chelsea zavrsio ako sam dobro vidio, nije se nesto proculo oko tog puno a ako nije jos zavrsen transfer njega i onoj malog guillermea dovest odmah :cool:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 jun 2015, 23:43

Ako Rummenige i društvo kontaju da će Ajren i Bilal iznijeti sezonu na svojim leđima grdno se varaju.Jel' čekamo 5 do 12 da kupimo adekvatne zamjene za krilne pozicije ili šta. :think:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Klare

Post Postao/la Klare » 21 jun 2015, 23:51

Roberi ne može iznijeti sezonu to znamo, a mjesta panici još nema, 70 dana do kraja prelaznog roka, jedino opasnost vreba od situacije da smo zapikali igrača, a neko nam ga preotme, no izgleda da se još nisu odlučili, a imam osjećaj da će nam servirati jednu pravu bombu. :)

Ne bi me čudilo i da nas neko od standardnih napusti, čitaj Alonso, Dante..., mada ja ne bih volio da nas iko napusti, izuzev mlađahnih na posudbe, jer sve je to kvalitetno + stare zasluge, čije odlaske ne bih lako podnio.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 22 jun 2015, 00:07

Klare je napisao/la:
Ne bi me čudilo i da nas neko od standardnih napusti, čitaj Alonso, Dante..., mada ja ne bih volio da nas iko napusti, izuzev mlađahnih na posudbe, jer sve je to kvalitetno + stare zasluge, čije odlaske ne bih lako podnio.
:tokralju: :tokralju: upravo tako
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 22 jun 2015, 01:39

Eo po komentaru ispade da je Pepun rekao dovedite mi Neymara to bi bio done deal.Bayern jeste veliki klub i veoma mocan ali jednostavno nikada nece biti u domenu Reala i Barcelone.Vise je faktora tu.Pored fudbalskih tu su i klimatske razlike koje idu u prilog pomenutim.Pa se zna da Bayern nije bio u stanju dovesti Neymara , Balea,Suareza i ostalu elitu kojoj pristup imaju iskljucivo ova 2 kluba.

Takva situacije ce biti u buducnosti sa Hazardom,Pogbom,Verattijem i jos par igraca koji ce izrasti u superstarove !

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 22 jun 2015, 01:51

JoeBleck je napisao/la:Eo po komentaru ispade da je Pepun rekao dovedite mi Neymara to bi bio done deal.Bayern jeste veliki klub i veoma mocan ali jednostavno nikada nece biti u domenu Reala i Barcelone.Vise je faktora tu.Pored fudbalskih tu su i klimatske razlike koje idu u prilog pomenutim.Pa se zna da Bayern nije bio u stanju dovesti Neymara , Balea,Suareza i ostalu elitu kojoj pristup imaju iskljucivo ova 2 kluba.

Takva situacije ce biti u buducnosti sa Hazardom,Pogbom,Verattijem i jos par igraca koji ce izrasti u superstarove !
upravo si napravio diferencijaciju fudbala na REAL&BARCA i OSTALI TIMOVI, što je veoma laičko posmatranje na nogomet kao takav, jer ispada da je san svakog igrača da zaigra u Barceloni i Realu, ja ću reći samo da Bayern ima upravu koja nije retardirana i koja neće preplatit napuhane igrače poput Jamesa Rodrigueza 80miliona, Bejla 100miliona, neće dovodit Kaku za 64miliona pa da sjedi na klupi, neće na stopera od 30godina izdvojit 30miliona ko Barca za Mathieua itd. itd. e to je jedini razlog zašto ti igrači ne idu u Bayern, a idu gore spomenute timove

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 22 jun 2015, 06:05

Resite se Pep_a i bayern se vraca na stare staze , a sve dok vam je katalonski celo trener nikad necete osvojiti ligu prvaka.
Samo se trebate njega resiti i to je .. to , i dovesti njemacku krv .

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 22 jun 2015, 08:21

coelho41 je napisao/la: ja ću reći samo da Bayern ima upravu koja nije retardirana i koja neće preplatit napuhane igrače poput Jamesa Rodrigueza 80miliona, Bejla 100miliona, neće dovodit Kaku za 64miliona pa da sjedi na klupi, neće na stopera od 30godina izdvojit 30miliona ko Barca za Mathieua itd. itd. e to je jedini razlog zašto ti igrači ne idu u Bayern, a idu gore spomenute timove
A ti mislis da je uprava Reala i Barce retardirana da prave novčane minuse ? Sve su to ekonomski stručnjaci unaprijed izračunali do u detalje i da nema finansijske dobiti ne bi ih ni dovodili ...
Uglavnom više para zarade od tih igrača, u nekom roku od 6-12 mjeseci, nego što su dali ... E sad kome te pare idu i ko ima korist od toga, predsjednik ili klub, to je druga priča ...

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 22 jun 2015, 10:30

Paul-Georges Ntep...novo ime koje se spominje kao zamjena za Ribca

Kufur
Kontakt:

Post Postao/la Kufur » 22 jun 2015, 13:15

http://www.newsnow.co.uk/A/779251917?-10538:1329:0

haj ba so se bruka u ligi sampiona blamira nas , :oops: ,ali evo sad i u tenisu izgled da nam je pepun postao sadista ,voli se patiti i brukati cova ko niko :oops: ,pepi molim te idi iz minkena ali molimmmmmmmmmmmmmm teeeeeeeeeee please :oops: :( :plac: :(

Pepe Reina previously had a spell on loan at Napoli. Credit: PA
Bayern Munich goalkeeper Jose Reina will undergo a medical in Rome on Tuesday as he closes in on a return to Napoli.

Reina, 32, played for Napoli in the 2013-14 campaign on loan from Liverpool before joining Bayern Munich on a permanent transfer last summer.

to je to pepe legendo neka je sa srecom :salut: :clap:
Douglas Costa:"Danas je san postao stvarnost. Ponosan sam što ću igrati za Bayern, klub u kojem su igrali mnogi poznati Brazilci. Učinit ću sve da opravdam očekivanja"

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 23 jun 2015, 01:04

Niko nas ne spominje niti ima spekulacija za kupovinu igraca. Ono sto se jedino vrti po medijima je jedino evuntalni transfer Svajnija u ManUtd. Evo vec par dana je tako. Bas neobicno pratiti ove dane kad nema nekih aman spekulacija.

Alonso je zaduzio broj 14. Pepe Reina na pragu Napolija.

Jos 15 dana pa cemo znati na cemu smo sa transferima i ekipom. Ne bih volio da prodju pripreme a ne kupe se vec potrebni igraci.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 23 jun 2015, 01:31

Jedan od razloga zašto Bayern nije u prošlosti( u nazad 10god) trošio astronomske cifre na jednog igrača, je i taj zato što su imali finansijskih ograničenja.

Danas su ta ograničenja vrlo mala iz istih tih razloga( otplaćen je stadion vrlo brzo a mnogi veliki klubovi tek planiraju izgradnju ili dogradnju istog , ne razbacivanjem parama i pametnim ulaganjem na svim nivoima), postali smo finansijski moćan i za velike igrače privlačan klub što je pospješilo i samo dovođenje sadašnjeg trenera.
Sam projekat Bayerna je vrhunski planiran unaprijed 10-20 godina.. Kako što efikasnije i ekonomičnije dignuti klub na najviši mogući nivo..
Nemojte biti sigurni da Bayern neće uložiti velike cifre na jednog igrača ako je neophodno..
Ali ako se može dovesti slična kvaliteta igrača bez razbacivanja para onda je logična ova druga opcija..Što je racionalno to je i najbolje u svakom slučaju!! Zato i jesmo ekonomski najstabilniji klub na svijetu!

Što se tiče našeg kluba i odluka uprave ja imam puno povjerenje, zato sam siguran da će dovesti adekvatna pojačanja.. :kafa:

Nećemo valjda ići unazad, treba nastavit s dizanjem nivoa na svim poljima! :D

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 23 jun 2015, 10:03

Pošto odavno nisam pisao reko da pitam ima li gdje kakvih transfera. Koliko vidim vrlo tanko sad za sad valjda je zatišje pred buru :mrgreen:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 23 jun 2015, 10:28

:cool: :cool: :cool: :cool: :cool:
slika
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 23 jun 2015, 15:18

Kod nas ce izgleda biti transfer odlasci :-D ,
VOLIM BAYERN

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 23 jun 2015, 15:37

I kol'ko ste ponudili 2013. za Neymara ? :kafa:

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2015, 15:50

Schweinie se zbog renomea kluba i tradicije prodati ne smije.
To je uvijek razlikovalo Bayern od ostalih klubova, ta Njemacka osovina u ekipi, a Bastian kakav god da je karijeru u Bayernu zavrsiti mora.
Covjek sam trofejniji od citavog Chelsea i dugogodisnje historije, sto vam dovoljno govori ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.