i navijac Reala mu to kazeJameS je napisao/la:jao,jao kako ste samouvjereni,onda bi vam bilo najbolje da izvucete Barcu posto ste se bas nabrijali da svakog mozete pobjeditigeronimo je napisao/la:Pod 1 - RazumljivoTrasimaco je napisao/la:A sto su se Bavarci razletili po forumu. Nema gdje ih nema!Poslusajte vi Rza i lagano ovo proslavite. Treba biti optimistican, ali umjereno.
Da kasnije ne bi bilo kukanja.
Jos nisam cuo koga se ocekuje u 1/8 finala?
Pod 2 - Tako i treba
Pod 3 - Njega ne bih slusao. pa kad bi mi zadnja bila![]()
Pod 4 - Kukanja kod nas nema (osim kod pojedinaca), sto znaci...umri muski![]()
Pod 5 - Jos je rano za to, ustvari ne znam ni gdje mi je glava, a kamoli ko bi mogao doci kao sljedeci protivnik![]()
P.S. Znas i sam kako je kad se slavi, jbga ti...navalio da ti kazemo koga bi voljeli u narednom kolu![]()
Svejedno mi, ko god dodje...fasovace
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
- rob do bagro
- Kontakt:
Ne do bog da nam Makaay igra pa da Realu sukne u 11 sekundi gol 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Svi znaju da je Juve igrački jači nego zadnje dvije -tri godine.Dolasci Diega, Mela,Cannavara, Caceresa, Grossa, da pri tom niti jedan bitan igrač nije otišao kaže da je Juventus puno jači nego predhodnih godina.Jedini problem što je Bayern dosta jak za italijasnke klubove.Karim_Madrid je napisao/la:nedo BOG da nam igra R.CARLOS pa da sukne gol sa 42mrob do bagro je napisao/la:Ne do bog da nam Makaay igra pa da Realu sukne u 11 sekundi gol![]()
mislim igra zove se C.RONALDO sut je ista bomba :lol:nemojte izazivati vraga..znamo da ste sretni sto ste prosli
ali ostaviti jedan BORDO isprd sebe je sramota
a jedan JUVE slabi ove godine se nije mogo provuci kao proslih..
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
Steve Urkel
- Kontakt:
iako nisam neki fan ovih stranih klubova,sinoć mi je bayern nekako postao najdraži klub,vjerojatno zbog ole lole koji je najbolji igrac bayerna,samio treba izbacit onoga gomeza(zašto klose nije igrao)i kupiti golmana za dugoročno rješenje možda freya,neura,llorisa koji nisu loši
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Što Gomez-a pa on je u najboljoj formi u ekipi.U zadnje 4 utakmice je u svakoj dao gol.Steve Urkel je napisao/la:iako nisam neki fan ovih stranih klubova,sinoć mi je bayern nekako postao najdraži klub,vjerojatno zbog ole lole koji je najbolji igrac bayerna,samio treba izbacit onoga gomeza(zašto klose nije igrao)i kupiti golmana za dugoročno rješenje možda freya,neura,llorisa koji nisu loši
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bas tako. Opravdava ulozena sredstva u njegov transfer.FRANK RIBERY je napisao/la:Što Gomez-a pa on je u najboljoj formi u ekipi.U zadnje 4 utakmice je u svakoj dao gol.Steve Urkel je napisao/la:iako nisam neki fan ovih stranih klubova,sinoć mi je bayern nekako postao najdraži klub,vjerojatno zbog ole lole koji je najbolji igrac bayerna,samio treba izbacit onoga gomeza(zašto klose nije igrao)i kupiti golmana za dugoročno rješenje možda freya,neura,llorisa koji nisu loši
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
jao sto ste se digli. smirite se. samo ste prosli grupnu fazu i to kao drugoplasirani
Moramo i mi slaviti nakon lošeg pšočetka sezone i još smo mogli ispasti iz lp.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ali smo je prosli......damirko je napisao/la:jao sto ste se digli. smirite se. samo ste prosli grupnu fazu i to kao drugoplasirani
S kakvom mukom, imamo pravo da se dizemo.
Superiornost nam daje ogrmono samopouzdanje.................
Sad sve meljemo.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- bavaraccccc
- Kontakt:
jao nemogu da vjerujem da je bayern sinoc odigrao onako dobru utakmicu,nevjerovatno,ali sada je mali problem zdrijeba bas me zanima koga cemo dobiti,svi prvoplasirani su uzasno teski protivnici,ali mislim da protiv svakoga imamo solidne sanse
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Divna vecer je iza nas, konacno da Bayern napravi neku festu u Evropi. Moglo je se predpostavljati vec ranije da ce ovaj mec u Torinu biti majstorica za obe ekipe. Bordo je pokazao u prvoj utakmici u Torinu, da sa njima nece biti sale. Zahvalan sam im na tome, sto su odigrali posteno uzvratnu protiv Juventusa (mada je nama pasao i remi u toj utakmici) i tako nas ostavili u zivotu do zadnjeg kola.
Juventusa se nisam plasio, igraju stvarno lose u ovoj sezoni, u Minhenu bunker citavu tekmu. Mada i nasi miljenici nisu ni blizu onoj formi koja se od njih ocekuje. Stalna rotiranja, povrede nas stalno sakate, uz to napeta situacija izmedju trenera - nekih igraca - vrha kluba su dovele do toga da je Bayern par puta bio na rubu ponora.
Poslozile su nam se neke stvari (u korist Bayerna) pred ovu utakmicu, kao npr. lagana utakmica u ligi nasuprot Juventusa koji je igrao utakmicu zivota protiv Intera, 24 sata kasnije. Polagao sam nadu i u iskustvo Gaala nasuprot njegovog kolege Cire. Ispostavilo se na kraju, da je to bilo presudno ili ono sto je odlucilo utakmicu.
Povrede tam' povrede 'vamo, ni jedna ekipa nije igrala kompletna, tu se ne moze trazit alibi za (ne)uspjeh.
Butt je cudo, jao kako se historija ponavlja. Ponovo se upisa u listu strijelaca. Kod pogodka Trezegea nije imao sanse.
Buyten ove sezone strasan, kod dva gola zasluzan, osladilo mu se, mada bi u nekim situacijama trebao vise misliti na defanzivu. Mishu jos ne shvacam, nesto je nestabilan. Badstuber i Muller vec sada igraju kao da su u poznim fudbalskim godinama, a ne tek prva prava sezona. Sweini je mogao junak biti, da je u nekim prilikama imao vise srece, a bogami i znanja. Zadovoljili su i on i K'ptn mesar, koji je svojim iskustvom zaustavio protivnika na sredini terena, je l' ko vidio Diega?
Lahm igrao vise krilo, nego beka. Dobra utakmica od njega, ali bi morao poraditi vise na centarsutevima. Imamo zvijeri u spicu, koji su gladni visokih lopti.
Duracell-Hase kako ga Nijemci nazvase je bez dileme igrac utakmice. Olicu kapa do poda.
Vidi sta je Trasimaco stavio na potpis
, nasao me sinoc onakvog u transu da zapitkiva
Arsenal, Porto, Sevilla, Lyon/Viole bi bili pozeljni protivnici. Samo ne Barca i Chelsea, koji su po meni dva top kandidata za osvajanje lige prvaka.
Juventusa se nisam plasio, igraju stvarno lose u ovoj sezoni, u Minhenu bunker citavu tekmu. Mada i nasi miljenici nisu ni blizu onoj formi koja se od njih ocekuje. Stalna rotiranja, povrede nas stalno sakate, uz to napeta situacija izmedju trenera - nekih igraca - vrha kluba su dovele do toga da je Bayern par puta bio na rubu ponora.
Poslozile su nam se neke stvari (u korist Bayerna) pred ovu utakmicu, kao npr. lagana utakmica u ligi nasuprot Juventusa koji je igrao utakmicu zivota protiv Intera, 24 sata kasnije. Polagao sam nadu i u iskustvo Gaala nasuprot njegovog kolege Cire. Ispostavilo se na kraju, da je to bilo presudno ili ono sto je odlucilo utakmicu.
Povrede tam' povrede 'vamo, ni jedna ekipa nije igrala kompletna, tu se ne moze trazit alibi za (ne)uspjeh.
Butt je cudo, jao kako se historija ponavlja. Ponovo se upisa u listu strijelaca. Kod pogodka Trezegea nije imao sanse.
Buyten ove sezone strasan, kod dva gola zasluzan, osladilo mu se, mada bi u nekim situacijama trebao vise misliti na defanzivu. Mishu jos ne shvacam, nesto je nestabilan. Badstuber i Muller vec sada igraju kao da su u poznim fudbalskim godinama, a ne tek prva prava sezona. Sweini je mogao junak biti, da je u nekim prilikama imao vise srece, a bogami i znanja. Zadovoljili su i on i K'ptn mesar, koji je svojim iskustvom zaustavio protivnika na sredini terena, je l' ko vidio Diega?
Lahm igrao vise krilo, nego beka. Dobra utakmica od njega, ali bi morao poraditi vise na centarsutevima. Imamo zvijeri u spicu, koji su gladni visokih lopti.
Duracell-Hase kako ga Nijemci nazvase je bez dileme igrac utakmice. Olicu kapa do poda.
Vidi sta je Trasimaco stavio na potpis
Arsenal, Porto, Sevilla, Lyon/Viole bi bili pozeljni protivnici. Samo ne Barca i Chelsea, koji su po meni dva top kandidata za osvajanje lige prvaka.
Vom Jäger zum Gejagten
- bavaraccccc
- Kontakt:
ja bih najprije zelio liona ali vidit cemo,malo srece i bit ce dobro
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- Omerbavarac
- Kontakt:
I u jos vecim dugovima.Santiago_Bernabeuo je napisao/la:Pogledaj sta vam Raul porucuje...zzzzzzzzzzzrob do bagro je napisao/la:Ne do bog da nam Makaay igra pa da Realu sukne u 11 sekundi golgovorite ellahmdulilahi trljajuci bradu, sada samo da nedobijemo Real Madrid
![]()
do marta smo jos jaci..mislim na nas RM
Ko garantuje da Bayern nece biti jaci????
Ribery: Bila mi je već puna kapa svega
Franck Ribery objavio je da namjerava zaigrati za Bayern protiv berlinske Herthe u posljednjemu jesenskom kolu nogometne Bundeslige, 19. prosinca na Allianz Areni...
Najbolji nogometaš Bayerna i francuske nogometne reprezentacije rekao je to novinaru Sport Bilda u ekskluzivnom intervjuu, vođenom prije Bayernove velike pobjede nad Juventusom u Torinu.
- Trebam još deset dana. Očekujem da ću taman biti spreman za dvoboj s Berlinčanima – rekao je Ribery, koji zbog problema s koljenom (patela) ne igra od trećeg listopada, kada je nastupio u dvoboju protiv Kölna.
Priznao je da je proživio iznimno teške trenutke, u psihofizičkom smislu:
- Mentalno sam imao vrlo loše trenutke. Sve mi je išlo na živce i bila mi je puna kapa svega: boljelo je dok sam vozio, boljelo je dok sam sjedio. Niti liječnička služba kluba nije razumjela odakle tolika bol. Otišao sam zato u Strasbourg, čuti drugo liječničko mišljenje. Sad već čitav mjesec radim s maserom Giannijem Bianchijem i kondicijskim trenerom Thomasom Wilhelmijem. Osjećam se napokon bolje.
*Znate li danas u čemu je bio problem?
- Spoznali smo da je opseg moje lijeve natkoljenice tri centimetra kraći od onog na desnoj nozi. Morali smo stoga ići u nadgradnju muskulature. Također sam primao terapije ultrazvukom, te radio posebno na jačanju tetiva.
*Ugovor vam istječe u ljeto 2011. godine? Jeste li razgovarali s vodstvom kluba o budućnosti?
- S time se u ovom trenutku doista ne zamaram. Važno je da napokon ozdravim i zaigram nogomet, da koljeno bude opet u redu i da zaigram u dobroj formi.
Rekao je da je iznimno zahvalan novom predsjedniku a bivšem direktoru Uliju Hoenessu, koji jako puno mari o njegovoj dobrobiti, baš kao i o dobrobiti Bayerna. S trenerom Louisom van Gaalom sada, kaže, ima normalne odnose:
- Imali smo nesporazum. Razlog mu je bila moja ozljeda.
*Luca Toni?
- Tužan sam zbog njegove situacije. Tužan je i on sam. Znam da voli Bayern. Zabio je u dvije sezone igranja u Münchenu 50 golova za klub. Nisam siguran da bismo 2008. godine osvojili naslov da nije bilo njega. Dobar je prijatelj. Razumijemo se odlično i na terenu i izvan njega.
O Henryjevoj famoznoj ruci protiv Iraca nije želio govoriti, dok je Bayernove mogućnosti procijenio na sljedeći način:
- Dobra smo momčad, dovoljno dobra za osvajanje naslova prvaka i pobjednika Kupa. Ligu prvaka ne možemo osvojiti. Mogu to samo četiri kluba: Manchester United, Chelsea, Barcelona i Real Madrid. Nismo na njihovoj razini – zaključio je.
Da je mogao o tome govoriti nakon pobjede u Torinu, tko zna bi li izjavio isto.
VOLIM BAYERN
Franck Ribery objavio je da namjerava zaigrati za Bayern protiv berlinske Herthe u posljednjemu jesenskom kolu nogometne Bundeslige, 19. prosinca na Allianz Areni...
Najbolji nogometaš Bayerna i francuske nogometne reprezentacije rekao je to novinaru Sport Bilda u ekskluzivnom intervjuu, vođenom prije Bayernove velike pobjede nad Juventusom u Torinu.
- Trebam još deset dana. Očekujem da ću taman biti spreman za dvoboj s Berlinčanima – rekao je Ribery, koji zbog problema s koljenom (patela) ne igra od trećeg listopada, kada je nastupio u dvoboju protiv Kölna.
Priznao je da je proživio iznimno teške trenutke, u psihofizičkom smislu:
- Mentalno sam imao vrlo loše trenutke. Sve mi je išlo na živce i bila mi je puna kapa svega: boljelo je dok sam vozio, boljelo je dok sam sjedio. Niti liječnička služba kluba nije razumjela odakle tolika bol. Otišao sam zato u Strasbourg, čuti drugo liječničko mišljenje. Sad već čitav mjesec radim s maserom Giannijem Bianchijem i kondicijskim trenerom Thomasom Wilhelmijem. Osjećam se napokon bolje.
*Znate li danas u čemu je bio problem?
- Spoznali smo da je opseg moje lijeve natkoljenice tri centimetra kraći od onog na desnoj nozi. Morali smo stoga ići u nadgradnju muskulature. Također sam primao terapije ultrazvukom, te radio posebno na jačanju tetiva.
*Ugovor vam istječe u ljeto 2011. godine? Jeste li razgovarali s vodstvom kluba o budućnosti?
- S time se u ovom trenutku doista ne zamaram. Važno je da napokon ozdravim i zaigram nogomet, da koljeno bude opet u redu i da zaigram u dobroj formi.
Rekao je da je iznimno zahvalan novom predsjedniku a bivšem direktoru Uliju Hoenessu, koji jako puno mari o njegovoj dobrobiti, baš kao i o dobrobiti Bayerna. S trenerom Louisom van Gaalom sada, kaže, ima normalne odnose:
- Imali smo nesporazum. Razlog mu je bila moja ozljeda.
*Luca Toni?
- Tužan sam zbog njegove situacije. Tužan je i on sam. Znam da voli Bayern. Zabio je u dvije sezone igranja u Münchenu 50 golova za klub. Nisam siguran da bismo 2008. godine osvojili naslov da nije bilo njega. Dobar je prijatelj. Razumijemo se odlično i na terenu i izvan njega.
O Henryjevoj famoznoj ruci protiv Iraca nije želio govoriti, dok je Bayernove mogućnosti procijenio na sljedeći način:
- Dobra smo momčad, dovoljno dobra za osvajanje naslova prvaka i pobjednika Kupa. Ligu prvaka ne možemo osvojiti. Mogu to samo četiri kluba: Manchester United, Chelsea, Barcelona i Real Madrid. Nismo na njihovoj razini – zaključio je.
Da je mogao o tome govoriti nakon pobjede u Torinu, tko zna bi li izjavio isto.
VOLIM BAYERN
VOLIM BAYERN
- moustapha
- Kontakt:
Covjece sta se komentara sinoc ispisa, to je za nepovjerovat. Poslije onako uspjesne noci, vise volim utakmicu komentarisati kad se to sve malo ohladi.
Najdraze od svega mi je to sto je Bayern pobijedio ovu utakmicu bez i jedne mrlje. Ovo je bilo cisto marsiranje kroz Torino sa igrom koja je u sebi imala i kreativnosti i sarma i discipline i mnogo trke. To sve su uspjeli bez Robbery dvojca. Iako je Olic obiljezio utakmicu i zasluzeno ponio epitet igraca utakmice, mislim da je vazno istaci da nije bilo najgoreg na terenu. Najkrace receno, sinoc smo bili na terenu sve ono sto nismo uspjevali biti u dosadasnjem dijelu sezone.
Sada su igraci dobili vjeru u sebe, da vrijede mnogo vise i u tom stilu treba da zavrse polusezonu. Nema vise mjesta za utakmice u kojima ne znas ko se vise pati, igraci ili navijaci.
Zrijeb 18. decembra moze donijeti itekako teskog protivnika. Chelsea, Barca i Man Utd su dosada pokazali i snagu i kontinuitet tokom sezone, a i redovno igraju u zavrsnici LP. Tako da bi njih najbolje bilo zaobici. Medju ostalim ekipama ima pojedinih koje bi bile pozeljne, mada je najbolje pricekati to izvlacenje i vidjeti sta ce nam donijeti.
Najdraze od svega mi je to sto je Bayern pobijedio ovu utakmicu bez i jedne mrlje. Ovo je bilo cisto marsiranje kroz Torino sa igrom koja je u sebi imala i kreativnosti i sarma i discipline i mnogo trke. To sve su uspjeli bez Robbery dvojca. Iako je Olic obiljezio utakmicu i zasluzeno ponio epitet igraca utakmice, mislim da je vazno istaci da nije bilo najgoreg na terenu. Najkrace receno, sinoc smo bili na terenu sve ono sto nismo uspjevali biti u dosadasnjem dijelu sezone.
Sada su igraci dobili vjeru u sebe, da vrijede mnogo vise i u tom stilu treba da zavrse polusezonu. Nema vise mjesta za utakmice u kojima ne znas ko se vise pati, igraci ili navijaci.
Zrijeb 18. decembra moze donijeti itekako teskog protivnika. Chelsea, Barca i Man Utd su dosada pokazali i snagu i kontinuitet tokom sezone, a i redovno igraju u zavrsnici LP. Tako da bi njih najbolje bilo zaobici. Medju ostalim ekipama ima pojedinih koje bi bile pozeljne, mada je najbolje pricekati to izvlacenje i vidjeti sta ce nam donijeti.
#divovi
sjajna igra bayerna sinoc...cijela ekipa bila na svome nivou...cista desetka za badstubera, mali ce postati igracina za kratko vrijeme, a miler jos veca legenda, igra bez imalo respekta, **** canavaru mater kad je dobio lakat
ostatak isto perfektan, olic posebno...pranjic polako ulazi u formu al jos uvijek mislim da nije za bayern. Demikelis napravio jednu gresku al kad se sve sagleda nije bio los...sve u svemu jedna odlicna utakmica za bayern, koju nisam gledao od vremena kad smo na slican nacin derali real, barcelonu i ostale bolje klubove...pozz svim bavarcima.
- bayern4ever
- Kontakt:
ma neka je nas bayo prosao a ostalo kako bog da 
OoOo can tell me nothing now , baby I know how to fly OoOo can nothing hold me down I'm gonna touch the sky!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Huh, sta je ovo. Koliko to navijaca Bayerna ima na forumu. Pa svaki drugi post, novi navijac.
Ma najjaci smo.

Ma najjaci smo.
e, moj sema...nemoj takoSemir FCB je napisao/la:Trebamo biti optimisticni, ali i realni, LP nemozemo osvojiti pored ostalih klubova kao sto su Man Utd, Chelsea, pa pogledajte sami i izjave nasih igraca. Nek smo razvalili talijane, joj covjece koliko mi je drago
meni je bitno da ne dobijemo celsi u 1/8 ili 1/4 finalu, a ostali...davaj, davaj
znaci, celsi izbacuje barselonu, mud izbacuje celsija, mi izbacujemo mancester
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Ribery stišao euforiju: Nismo mi za naslov
Zbog ozljede koljena sjajno francusko krilo Franck Ribery nije mogao sudjelovati u trijumfu svoga Bayerna u Torinu gdje su Bavarci pobjedom nad Juventusom osigurali prolaz kroz skupine Lige prvaka. Ipak, Ribery ne vjeruje u velik pothvat svojih suigrača
Iako je sjajni Buffon izgledao nemoćno, a Ivica Olić sprintovima podsjećao na atletičara, Francuz je hladno zaključio da očekivanja ne treba postaviti previsoko.
'Teško je reći koliko smo moćni. Smatram da imamo dovoljno kvalitete za osvojiti Bundesligu i njemački kup', rekao je Ribery i prebacio se na međunarodni plan.
'Što se Lige prvaka tiče, mislim da nismo toliko jaki da bismo mogli razmišljati o naslovu. Kao kandidate za krov Europe vidim isključivo Chelsea, Manchester, Barcelonu i Real, a s njima se mi ne možemo mjeriti.'
pametan lik
Zbog ozljede koljena sjajno francusko krilo Franck Ribery nije mogao sudjelovati u trijumfu svoga Bayerna u Torinu gdje su Bavarci pobjedom nad Juventusom osigurali prolaz kroz skupine Lige prvaka. Ipak, Ribery ne vjeruje u velik pothvat svojih suigrača
Iako je sjajni Buffon izgledao nemoćno, a Ivica Olić sprintovima podsjećao na atletičara, Francuz je hladno zaključio da očekivanja ne treba postaviti previsoko.
'Teško je reći koliko smo moćni. Smatram da imamo dovoljno kvalitete za osvojiti Bundesligu i njemački kup', rekao je Ribery i prebacio se na međunarodni plan.
'Što se Lige prvaka tiče, mislim da nismo toliko jaki da bismo mogli razmišljati o naslovu. Kao kandidate za krov Europe vidim isključivo Chelsea, Manchester, Barcelonu i Real, a s njima se mi ne možemo mjeriti.'
pametan lik
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.