Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Pirlo ostaje (osim ako ga uvrede budu toliko pogodile da odstupi sam)
Većina igrača ostaje (očekujem max 3 odlaska od ovih 20-ak što su igrali)
Dolazak igrača, očekujem neka 3,4 igrača srednje kvalitete ili 2,3 srednje kvalitete i jednu bombu.
Živi bili pa vidili.
Ps. ako se ne plasiramo u LŠ onda sve ovo gore pada u vodu i ne znam šta da očekujem...otkaz pirlu, prodaja ronalda, itd itd itd.
Dolazak igrača, očekujem neka 3,4 igrača srednje kvalitete ili 2,3 srednje kvalitete i jednu bombu.
Živi bili pa vidili.
Ps. ako se ne plasiramo u LŠ onda sve ovo gore pada u vodu i ne znam šta da očekujem...otkaz pirlu, prodaja ronalda, itd itd itd.
Ta zadnja opcija zvuči najljepše u tvom scenariju. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BuffonGigi
- Kontakt:
I ja mislim da nam trenutna situacija ne dozvoljava da mijenjamo previse igracki kadar. Nekako bi se i nasle pare za pojacanja, free agenti i posudbe s pravom otkupa na milion rata ce sad svakako jos vise paliti. Ali problem se vise ogleda u nemogucnosti da prodamo ista od onog sto bi zeljeli prodati. Nit ko ima, nit ko zeli izvaliti 70-80 mil za Dybalu, niko ne moze uzeti Ronaldovu trenutnu platu u ovoj krizi, Ramseya jedino mozemo uvaliti uz cd Zeljka Joksimovica...dinoo je napisao/la: ↑23 mar 2021, 14:38Pirlo ostaje (osim ako ga uvrede budu toliko pogodile da odstupi sam)
Živi bili pa vidili.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ko jos kupuje CD-ove, znaci pisi propalo.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Vjerovatno ce Pirlo ostati do kraja godine. I nadam se da ce biti tako. Iako je unistena sezona, ne treba da se javno unisti odnos, vec neka gospodska varijanta rastanka kao sa Allegrijem. Sasvim sigurno da ovo stanje nije sve njegova krivica, cak bih rekao da je njegova krivica u manjem obimu u odnosu na neke druge stvari, ali jednostavno nema renome da ucini ista vise.
Sa dolaskom nekog jakog trenera ili povratkom Allegrija, jasno je da glavnu politiku vise nece voditi ova nakaradna uprava nego treneri.
A opet, mozda se i nista ne promjeni, jer kad je to "talijan" priznao da je on krivac?
Sa dolaskom nekog jakog trenera ili povratkom Allegrija, jasno je da glavnu politiku vise nece voditi ova nakaradna uprava nego treneri.
A opet, mozda se i nista ne promjeni, jer kad je to "talijan" priznao da je on krivac?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
U Juventusu nikad trener nije vodio glavnu rijec u transfer politici, znaci nikad. Klub je tako konstituisan i to se nece mijenjati sve i da Cruyff ustane iz groba i dodje za trenera.
Ako si replicirao meni, procitaj post jos koji put.BuffonGigi je napisao/la: ↑23 mar 2021, 23:45U Juventusu nikad trener nije vodio glavnu rijec u transfer politici, znaci nikad. Klub je tako konstituisan i to se nece mijenjati sve i da Cruyff ustane iz groba i dodje za trenera.
Ako ne, zanemari.
- BuffonGigi
- Kontakt:
@Italia, Meni se cini da ti ni sam sebe ne razumijes vise...ali bitno je kontrirati 
Znam samo da mi se ova sprdnja od fudbala vise ne gleda, i sad ako se desi da ne dohvate Ligu Prvaka (a moguce je), ne da pojedince treba otjerati, nego ih treba nabiti nogom u guzicu. Tu prvo mislim na Pirla, kog sam uvijek branio do prosle utakmice, pa onda na Ronalda, Dybalu i ostale skupe i beskorisne igracke koje nas sramote ove sezone.

Znam samo da mi se ova sprdnja od fudbala vise ne gleda, i sad ako se desi da ne dohvate Ligu Prvaka (a moguce je), ne da pojedince treba otjerati, nego ih treba nabiti nogom u guzicu. Tu prvo mislim na Pirla, kog sam uvijek branio do prosle utakmice, pa onda na Ronalda, Dybalu i ostale skupe i beskorisne igracke koje nas sramote ove sezone.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Nedved kaze da Pirlo i Ronaldo ostaju sigurno, a da ce za Dybalu vidjeti tek.
Moze on pricati sta hoce, Pirlo sigurno nece ostati.BuffonGigi je napisao/la: ↑24 mar 2021, 14:32Nedved kaze da Pirlo i Ronaldo ostaju sigurno, a da ce za Dybalu vidjeti tek.
Paratici den 21 Juli, 2020:
"Without doubt, Sarri will be the Juventus coach next season."
Nakon 2 sedmice dobi Sarri otkaz
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bojim se da je nama trener najmanji problem..ove vucibatine ni Klopp ne bi sredio...prije bi mu otpala brada..
A gdje nam je brat sto cesto cita forum?? Haman se zaboravio registrovat...
A gdje nam je brat sto cesto cita forum?? Haman se zaboravio registrovat...

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
A sta je to Klop nekakva trenerčina, u 10 sezona osvojio 1 titulu. I on bi kao negdje nesto sredio 100%.
Klop uzeo ligu u kojoj bi se Juventus borio za opstanak,i LP na to kao bonus.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ni Klopp ti ne valja? Nije tvoj tip fizicki ili?
- Bernardeschi
Ma nemam vise ideja za nickove, probralo se, morat cu prec' na U23 i primaveru.Juventinisimo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:27A gdje nam je brat sto cesto cita forum?? Haman se zaboravio registrovat...![]()

"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Bernardeschi je napisao/la: ↑25 mar 2021, 14:38Ma nemam vise ideja za nickove, probralo se, morat cu prec' na U23 i primaveru.Juventinisimo je napisao/la: ↑24 mar 2021, 17:27A gdje nam je brat sto cesto cita forum?? Haman se zaboravio registrovat...![]()
![]()

Ma bice nickova, samo sabura...nego, sta se sprema za mercato?
Buffonu produzetak ugovora, ganjaju se Kean, Palmieri, Gosens...ima li kakvih udarnickih transfera na pomolu?
Prosle godine ja spominjao Hakimija...i ode u mrske neprijatelje...jos fukare nisu ni platile..

38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
- Bernardeschi
Tesko je spremati mercato u martu, kad do sredine/kraja maja neces znati igras li ligu prvaka slijedece sezone. Neka malo turbulencija, bilo je monotono. Frustrirajuce, ali monotono. 

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.