Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la feniksptica » 22 avg 2021, 23:47

I dalje decko ne zna da odgovori na sta da se bude ljubomorno ?!
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 avg 2021, 23:48

doox je napisao/la:
22 avg 2021, 23:46
HasicuVratiSe je napisao/la:
22 avg 2021, 23:36
Ova 3-4 izdrkotine koji se predstavljaju kao navijači Veleža na forumu su najveća posljeratna sramota Rođenih. GLup, gluplji, mega glup i ultraglup.
Iskreno se nadam da su samo u pitanju neki botovi, jer ajde što pišu nebuloze i naskaču jadni na svaki minimalni pokušaj provokacije, nego nemaju ni trun pojma o fudbalu kao igri :(
Na Velež pdf su botovi i seljacine iz dubrava, stavljaju slike onog seljaka i pišu mu pjesmice, a svi koji nešto misle nisu poželjni i brišu im postove. Zato samo ovde treba pisati jer ne mogu ništa, a idol im pizdi jer je raskrinkan, a ne mogu ukloniti postove protiv njega.
Hoćemo li malo o Red Armyju ,osnivanju, prvim podgrupama , vodjama , fajtovima itd ... Mostarćino?
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 avg 2021, 23:49

mostar_mo je napisao/la:
22 avg 2021, 23:43
Evo ih se već 2 nakačili, da nije smijesno bilo bi zalosno :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Paradox, lik ima nick mozak :oops:
Mi smo tu vise od 10 godina na forumu , a ti si plaćenićki papak koji se registrovao samo da bi blatio nekoga ;)
Ma vi ste moj q ko i šošon sto je stručan. Jedini je drake bio tu cijelo vrijeme dok smo se gušili po njivama i isli na tekme spremni da ce vec na iducoj bit katanac na klubu, zato MRŠ !
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 22 avg 2021, 23:50

OldFashioned je napisao/la:
22 avg 2021, 23:45
Miljacka je napisao/la:
22 avg 2021, 23:42
22 avg 2021, 23:35

To su fakte.
Samo hvalospjevi dok smo bili karani, sad vam muka, najglasniji ste u ljubomorisanju.
Ali eto, nebitni smo je li..
Ja sam davno napisao, što se mene tiče, ako nije Sarajevo nek' je Velež vazda, yebe mi se, nek' je i Sloboda, nek' je Borac, nek' je Zrinjski, samo nek' nije gradaki rival. Ali kol'ko ti lično evo sada, a ima vas još specijalca, umišljaš da vas neko mrzi, e to je postalo iritantno baš. Yebe se nekome za vas, ako hoćeš potrudiću se i nacrtati ti. Ponavljam, pljušte i tvoji hvalospjevi za Sarajevo i njegove navijače, pa kad ti se vrati istom mjerom odjednom nama muka na neki uspjeh Veleža :rol: :rol:
Vrh :lol:
Baratam samo sa činjenicama.
Najglasniji ste bili u ljubomorisanju dok smo se tukli u ovim pretkolima sa S.Ircima, Grcima i Šveđanima.
Zatim i večeras pogledaj komentare, većina je vaših i gradskih rivala.
Tvoj problem je što se držiš samo par nickova koji vas ne vole, evo ja sam vam na svaku evropsku tekmu poželio sreću i čestitao na svakom uspjehu u evropskim takmičenjima i more navijača Sarajeva isto, al' si to uredno pomnožio s nulom i umislio da je nekome muka... :rol: Odmori prijatelju, garantujem ti da većinu ljudi boli ku.rac za vas. Baš kao što treba da i vas boli ku.rac za Sarajevom i to je sasvim okej.

Edit: Evo meni je drago što ste dobili ubice večeras, ali samo iz razloga jer mi je drago kad god oni izgube, nebitno od koga i ništa više.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 22 avg 2021, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 avg 2021, 23:52

doox je napisao/la:
Ova 3-4 izdrkotine koji se predstavljaju kao navijači Veleža na forumu su najveća posljeratna sramota Rođenih. GLup, gluplji, mega glup i ultraglup.
Iskreno se nadam da su samo u pitanju neki botovi, jer ajde što pišu nebuloze i naskaču jadni na svaki minimalni pokušaj provokacije, nego nemaju ni trun pojma o fudbalu kao igri :(
Na Velež pdf su botovi i seljacine iz dubrava, stavljaju slike onog seljaka i pišu mu pjesmice, a svi koji nešto misle nisu poželjni i brišu im postove. Zato samo ovde treba pisati jer ne mogu ništa, a idol im pizdi jer je raskrinkan, a ne mogu ukloniti postove protiv njega.
Boldano, da

Samo malo i ti pretjeruješ u hejtu, ja ih samo navlačim i smijem se koliko su jadni. Za kafu u Nedže bi majku prodalo ....
Džemil Šošon: ako radite na nekom projektu i želite da propadne, samo se meni obratite da to sredim

Bliss
Kontakt:

Post Postao/la Bliss » 22 avg 2021, 23:52

doox je napisao/la:
Kakvog je ukusa Pikina cuna?
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 22 avg 2021, 23:52

22 avg 2021, 23:49

Ma vi ste moj q ko i šošon sto je stručan. Jedini je drake bio tu cijelo vrijeme dok smo se gušili po njivama i isli na tekme spremni da ce vec na iducoj bit katanac na klubu, zato MRŠ !
Ti si se sam gušio po njivama papak jedan? Možeg ga poduvat i svi vi koji ste protiv ove uprave koja pravi najvece uspjehe poslije rata ... necete na tribinu moći primirisat nikako ako budete srali da znas !

inside
Kontakt:

Post Postao/la inside » 22 avg 2021, 23:56

Nema Baadera, lijepa noć.

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 22 avg 2021, 23:57

mostar_mo je napisao/la:
22 avg 2021, 23:52
22 avg 2021, 23:49

Ti si se sam gušio po njivama papak jedan? Možeg ga poduvat i svi vi koji ste protiv ove uprave koja pravi najvece uspjehe poslije rata ... necete na tribinu moći primirisat nikako ako budete srali da znas !
Dok imam 100 maraka da paltim svoju ljubav da gledam evropske utakmice ti mi sigurno nečeš zabranit da odem. A možda i sve karte dobijam đabe i sjedim u blizini predsjednika, ko bi mu ga znao :yawn:

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 22 avg 2021, 23:58

Nisam u toku zasto se komsije medjusobno svadjaju?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 23 avg 2021, 00:00

Antipolitika3 je napisao/la:
22 avg 2021, 23:58
Ne smatramo mišljenje onih iznad magistrale kao relevantno

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 23 avg 2021, 00:00

Kome smetaju idoli nacije

OldFashioned
Kontakt:

Post Postao/la OldFashioned » 23 avg 2021, 00:01

Devetomjesto je napisao/la:
23 avg 2021, 00:00
Puna usta Veleža.
Haj po još koji nick, brzoo.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 23 avg 2021, 00:03

Nista specijalno, ima plaćenićkih curica i njihovih guzolizaca koji su nekad imali koristi od kluba pa im sad smeta što ne mogu primirisat istom i sto nikad vise nece moci pa im je preostalo da samo pod nickovima na forumu pišu protiv sadašnje uprave jer javno ne smiju jer bi kao curice naravno bili grupno karani !!!

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 23 avg 2021, 00:05

Sve podveleški yebači, ko kad se to od malih nogu učilo na kozama.

Je li krenula armija botova u prijavljivanje postova ?

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 23 avg 2021, 00:09

mostar_mo je napisao/la:
23 avg 2021, 00:03
Nista specijalno, ima plaćenićkih curica i njihovih guzolizaca koji su nekad imali koristi od kluba pa im sad smeta što ne mogu primirisat istom i sto nikad vise nece moci pa im je preostalo da samo pod nickovima na forumu pišu protiv sadašnje uprave jer javno ne smiju jer bi kao curice naravno bili grupno karani !!!
A to su oni iz Pikina bijelog bara,da nije to onaj sto kapu uvijek neku gejevsku nosi?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

HasicuVratiSe
Kontakt:

Post Postao/la HasicuVratiSe » 23 avg 2021, 00:12

Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost")[1] je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine.[2] Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti. Obično se pod tim podrazumijevaju psihopatološki simptomi vezani uz vjerovanje neke osobe da su on ili bliske osobe meta zavjere, zbog čega se kao jedan od sinonima za paranoju koristi i izraz manija proganjanja. Paranoja se najčešće javlja kao simptom duševnih bolesti, od kojih je najkarakterističnija paranoidna shizofrenija

Bijeli bar, hejt pitara, nastavi niz ....

Devetomjesto
Kontakt:

Post Postao/la Devetomjesto » 23 avg 2021, 00:19

23 avg 2021, 00:01
Devetomjesto je napisao/la:
23 avg 2021, 00:00
Puna usta Veleža.
Haj po još koji nick, brzoo.
slika

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 23 avg 2021, 00:26

23 avg 2021, 00:12
Paranoja (grč. παράνοια - "ludilo" ili "bezumnost")[1] je neizlječiva duševna bolest sa sumanutim idejama proganjanja i idejama umišljene veličine.[2] Osoba koja pati od ove bolesti proživljava tjeskobu i strah uzrokovan iracionalnim idejama odnosno nesposobnošću razlikovanja mašte od stvarnosti. Obično se pod tim podrazumijevaju psihopatološki simptomi vezani uz vjerovanje neke osobe da su on ili bliske osobe meta zavjere, zbog čega se kao jedan od sinonima za paranoju koristi i izraz manija proganjanja. Paranoja se najčešće javlja kao simptom duševnih bolesti, od kojih je najkarakterističnija paranoidna shizofrenija

Bijeli bar, hejt pitara, nastavi niz ....
Konačno si dobio dijagnozu, čestitam.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 23 avg 2021, 00:44

Kako su nam danas ovi tuzlanski bolidi? Kakve su ovo seljacke fore Zeljo gospoda za nas a do nedavno Pitari su za njih gospoda haha prelivode svoje vrste. Udaranje onog na klupi Slobode nogama,mahanje rukama i prijetnje cijele klupe,gadjanje svim i svacim,prijetnje njihovih igraca na svaki kontakt i oni se nesto i nekome zale? Mozete psovat Pidri ili djeci tipa Trako,Ramic,Dizdarevic,Djokanovic al psovanje majke,mrtvih,sestre kod Sabanovica il Bodula tesko da ce proci i onda kao zacudjeni njihovim ponasanjem. Zapamtite ublehe da Sarajevo i da kadete izvede uvijek je bilo i bice u borbi za vrh i bitan faktor u ovoj ligi tako je uvijek bilo i bit ce. Usput kad vec spominjete i psujete sarajevske majke i slicno pitajte mame i sestre kako im je kad dodju u Sarajevo sigurno se nisu vratile praznih usta,opet posaljite sestre na studije volimo da se igramo sa njima kao Rajvosa sa vama

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Argentina, Giuseppe1, Zigazaga i 19 gostiju.