AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Ne'a šanse da može bit' gori od Mr.Nevidimnikogosimlopte i Ke$$ia.
Uostalom, po meni njegova prirodna pozicija.
Uostalom, po meni njegova prirodna pozicija.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Znači Milan zavisi samo od sebe do kraja sezone. Devet mečeva i devet finala. U ovakvim završnicama se rađaju šampioni, razdjeljuju se oni koji su za velike stvari od onih koji nisu za to. Pa da vidimo.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- OldFashioned
- Kontakt:
Znači Brahim opet na AMF.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Eto im prilike za veliki korak pred sljedeće kolo. Do kojeg je dvije sedmice, a direktni rivali ce igrati međusobno dok Milan ima opet lakši meč.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nama Rom i jesu problem ove „lakse“ utakmice, al kontam da sad kad znaju i rez Intera da ce zapeti jos vise da pobjede
- Romagnoli13
- Kontakt:
Bit će zanimljivo vidjeti Thea. Koji nakon skoro 2 mjeseca igra meč a da ne mora se paziti zbog suspenzije i žutog kartona.
U inat tebi , Brahim ce da pokida
Gol i asist za najboljeg igraca under 20mins
Jedina je greska Cale, Florenzi je boljoj formi.
Manje vise nije ga bilo 2-3 mjeseca ..tako da more bit
Zadnja izmjena: edoox, dana/u 19 mar 2022, 20:20, ukupno mijenjano 2 puta.
- OldFashioned
- Kontakt:
DaBogda.
Potajno sam se nadao da će stvarno Rade početi jer je već Pioli pokušao i sa Kessiem tu, a Brahim svaku 10-u odigra dobro, možda je večeras ta
- muha milanez
- Kontakt:
Teška utakmica, ali moraju poginuti da se iskoristi kiks komšija. 

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
On da se pazi kartona ne bi radio neka sranja koja radi.Od dive-anja do nekih klupih prekrsaja. Stvarno ne zelim sebi prihvatiti da je lik toliko glup u pojedinim situacijama( poradio je na tome u zadnje vrijeme sto jest jest).Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:17Bit će zanimljivo vidjeti Thea. Koji nakon skoro 2 mjeseca igra meč a da ne mora se paziti zbog suspenzije i žutog kartona.
Brate on je bukvalno dva mjeseca igrao sa 4 zuta kartona, on je od onog trenutka kad je stavio kapitensku traku Milana na ruku totalno promjenio svoj pristup i ponasanje, samo da potrqje takoedoox je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:23On da se pazi kartona ne bi radio neka sranja koja radi.Od dive-anja do nekih klupih prekrsaja. Stvarno ne zelim sebi prihvatiti da je lik toliko glup u pojedinim situacijama( poradio je na tome u zadnje vrijeme sto jest jest).Romagnoli13 je napisao/la: ↑19 mar 2022, 20:17Bit će zanimljivo vidjeti Thea. Koji nakon skoro 2 mjeseca igra meč a da ne mora se paziti zbog suspenzije i žutog kartona.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Theo je ove sezone puno zreliji u defanzivi. Nekoliko mečeva je igrao sa petim žutim iznad glave i sve je odradio odlično. A bilo je tu teških utakmica.
Uostalom ko smo mi da degradiramo najboljeg beka lige i jednog od 4-5 najboljih u evropi.
Uostalom ko smo mi da degradiramo najboljeg beka lige i jednog od 4-5 najboljih u evropi.
Leao x2 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- OldFashioned
- Kontakt:
Brahim, Bennacer.
Brahim , Messias i Leao 2x
- OldFashioned
- Kontakt:
More i Messi, vakat je.
Rebic je trebao umjesto Girouda ali hajde ybg.
- OldFashioned
- Kontakt:
I ja bih volio Rebu vidit večeras.
Kakva je ovo frizura u Leaoa hahaha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
A Olivere Olivere pa kako brate
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.