Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Željoman
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la Željoman » 16 nov 2009, 19:45

no comment je napisao/la:
DANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!
ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavom :D !

po mom skromnom misljenju je ovo pobjedonosna formula za Zenicu:

--------------------Hasagic

Berberovic---Pandza---Nadarevic---Jahic

-----------------Bajramovic

------Pjanic-------------------Salihovic

-----------------Misimovic----------

------------Muslimovic-----Dzeko

uh, kako bi ovo izgledalo...pa probijali bi sa ljeve i desne strane i sredine ko volovi :D ! stim da bi odbrana bila takode dosta cvrsta i solidna, ja bi uostalom uvijek igrao ovako samo da se vrati Spahic i njega bi stavio umjesto Pandze.

Sa ovom formacijom imamo mogucnosti da kreiramo dosta, dosta sansi i stim nam ujedno rastu sanse da ce jedna od tih istih pretvoriti u gol, a odbrana sa druge strane mi ovako djeluje dosta sigurno, no, tu sada davati neke tacne prognoze kako ce se nositi sa portugalcima je jako tesko iz razloga sto nezna niko od nas sta njihov trener sprema, a bez sumnje nece ostati Ciri u vidu taktike ni u kojem slucaju nesto duzan.

Ibricica organski vise nemogu gledati u prvih 11, covijek je u lisabonu krenuo 55 puta prema njihovoj odbrani i nevjerovatnih 55 puta vratio loptu nazad i nas napad upropastio, on nema jednosatvno "muda" za 1 na 1 sitvacije, a sto je najsmjenije igra upravo tu ulogu, a pozadi je Berberovic za tri klase bolji od Ibricica i sto ce biti u srijedu jako bitna komponentna, brzi je od Senijada.

To bi bilo, to.....
ja sam davno reko da je Ibricic supak
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

fico45
Kontakt:

Post Postao/la fico45 » 16 nov 2009, 19:46

Željovac je napisao/la:Teško da je to Blatter izjavio. Čak se na mnogim internet stranicama može naći njegova izjava u kojoj kaže da Svjetsko prvenstvo neće izgubiti ništa ako tamo ne budu Ronaldo i Messi, te da ekonomska strana prvenstva nikako nije povezana sa igračima.
A ideja o uznemiravanju pred hotelom je nizak udarac i ne treba nam da motivišemo igrače Portugala sličnim podlostima.
kad oni cuju narod u Zenici i probude se umorni...mislim da im nece biti puno motivacije :mrgreen:

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 nov 2009, 19:46

Željoman je napisao/la:daj ba sprovedite to u djelo...bar ih budite cijelu noc........al ne ono stalno......nego pustite ih po sata da zaspe pa opet :D sutra na utakmici queiroz zijeva,deco ostane na zemlji nakon starta,stavi prstic u usta i pajki :lol: :lol: :lol:
Ne moraju ni praviti buku, samo nek zovu hitnu i vatrogasce na adresu hotela zenica... :mrgreen:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 nov 2009, 19:46

Vidjet ćemo ko će sutra imati podočnjake :mrgreen: Majq im portuGAYsku!
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 19:48

Elddar je napisao/la:Vidjet ćemo ko će sutra imati podočnjake :mrgreen: Majq im portuGAYsku!
Ne sutra,prekosutra. ;)
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 16 nov 2009, 19:48

harishp je napisao/la:
Elddar je napisao/la:Vidjet ćemo ko će sutra imati podočnjake :mrgreen: Majq im portuGAYsku!
Ne sutra,prekosutra. ;)
Ma ja, izgubio sam orjentaciju :D
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 16 nov 2009, 19:49

Rino care :D
znam i sam kad se kretenu na parkingu pored moje zgrade upali glasan alarm ne mogu do dva oka sklopit.......samo vidis ljude na prozorima psuju :lol: :lol: :lol: :lol:
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

sandokan_TM87
Kontakt:

Post Postao/la sandokan_TM87 » 16 nov 2009, 19:53

http://www.bhfanaticos.com
Prije nekoliko sedmica predsjednik krovne svjetske fudbalske organizacije, Sepp Blatter "odao" se u jednom medijskom istupu: "Svjetsko nogometno prvenstvo bez najboljih igrača svijeta Lionela Messija i Cristiana Ronalda ne bi imalo smisla, niti bi zapravo bilo zanimljivo". Blatter je rekao, a Argentina i Messi su se nekoliko dana kasnije kvalificirali. Sada se isto očekuje i od Portugala, odnosno Cristiana Ronalda, piše --- SPAM ---.

Nakon ovakvih Blatterovih izjava sudijske odluke od subote postaju shvatljivije. Svirao je Martin Atkinson ono što nikada ne bi u utakmicama engleske Premier Lige, a trojici naših igrača pokazao je žute kartone zbog kojih neće moći nastupiti u revanšu u Zenici. Tome još svakako treba dodati nekoliko prekršaja za Portugalce na samoj ivici 16-terca. Ne treba napominjati kakvi su šuteri Deco, Nani i Simao, iako nisu uspjeli realizovati nijedan od slobodnjaka.

Prvi korak prema raspletu koji je FIFA zacrtala, a to je odlazak Francuske, Portugala, Rusije i Grčke, napravljen je prije žrijeba parova baraža, kada je FIFA na čelu sa Blatterom odredila nosioce kako bi put "velikim" bio što lakši.

Sada je već sasvim jasno da FIFA u Južnoj Africi ne želi gledati BiH, Irsku ili Sloveniju, ekipe bez zvijezda poput Ronalda, Henryja, Arshavina, koji su mamci za medije i sponzore i mašine za pravljenje novca. Nadamo se i vjerujemo da će, uprkos svim podmetanjima, barem Zmajevi uspjeti pomrsiti račune predodređenim za odlazak na Svjetsko prvenstvo
A SAD NESTO OD MENE
ZANIMA ME DALI "GOSPODA" IZ FIFA ZNA DA NAJVISE GOSTUJUCIH NAVIJACA IMA BOSNA I HERCEGOVINA, ZNAJU TO MEŠETARI VRLO DOBRO I DA OD NAS MOGU IMATI NAJVIŠE KORISTI ALI OPET MORAMO BITI PET PUTA BOLJI I POBIJEDITI PORTUGAL KOJI ODIGRAO SAMO 30 DOBRIH MINUTA A OSTATAK KOLIKO SMO IM MI DOZVOLILI I KOLIKO JE SUDIJA "ŠILJIO"
VALJDA ĆE NAM SE VRATITI SREĆA U ZENICI
26.05.2010-TITULA

ZagorTeNej
Kontakt:

Post Postao/la ZagorTeNej » 16 nov 2009, 19:54

chilly00 je napisao/la:Ljudi mislim da u Zenici nemamo potrebe da igramo sa 2 defanzivna igraca, kao sto su Rahimic i Muratovic, iskreno zao mi je Spahica i Rahimica(najbolji pojedinci u portugalu), ali mi moramo krenuti prema napred sreca pa su svi ofanzivni igraci tu svakako ce dobro doci Pijanic i Bajramovic, moramo krenuti prema napred ako se budemo branili primit cemo gol sigurno........

-------------------------------------------Hasagic-------------------------------
Berberovic-------------Nadarevic------------------Pandza-------------Salihovic
--------------------------------------Bajramovic----------------------------------
---------------------Pijanic-----------------------------Ibricic----------------------
--------------------------------------Misimovic--------------------------------------
------------------------Muslimovic-----------------Dzeko---------------------------
Muslimovica bih stavio jer mu treba manje prilika da zabije nego Ibisevicu, a vjerujem da bih Ibricic i Pijanic imali dosta prostora ako se uzme u obzir da ce opet igrati flastera na Misimovicu ... Ova dvojica imaju pass shut tehniku i vjerujem da bi ovo bila dobra kombinacija.......ipak to je moje misljenje......
HAJMO BOSNOOOO
Buraz svaka ti cast, odlicna formacija nebi nista mjenjao od tvoje.

Legenda_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Legenda_BiH » 16 nov 2009, 19:55

Ma vako cemo igrati jarane i pobjedit cemo. ih 4-1 ako Bog da

-----------------------------------Hasagic------------------------------
---------------Jahic-------------Nadarevic---------Pandza------------
----Ibricic----------Bajramovic-----------Pjanic----------Salihovic--
---------------------------------Misimovic------------------------------
---------------------Ibisevic----------------Dzeko----------------------

Prognoza:

1e min : Start utakmice
26e min: Gol Ibricica glavom nakon centarsuta Salihovica
33e min: Gol Simao Sabrose iz slobodnjaka
66e min: ulazi Muslimovic umjesto Ibricica i igramo formaciju 3-3-1-3
75e min: Gol Ibisevic nakon sto je Dzekopogodijo stativu 2-1
80e min: Ulazi Medunjanin umjesto Pjanica
86e min: Gol Dzeke glavom nakon centarsuta Misimovic
90+8 min: Gol Misimovic 50 metara nakon sto su svi igraci i golman bili u nas sesnaesterka

:D:D:D
It ain’t about how hard you hit; it’s about how hard you can get hit, and keep moving forward. . It’s How much you can take, and keep moving forward. That’s how winning is done.

edvin_199
Kontakt:

Post Postao/la edvin_199 » 16 nov 2009, 19:57

ZagorTeNej je napisao/la:
chilly00 je napisao/la:Ljudi mislim da u Zenici nemamo potrebe da igramo sa 2 defanzivna igraca, kao sto su Rahimic i Muratovic, iskreno zao mi je Spahica i Rahimica(najbolji pojedinci u portugalu), ali mi moramo krenuti prema napred sreca pa su svi ofanzivni igraci tu svakako ce dobro doci Pijanic i Bajramovic, moramo krenuti prema napred ako se budemo branili primit cemo gol sigurno........

-------------------------------------------Hasagic-------------------------------
Berberovic-------------Nadarevic------------------Pandza-------------Salihovic
--------------------------------------Bajramovic----------------------------------
---------------------Pijanic-----------------------------Ibricic----------------------
--------------------------------------Misimovic--------------------------------------
------------------------Muslimovic-----------------Dzeko---------------------------
Muslimovica bih stavio jer mu treba manje prilika da zabije nego Ibisevicu, a vjerujem da bih Ibricic i Pijanic imali dosta prostora ako se uzme u obzir da ce opet igrati flastera na Misimovicu ... Ova dvojica imaju pass shut tehniku i vjerujem da bi ovo bila dobra kombinacija.......ipak to je moje misljenje......
HAJMO BOSNOOOO
Buraz svaka ti cast, odlicna formacija nebi nista mjenjao od tvoje.
I ja se slazem sa ovom formacijom,svaka cast ali sada je jaic u vecoj formi od berberovica pa bi ja zato jahica stavio umjesto berberoovica. :P
----------Van der sar-----------
------Ferdinand-----Vidic------
--Rafael------------------Evra--
-Valencia---Carrick----Giggs--
----------------Nani-------------
--------Owen-------Ronney----

Amidza
Kontakt:

Post Postao/la Amidza » 16 nov 2009, 19:57

no comment je napisao/la:
DANIEL je napisao/la:Supica treba staviti na gol....Covek nam donosi srecu kad je najvise potrebna !!!
Ako bude penal za nase onda Supic da puca!
ovo ti je prvi komentar i uspio si odmah da me izbacis iz carapa sa ovom izjavom :D !

po mom skromnom misljenju je ovo pobjedonosna formula za Zenicu:

--------------------Hasagic

Berberovic---Pandza---Nadarevic---Jahic

-----------------Bajramovic

------Pjanic-------------------Salihovic

-----------------Misimovic----------

------------Muslimovic-----Dzeko

uh, kako bi ovo izgledalo...pa probijali bi sa ljeve i desne strane i sredine ko volovi :D ! stim da bi odbrana bila takode dosta cvrsta i solidna, ja bi uostalom uvijek igrao ovako samo da se vrati Spahic i njega bi stavio umjesto Pandze.

Sa ovom formacijom imamo mogucnosti da kreiramo dosta, dosta sansi i stim nam ujedno rastu sanse da ce jedna od tih istih pretvoriti u gol, a odbrana sa druge strane mi ovako djeluje dosta sigurno, no, tu sada davati neke tacne prognoze kako ce se nositi sa portugalcima je jako tesko iz razloga sto nezna niko od nas sta njihov trener sprema, a bez sumnje nece ostati Ciri u vidu taktike ni u kojem slucaju nesto duzan.

Ibricica organski vise nemogu gledati u prvih 11, covijek je u lisabonu krenuo 55 puta prema njihovoj odbrani i nevjerovatnih 55 puta vratio loptu nazad i nas napad upropastio, on nema jednosatvno "muda" za 1 na 1 sitvacije, a sto je najsmjenije igra upravo tu ulogu, a pozadi je Berberovic za tri klase bolji od Ibricica i sto ce biti u srijedu jako bitna komponentna, brzi je od Senijada.

To bi bilo, to.....
Gdje ti je Ibricic??
Covjek dok hoda zemljom igrace.. htjeli mi to ili ne..
kad bi na tribine doso.. ciro bi ga uveo u igru, onako u patikama..:)
ČELIK SERIF MUBAREK OLSUN!!!

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 16 nov 2009, 19:58

Admine, evo nisam znao da ce ona moja tema krenuti krivim smjerom, i drago mi je sto je trenutno zakljucana!
Izabrao sam krivo vrijeme, ali za to si ti tu...hvala!
Nadam se da sam barem malo obogatio forum!

Treba im trubit sa autima i kada bude trening, i kad spavali, bacat petarde, treba nabavit kakve trube za utakmicu, pistaljke, lasere, bubnjeve, ima da im strah utjeramo u kosti...joj kako bi onog mrcu (ledsona) polomio , pa nebi onda glumio...
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 16 nov 2009, 19:58

Željoman je napisao/la:Rino care :D
znam i sam kad se kretenu na parkingu pored moje zgrade upali glasan alarm ne mogu do dva oka sklopit.......samo vidis ljude na prozorima psuju :lol: :lol: :lol: :lol:
za nadati se je da ce i ovi cigani sa prozora psovati oko 4 ujutro...
jos ako ima dzamija kakva u blizini, pa da im za sabah hodza zauci :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

nidjeveze
Kontakt:

Post Postao/la nidjeveze » 16 nov 2009, 19:58

jel ko vidio što ovi portugayci traže dozvolu za nošenje oružja u zenicu???? pa wtf šta smo mi ovdje'?? životinje il šta :evil: :evil:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2009, 20:01

Ibricic je dobar igrac ali ima taj strah previse se boji da ide naprijed,nema tih jakih utakmica u nogama,previse respektuje igrace protiv kojih igra zato se i vracao hiljadu puta nazad protiv portugala,jednostavno se boji da ne napravi gresku.Kad predze u neki evropski tim onda ce biti kompletan igrac dok stekne iskustvo isto tako vazi i za Pandzu koji je veliki talenat i mogao bi postati kvalitetan odbranbeni igrac.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2009, 20:06

nidjeveze je napisao/la:jel ko vidio što ovi portugayci traže dozvolu za nošenje oružja u zenicu???? pa wtf šta smo mi ovdje'?? životinje il šta :evil: :evil:
Dobit ce k.i.t.u da nose umjesto oruzja,smijesni su i puno umisljeni pa nedolazi Obama ebo te.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 16 nov 2009, 20:08

hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi :mrgreen:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 nov 2009, 20:09

rob do bagro je napisao/la:hajmo forumasi ostavite tatature i pravac ispred Hotel Zenica da ih fino docekamo...po mogucnosti svi :mrgreen:

dodji po mene u rajvosa trubi cu im cijelu noc :mrgreen:

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 nov 2009, 20:10

sto bi rekao ciro je***emo im mater :D dacemo im 5 komada
FK Pjetlovi

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.