U Zenici zbog kartona pravo nastupa nemaju Senad Husić i Šerif Hasić zbog tri žuta, neznam na koliko je utakmica kažnjen kapetan Amir Hamzićastra1922 je napisao/la:znali neko kako je stanje sa igrackim kadrom ko ima kartone ,sta je sa djelmicem...mislim da u zenici mozemo uzeti tri boda iako bi bod bio kuca.na grbavici se vidilo da i sa miksanim sastavom zvijezda na momente pokazala odlicnu igru sto me je obradovalo,steta je samo stanje na tabeli,koje uopsta nije realno.nalazimo se u donjem dijelu,od 8 utakmica 5 gostovanja mislim da ce na proljece tek sve doci na svoje
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Eh kad Avdija krene, vi ste mu prvi, žao mi je 

sutra realno 1-1, bod za mirniji nastavak prvenstva
sutra prognoziram pobjedu zvijezde,nakon prvog poluvremena 0-0, zvijezda zabija u 65 i odnosi sva tri boda..

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ko vam sutra sudi??
kazu da je jović več ulozio zalbu!
sramota stvarno opet ste osteceni,
dokle vise?
sta sad najbolje napustiti ligu

kazu da je jović več ulozio zalbu!

dokle vise?
sta sad najbolje napustiti ligu

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Previše ste realni, vidjećemo sutra sve!
Bez četiri ponajbolja igrača sutra gostujemo u Zenici,Čelik ako ne pobijedi ovako oslabljenu Zvijezdu zaslužio je da ostane na tabeli gdje trenutno i jeste.NAJREALNIJE.
izgleda da se nemozes pomirit sa time sto nas niste nakantali za rodjendan vec pokrali mi ba nastavili dalje Grbavica prosla tako da nisi ba zanimljiv pusti nas da se rahat patimo i borimo jer mi iz malog Gradačca ili sela kako vi kazete se necemo tako lako predat mi smo grad Zmaja od Bosnegavran je napisao/la:ko vam sutra sudi??
kazu da je jović več ulozio zalbu!![]()
dokle vise?
sta sad najbolje napustiti ligu![]()

u koliko se sati igra danas u zenici
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
u 18.30
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
Tako i jest, sve ispod tri razlike je veliko iznenađenje!zvjezdas je napisao/la:Bez četiri ponajbolja igrača sutra gostujemo u Zenici,Čelik ako ne pobijedi ovako oslabljenu Zvijezdu zaslužio je da ostane na tabeli gdje trenutno i jeste.NAJREALNIJE.

necemo pretjerivati sada nesto 3 razlike i sl. ja bih iskreno volio da Zvijezda odigra dobru utakmicu i naravno da mi pobjedimo recimo 3-2 sa puno preokreta na utakmici i naravno da bude sve korektno jer ako ne mozemo pobjediti na normalan nacin takva mi pobjeda ni ne trebahamlet je napisao/la:Tako i jest, sve ispod tri razlike je veliko iznenađenje!zvjezdas je napisao/la:Bez četiri ponajbolja igrača sutra gostujemo u Zenici,Čelik ako ne pobijedi ovako oslabljenu Zvijezdu zaslužio je da ostane na tabeli gdje trenutno i jeste.NAJREALNIJE.
ps dobro nam dosli svi vi iz Gradaca koji dolazite danas

ČELIK je dio života mog ČELIK ti si šampion
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!
Iako smo oslabljeni ali dovoljno kvalitetni da prikažemo dobru igru koja moze imati rezultat koji za Čelik nije povoljan.Zato se nemojte zanositi 2,3 gola razlike pobjedom.Na Grbavici su mislili tako pa da im sudija nije pomogao mogli su glat izgubit.
- Robijas007
- Kontakt:
samo da pozdravim navijace Zvijezde,i da vam pozelim dobrodoslicu u Zenicu,sretno veceras,ali normalno je da ja zelim da moj Čelik uzme bodove...vidimo se 

NAJBOLJE SVOJE GODINE,DAO SAM ZA TEBE,I NIMALO JA NEĆU ŽALITI,LJUBAVI JEDINA,JER TI SE ZOVEŠ ČELIK ZENICA,ČELIK ZENICA!!
KANTU NAM DAJ!!
KANTU NAM DAJ!!
hvala na lijepim rijecima i dobrodoslici vidimo se veceras ,Robijas007 je napisao/la:samo da pozdravim navijace Zvijezde,i da vam pozelim dobrodoslicu u Zenicu,sretno veceras,ali normalno je da ja zelim da moj Čelik uzme bodove...vidimo se

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
nesto ssmo se usutili ljudi idel se na bilino jel sta organizovano ili samo auta. lijepo bi bilo da zvijezda i danas ima podrsku sa tribina 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
vodimo 1-0 toooooooooooooooooooooooooo
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
mujo ga zavukoastra1922 je napisao/la:vodimo 1-0 toooooooooooooooooooooooooo

Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
hajmo jos 2-3 komadanecko_gradacac je napisao/la:mujo ga zavukoastra1922 je napisao/la:vodimo 1-0 toooooooooooooooooooooooooo
-
- Kontakt:
cekam 1 celika 530 km
pustahte to moji dragi zvjezdasi
pustahte to moji dragi zvjezdasi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.