Nogometna reprezentacija Hrvatske

Ko je najbolji golman u povijesti reprezentacije

Ladić
10
17%
Pletikosa
18
31%
Subašić
31
53%

Ukupno glasova: 59

SiamoNoi
Kontakt:

Re: Nogometna reprezentacija Hrvatske

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 11:42

Badelj u Fiorentini.Odlicno.

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 01 sep 2014, 12:10

Hvala Bogu pa je otisa iz raspalog HSV-a u vise nego dobru Fiorentinu.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 01 sep 2014, 12:43

Kovač je potvrdio da je 21-godišnji Branimir Hrgota, Hrvat iz Zenice koji igra za Borrusiju Moenchengladbach, a prošao je mlađe reprezentativne selekcije u Švedskoj, izgubljen kao kandidat za hrvatsku reprezentaciju.

"Osobno sam bio u Njemačkoj i pričao s njim. Kako je to u Hrvatskoj napisano, normalno da se pročita, to su pročitali i Šveđani. Sutradan je dobio poziv. Žao mi je što je procurilo. To nam je pomrsilo sve račune i sad se momak odlučio za Švedsku. Mislim da je on igrač koji je mogao biti i za našu reprezentaciju. Razočaran sam. Gledao sam ga i prije. Uvjeren sam da će napraviti dobru karijeru."
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 01 sep 2014, 13:36

Steta, propustili smo vec dva dobra, a mlada napadaca, ali bar smo pokusali i imali konkretan kontakt, znaci, Hrgota je napravio svoj odabir, sretno momku u daljnoj karijeri!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2014, 14:05

England je napisao/la:Kovač je potvrdio da je 21-godišnji Branimir Hrgota, Hrvat iz Zenice koji igra za Borrusiju Moenchengladbach, a prošao je mlađe reprezentativne selekcije u Švedskoj, izgubljen kao kandidat za hrvatsku reprezentaciju.

"Osobno sam bio u Njemačkoj i pričao s njim. Kako je to u Hrvatskoj napisano, normalno da se pročita, to su pročitali i Šveđani. Sutradan je dobio poziv. Žao mi je što je procurilo. To nam je pomrsilo sve račune i sad se momak odlučio za Švedsku. Mislim da je on igrač koji je mogao biti i za našu reprezentaciju. Razočaran sam. Gledao sam ga i prije. Uvjeren sam da će napraviti dobru karijeru."
Znaci na kraju su novinari sve zeznuli. Piskarala. Steta, odlican igrac, potencijal da bude velika zvijezda. I da se nadovezem na clanak. Ako je Hrgota iz Zenice onda sam i ja :mrgreen: Novinarima je i Lovren iz Zenice :lol:

Kovac nakon ovih puski napadaca treba forsirat Kramarica. Ocekujem da na EP on bude prvi napadac reprezentacije.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 01 sep 2014, 14:11

Mozda je rodjen u Zenici jednostavno.
Mislim, maltene svim novinarima su i 90 posto Širokobriježana koji se bave sportom Mostarci zato sto u mjestu rodjenja stoji Mostar, zbog rodilista.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2014, 14:31

Pa znam, covjek je rodjen u Zenici u bolnici, Lovren isto, ja isto :lol: I sad sam ja zenicanin? :mrgreen: Novinari trebaju malo da se informisu prije nego napisu da je netko rodom od nekud. Ja nisam rodjeni zenicanin, nisam rodom iz Zenice, nemam nikakve veze sa Zenicom osim sto sam se rodio tamo u kantonalnoj bolnici. Rodom sam iz Zepca, zivim u Zepcu, dakle zepcak. Ova dvojica su rodom iz Kraljeve sutjeske. I oni su kakanjci, ne zenicani :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 01 sep 2014, 14:34

Da,najbolje da je sve propalo jer je informacija procurila u medije :rol:
Da je htio igrat za nas igrao bi.Pričalo se s njim,odlučio se ipak za Švedsku i to je to.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 01 sep 2014, 14:35

Pa nisi, ali mislim, sad ce novinari nasi ultrasposobni taman istrazivati iz kojeg je sela, gradica, sta ti ga ja znam, za njih je zakon mjesto rodjenja i to je to.

Sve to OK, razumijem ja tebe, nego ti govorim cisto kako to ide, obicno onda ispravljaju to ljudi ovako naknadno.
Gdje ces biti Zenicanin, ne dao Bog klete sudbe. :rol: :mrgreen:

SiamoNoi je napisao/la:Da,najbolje da je sve propalo jer je informacija procurila u medije :rol:
Da je htio igrat za nas igrao bi.Pričalo se s njim,odlučio se ipak za Švedsku i to je to.

Pa nije sigurno samo zbog toga, ali uvjeren sam da je dobio poziv Hrvatske u A selekciju prvo da bi to i prihvatio, ovako je Svedska jednostavno bila brza i konkretnija.
Naravno da tu igra ulogu i njegova zelja, vjerojatno je htio ispasti fer i kad je vidio da na njega ozbiljno racunaju i zovu u A selekciju, samim time je i prihvatio. Sve OK.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 01 sep 2014, 14:47

BurningLegion je napisao/la:Pa nisi, ali mislim, sad ce novinari nasi ultrasposobni taman istrazivati iz kojeg je sela, gradica, sta ti ga ja znam, za njih je zakon mjesto rodjenja i to je to.

Sve to OK, razumijem ja tebe, nego ti govorim cisto kako to ide, obicno onda ispravljaju to ljudi ovako naknadno.
Gdje ces biti Zenicanin, ne dao Bog klete sudbe. :rol: :mrgreen:
Ma znam, samo mi to upadne svaki put u oci pa se smijem nasim piskaralima.

BurningLegion
Kontakt:

Post Postao/la BurningLegion » 04 sep 2014, 11:39

HRVATSKA U21 reprezentacija, koju s klupe vodi izbornik Nenad Gračan, osvojila je kvalifikacijsku skupinu za Europsko prvenstvo 2015. godine!

Zanimljivo je da je mladu selekciju u prve četiri kalifikacijske utakmice vodio sadašnji izbornik A vrste Niko Kovač.

Mladi reprezentativci među kojima je mnogo poznatih prvoligaških imena, slavili su u posljednjem kolu kod Latvije s 3:1 i nakon 8 utakmica u skupini imaju 19 bodova, šest više od Ukrajine koja ima dvije utakmice manje.

Put ka pobjedi u Jelgavi Hrvatskoj su utrli Dražen Bagarić (48) i Ante Rebić (52-11m). Vladislavs Gutkovskis (55) je smanjio na 2:1, ali je pobjedu i prvo mjesto u skupini potvrdio Dario Župarić (70).

U dodatnim kvalifikacijama za odlazak u Češku sudjelovat će 10 pobjednika skupina, te četiri najbolje drugoplasirane reprezentacije. Ždrijeb parova održat će se 12. rujna, a termini odigravanja utakmica završnog kvalifikacijskog kruga su 8. i 14. listopada.

Kvalifikacije za EP U-21, skupina 5:

1. Hrvatska 19 (8)
2. Ukrajina 13 (6)
3. Švicarska 12 (6)
4. Latvija 6 (7)
5. Lihtenštajn 0 (7)

Cestitke momcima.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 04 sep 2014, 13:28

gazi dudu čobane iz prćije :geek:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 sep 2014, 14:08

Dudu trpa ko manijak

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 04 sep 2014, 19:31

Dajte link HRT-a... Zamracice ga na kablovskoj rutinski .
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 04 sep 2014, 20:31

Mandžo ;)

Galion
Kontakt:

Post Postao/la Galion » 04 sep 2014, 20:40

Hahah, koj isu ovo kraljevi na **** :lol:
slika

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 04 sep 2014, 20:54

Nisu ništa pogriješili, ili ne, ipak jesu. I kod Halilovića bi to trebalo isto bit. :kafa:
Unico amore sei!
❤️🖤

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 04 sep 2014, 21:03

Signore je napisao/la:Dudu trpa ko manijak
I to gotovo svi kljucni.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 05 sep 2014, 01:40

A mi opet trebamo stvoriti protiv Cipra 700 prilika da bi zabili neka dva gola. Koja patnja od utakmice. S ovom realizacijom necemo nigdje.

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 05 sep 2014, 08:46

Signore je napisao/la:
Ako je Hrgota iz Zenice onda sam i ja :mrgreen: Novinarima je i Lovren iz Zenice :lol:
.
:lol: :lol: Dobro si rekao kolega. Njima je sve to isto. Sutjeska, Zenica, Žepče :D

Inače, dobra tekma naših sinoć. Ovi novi (uvjetno rečeno novi), Kramarić, Halilović (još da bude manje sebičan), Brozović (iako mi on nije još kalibar za repku jer je socijalno glup, al dobro, to je sad nebitno :mrgreen: ) su bili dobri, jako dobri.
Ma bit ćemo mi vrlo brzo opet u top 10...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.