Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sta odbrani valjdaHead je napisao/la:Sta fuli.
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Šteta, prvo ona situacija sa Koscielnim gdje bi bio njegov gol, a onda strašna odbrana Sceznia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Morao je ovo zabiti!!! šteta!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Hoces sad skladno tome i Edina nazvati mazgom zato sto je fulao ovu nevjerovatno sansu koju mu je Silva namjestio kao na dlanu i sa tim uskratio svoj tim za dva boda?STEVIE je napisao/la:zato sto je napravio glup potez, eto zasto. mogao je predati loptu dalje odmah i nebi doslo do kontre.Aragon je napisao/la:Cemu vrijedjanje vjerovatno najboljeg igraca Premier Lige?STEVIE je napisao/la:mazga aguero gubi bezpotrebno loptu, arse udari kontru i 1-1
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Morao je zabit barem jedan. Kod one prve situacije kad je bila stativa, dao bi gol da nije stajao i cekao. Vrhunski napadaci tipa Aguera, Lewandowskog, Coste i tako dalje bi onde pratili igru i zabili u prazan gol kada je se lopta odbila. On stoji i ceka.
Druga prilika je cisti zicer koji mora spremit u gol. Nije u formi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
jasko_juve
- Kontakt:
Ono se u fudbalu zove zicer. I naravno da se prvo gleda sta je napadac profulao a ovo nije smio profulati.Pogba je napisao/la:Šteta, prvo ona situacija sa Koscielnim gdje bi bio njegov gol, a onda strašna odbrana Sceznia.
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Neće, a ne bih ni ja zato što je Edin moj a za malog patuljka iz Argentine me qrac zaboli.Aragon je napisao/la: Hoces sad skladno tome i Edina nazvati mazgom zato sto je fulao ovu nevjerovatno sansu koju mu je Silva namjestio kao na dlanu i sa tim uskratio svoj tim za dva boda?
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije šija već vrat. Sve je lijepo uradio, nema u onoj situaciji puno razmišljanja, još lijevom išao kako bi imao ugao. Scezni fantasticno skinuo.jasko_juve je napisao/la:Ono se u fudbalu zove zicer. I naravno da se prvo gleda sta je napadac profulao a ovo nije smio profulati.Pogba je napisao/la:Šteta, prvo ona situacija sa Koscielnim gdje bi bio njegov gol, a onda strašna odbrana Sceznia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Kakve gluposti sve nece napisati, samo da se nabere jos koji post. Uvijek ce se pronaci nesto, bog te mio :lol Trk svi na facebook stranice i pucajte komentare, tamo ces dobiti lajkove.Cartman je napisao/la:Morao je zabit barem jedan. Kod one prve situacije kad je bila stativa, dao bi gol da nije stajao i cekao. Vrhunski napadaci tipa Aguera, Lewandowskog, Coste i tako dalje bi onde pratili igru i zabili u prazan gol kada je se lopta odbila. On stoji i ceka.
Zadnja izmjena: Luminary, dana/u 13 sep 2014, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.
A radi cega ga onda nazivati mazgom, kepecom ili slicno?bagrcavi je napisao/la:Neće, a ne bih ni ja zato što je Edin moj a za malog patuljka iz Argentine me qrac zaboli.Aragon je napisao/la: Hoces sad skladno tome i Edina nazvati mazgom zato sto je fulao ovu nevjerovatno sansu koju mu je Silva namjestio kao na dlanu i sa tim uskratio svoj tim za dva boda?
Znaci treba ga vrijdjati samo zato sto je bolji igrac od Edina?
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- hule_barca
- Kontakt:
Fino odigrano za ovih nešto manje od pola sata. Pelle mu je baš tempirao vrijeme kao da je znao koliko može odigrati. Šteta za ovu šansu na kraju. Kod stative, Kosčelni je dobro reagovao. Kod ove zadnje šanse, prvi dodir mu nije bio najbolji i tu je praktički šansa upropaštena, jer udarac nije mogao ni biti jači kad ju je morao iz koljena šutnuti. Ali je jak ko čelik, ovi se odbijaju 
Mes Que Un Club
Treba.Aragon je napisao/la:A radi cega ga onda nazivati mazgom, kepecom ili slicno?
Znaci treba ga vrijdjati samo zato sto je bolji igrac od Edina?
Imam osjećaj da je malo slabije primio loptu.Pogba je napisao/la:Nije šija već vrat. Sve je lijepo uradio, nema u onoj situaciji puno razmišljanja, još lijevom išao kako bi imao ugao. Scezni fantasticno skinuo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko odlican, zmaj, idol, dijamant, Aguero yebo ti svoju majku, Silva i Nasri mu ne dodaju, Kolarov cetnik mu ne da loptu.Luminary je napisao/la:Kakve gluposti sve nece napisati, samo da se nabere jos koji post. Uvijek ce se pronaci nesto, bog te mio :lol Trk svi na facebook stranice i pucajte komentare, tamo ces dobiti lajkove.Cartman je napisao/la:Morao je zabit barem jedan. Kod one prve situacije kad je bila stativa, dao bi gol da nije stajao i cekao. Vrhunski napadaci tipa Aguera, Lewandowskog, Coste i tako dalje bi onde pratili igru i zabili u prazan gol kada je se lopta odbila. On stoji i ceka.
Je li bolje patriJoto?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Nije bolje Ole. Zaboravio si najvažnije, ne zaslužujemo ga!
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Idi ganjaj lajkove i ne izmisljaj gluposti. Kakve budalastine. Boli me kita i za Dzeku i Aguera i Kolarova.Cartman je napisao/la:Dzeko odlican, zmaj, idol, dijamant, Aguero yebo ti svoju majku, Silva i Nasri mu ne dodaju, Kolarov cetnik mu ne da loptu.Luminary je napisao/la:Kakve gluposti sve nece napisati, samo da se nabere jos koji post. Uvijek ce se pronaci nesto, bog te mio :lol Trk svi na facebook stranice i pucajte komentare, tamo ces dobiti lajkove.Cartman je napisao/la:Morao je zabit barem jedan. Kod one prve situacije kad je bila stativa, dao bi gol da nije stajao i cekao. Vrhunski napadaci tipa Aguera, Lewandowskog, Coste i tako dalje bi onde pratili igru i zabili u prazan gol kada je se lopta odbila. On stoji i ceka.
Je li bolje patriJoto?
Tite mi, da je ono bio Asmir Begovic, svi bi rekli perfektna odbrana, al eto to u ovom slucaju ne vrijedi.
Zadnja izmjena: Luminary, dana/u 13 sep 2014, 15:51, ukupno mijenjano 1 put.
Zato jer mi je qrcu ćejf.Aragon je napisao/la:A radi cega ga onda nazivati mazgom, kepecom ili slicno?bagrcavi je napisao/la:Neće, a ne bih ni ja zato što je Edin moj a za malog patuljka iz Argentine me qrac zaboli.Aragon je napisao/la: Hoces sad skladno tome i Edina nazvati mazgom zato sto je fulao ovu nevjerovatno sansu koju mu je Silva namjestio kao na dlanu i sa tim uskratio svoj tim za dva boda?
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije u formi, istina!! Ali ućiće on u formu u toku sezone, samo polako!!!
Sent from Angelina's bed
Sent from Angelina's bed
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, edvaE2, Goalgetter i 9 gostiju.