VOLIM VOLIM VOLIM...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dres je mrakača
VOLIM VOLIM VOLIM...
VOLIM VOLIM VOLIM...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ? 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
bordobijeli
- Kontakt:
bravo za dresove,odlicno izgledaju.mislim da je haadu ovo prvi posao sa sportskom opremom.meni stvarno ovo dobro izgleda jos domace.
Adnan Hajrulahović Haad, modni dizajner, čini mi se da je to njegova modna marka.Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ?
DRUG NEBI TI PUNCA
Nije Head nego HAAD.Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ?
Nisu nikad do sad radili dresove,to je modna linija i prvi dresovi su im ovi za nas klub.
1946
Aha ja procitah head sport.Pa dobro vrlo zanimljiv i hrabar potez.Sa dizajnerske strane to ce biti poslednji krikovi mode,ali videcemo kakav ce kvalitet tih dresova biti.Head je napisao/la:Nije Head nego HAAD.Devil je napisao/la:Ko su Head Sport sto pravi dresove ? Jesu li radili nekome ranije ?
Nisu nikad do sad radili dresove,to je modna linija i prvi dresovi su im ovi za nas klub.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- storm_raider
- Kontakt:
Komsije, pohvale za izgled dresova. Super izgledaju! 
Sport je lijek za tijelo i duh.
- pintol_TM87
- Kontakt:
zavidim imstorm_raider je napisao/la:Komsije, pohvale za izgled dresova. Super izgledaju!
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ja mislim da je ovo odlicno http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 479&type=3" onclick="window.open(this.href);return false; konacno dobijamo kvalitetne dresove, necemo davati bruku para kao prije, nece nas niko zavlaciti. Vjerujem da nece biti skuplji od 50-60 km 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- BegBasagic
Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ... 
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
"Navijamo za Slobodu, a cekamo Želju i Velež" - Fukare
Alexandre Dumas
kakve veze ima što su novi u poslu, ako se pokažu kvalitetnim zar nije bolje imat domaći dres, po pristupačnoj cijeni za raju nego neki levatski npr legea, koji je ako se ne varam bio 120 KM u butikuBegBasagic je napisao/la:Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ...
- BegBasagic
Ja razumijem da FKS pokusava da uradi nesto novo, inovativnije, ovi dresovi su i pokusaj "dobre" reklame, ali opet kazem to je Haad !!!?makkaj je napisao/la:kakve veze ima što su novi u poslu, ako se pokažu kvalitetnim zar nije bolje imat domaći dres, po pristupačnoj cijeni za raju nego neki levatski npr legea, koji je ako se ne varam bio 120 KM u butikuBegBasagic je napisao/la:Malo smiješno ovo za dresove ali eto, ipak je Haad modna marka koja oblači Deena i njemu slične i marka namijenjena iskljucivo za dame, prvo hrabar pokusaj Haada da se posveti sportskoj odjeći a jos hrabriji FKS da iste i uzme, vise lici na polo majicu nego na dres, sve u svemu svega u božijoj bašći ...svakako možemo sanjati dobar sponzorski ugovor sa nekom od tih sega mega poznatih proizvođača...a što se tiče opaske da liči na polo majicu, šta bi onda rekao za gostujući dres francuske http://sc.soccerpro.com/common/images/4 ... 012_zm.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ili npr. wigana http://camisetasmundiales.files.wordpre ... 788519.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; ?
Zadnja izmjena: BegBasagic, dana/u 28 jan 2013, 16:33, ukupno mijenjano 1 put.
"Ma kako dobro čovjek govorio, kada previše govori, uvijek na kraju kaže neku glupost."
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Bošnjače, hrakni što jače. : )
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto nema Radovca na spisku za Medjugorje? 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
-
adnan_hzsa
- Kontakt:
Ista kragna kao kod Uniteda. Al posto je nas klub u pitanju kragna ne valja, seljacka je i tako to.Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ja Hada sto ih je dizajnirao...samo presliko ove nike dresove
svasta,ovo samo kod nas moze...
svasta,ovo samo kod nas moze...
Amare hvala ti...
Tako je admine care.admin je napisao/la:Za poređenja Sarajeva i Želje, diskusije o istoriji, korjenima, o tome koji klub je veći... imate temu Sarajevo vs. Željezničar.
Molio bih navijače Želje da ovu temu ne koriste za pisanje o svom klubu i da ne dolaze samo da bi liječili dosadu provokacijama. Samo bez veze banove dobijate.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
- BegBasagic
@adnan ako je tebi dovoljno sto čiza na kragni liči na dres Manchestera onda smo mi kolektivno zatucana nacija, nazovi "dres" Haada uporediti sa dresom Nike 12' je vise nego i odlično i pametno, eto sad ce FKS da i igra kao Manchester jer ima čizu na dresu :ugeek: FKS poligon za razno rane igrace i menadzere a evo sada i za kvazi modne kreatore, nema dalje.
Alexandre Dumas
Alexandre Dumas
Dresovi su super bgm...
, samo da mi sad hajrom docekamo nastavak prvenstva i sa pobjedom da otvorimo..
Volim, Volim sto bi reko @ramiral...
Poozdrav ide za @sekac, hilmo... 
Volim, Volim sto bi reko @ramiral...
.....In David we trust.....