Ali oni su njemu dužni 3mil €Thetraphak1921 je napisao/la:Tema FK Slobode vrvi od placenika Azmira Husica. Isti se svim silama trude da ocrne Upravu koja tek treba da zauzme svoje mjesto i pocne raditi stvari u korist kluba, za razliku od onog grobara jednog jadnog i nevinog premijerligasa koji je isti gurnuo iz provalije u jos vecu provaliju te je dug od 12 miliona skocio na 18 miliona. Jos im je zakletva..
O vi koji ste klub prodali za saku dolara, kako vas nije stid svih onih navijaca Slobode koji taj klub zaista vole?!
reko im je oprostiti dugBesic je napisao/la:Ali oni su njemu dužni 3mil €Thetraphak1921 je napisao/la:Tema FK Slobode vrvi od placenika Azmira Husica. Isti se svim silama trude da ocrne Upravu koja tek treba da zauzme svoje mjesto i pocne raditi stvari u korist kluba, za razliku od onog grobara jednog jadnog i nevinog premijerligasa koji je isti gurnuo iz provalije u jos vecu provaliju te je dug od 12 miliona skocio na 18 miliona. Jos im je zakletva..
O vi koji ste klub prodali za saku dolara, kako vas nije stid svih onih navijaca Slobode koji taj klub zaista vole?!
Kakav brat... je napisao/la:Realno raja to gleda 100 godina, od kada postojimo. Sa izuzetkom 2, 3 sezone, cisto da se potvrdi pravilo. Da se ne lazemo.... je napisao/la:Ne mogu ovi faraonovi igrači da svare da niko ne kuka za Husicem nego raja žali za nekom boljom i jačom Slobodom koju faraon, mačak i cickovo ulje sa sve odborima za hitnost i privrednicima im ne mogu priuštiti pa čak ni u nekoj Light verziji... Njihov domet je da se ne ispadne iz lige ako i to, da se proda neka tekma i neki igrač te rastali sa njihovim lopinasima... A realno, raja to gleda već 25 godina i puna im je kapa 7,9,11 mjesta... Raji je pun k u r a c igre da se lopta nabije na Omegu i skidanja gaca na sickom... Da se ne lažemo
azmir ga je odhranionarodniheroj je napisao/la:Ali frajer koji piše pod nikom @tuzlak 1987![]()
azmirovo pastorče ga ne bi onoliko branilo
LAZES MAJKE MI MOJETobeYarabi je napisao/la:azmir ga je odhranionarodniheroj je napisao/la:Ali frajer koji piše pod nikom @tuzlak 1987![]()
Pa naravno da ne dolaziš na probe kad nema ko te nije probao na Stupu ispod mosta.samirr je napisao/la:Zvao me Zeljo na probu, rekao sam im Samirr ne dolazi na probe !
Posalji kakvu zensku da me proba.arelinho je napisao/la:Pa naravno da ne dolaziš na probe kad nema ko te nije probao na Stupu ispod mosta.samirr je napisao/la:Zvao me Zeljo na probu, rekao sam im Samirr ne dolazi na probe !
MRSSSSSSTobeYarabi je napisao/la:azmir ga je odhranionarodniheroj je napisao/la:Ali frajer koji piše pod nikom @tuzlak 1987![]()
Daj Boze da imas 19 godina.arelinho je napisao/la:Pa naravno da ne dolaziš na probe kad nema ko te nije probao na Stupu ispod mosta.samirr je napisao/la:Zvao me Zeljo na probu, rekao sam im Samirr ne dolazi na probe !
TobeYarabi je napisao/la:azmir ga je odhranionarodniheroj je napisao/la:Ali frajer koji piše pod nikom @tuzlak 1987![]()