FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Napapijri
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Napapijri » 17 mar 2021, 08:48

Izmedju Tuzle i Borca, biram druge. Tuzla je trenutno najvalitetnija ekipa, igra u najboljoj formi i bili bi favoriti u duelu s nama.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 17 mar 2021, 08:55

Stroj1946 je napisao/la:
17 mar 2021, 08:45
Zipe, ako nije sarkazam, a nadam se da jest, onda fakat se treba zabrinut za tebe :think:
Garant je i hadzija u talu kad izvlaci kinder jaja, jer su garant topla :mrgreen:

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 17 mar 2021, 08:56

Napapijri je napisao/la:
17 mar 2021, 08:48
Izmedju Tuzle i Borca, biram druge. Tuzla je trenutno najvalitetnija ekipa, igra u najboljoj formi i bili bi favoriti u duelu s nama.
E čuj Tuzla bi bila favorit
ISTINA ZA VEDRANA!

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 17 mar 2021, 08:57

Takođe, više bih volio Borca koji je čisto domaćinska ekipa, na strani im je šamaranje i od Mladosti a kamoli od nas. Tuzla, pored toga što je u dobroj formi i igra lijepo, ima trenera koji itekako ima razloga da našpanuje ekipu protiv nas i "osveti" se. A i Sisoje je željan trofeja, plus Evropa, Borac će se vjerovatno ugurat preko lige.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 17 mar 2021, 09:00

Lecler je napisao/la:
17 mar 2021, 08:56
Napapijri je napisao/la:
Evo demantuj me, ako to nije tacno. Stvari treba gledati realno. Igramo slabo, mucimo se sa stvaranjem prilika, zabili smo jedan gol u cetiri meca. Ako izuzmes Djokanovica, postoji li jedan nas igrac koji je u formi? Mozda Kovacevic. S druge strane imas ekipu u naletu koja je u 4 dana dva puta dobila Zeljeznicar, s kojim smo mi odigrali mrsavo, prije toga dobila u gradskom derbiju, a sada i Zrinjski u Mostaru. Trenutno su u boljoj formi i nemam problem reci da bi bili favorit u tom dvomecu.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2021, 09:08

MortemHz je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
17 mar 2021, 08:09
MortemHz je napisao/la:
17 mar 2021, 08:01
Klis/Borac/Tuzla City
U kolko je žrijeb? A Borac izvlačimo poznajući našu sreću u žrijebu.
13h a bit će live na njihovom YT kanalu.
Ne znam šta bi ti rekao za tu sreću, realno nema neke razlike između Borca i Tuzle, čak bi se usudio reći da je Tuzla nezgodnija u ovom trenutku.
Klis je trećeligaš i tu nema neke polemike ali između ova dva kluba bi se baš zapitao koga bi izvukao. Možda je Borac sekundu jači na papiru ali Tuzla je u boljoj formi i imaju boljeg trenera, jako je teško reći. Navijači nemaju nikakvu ulogu i sa te strane bi Borac bio u prednosti u odnosu na njih.
Ne znam, ako ne može Klis onda mi je svejedno.
Ma Borac je loša opcija zbog tromeča. Pogledaj kalendar, ružno je s nekim igrati više puta u malom razmaku pogotovo ako ima nekog rivaliteta. Odma mi u glavi tromeč s njima u sezoni sa Kodrom. S druge strane, što neko napisa, ne bi bili loša opcija kad su dvije utakmice jer je manji uticaj sa strane, a guraće njih sigurno ka trofeju kupa.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2021, 09:10

Napapijri je napisao/la:
E čuj favoriti hahaha

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 17 mar 2021, 09:12

skoroalen je napisao/la:
17 mar 2021, 08:57
Takođe, više bih volio Borca koji je čisto domaćinska ekipa, na strani im je šamaranje i od Mladosti a kamoli od nas. Tuzla, pored toga što je u dobroj formi i igra lijepo, ima trenera koji itekako ima razloga da našpanuje ekipu protiv nas i "osveti" se. A i Sisoje je željan trofeja, plus Evropa, Borac će se vjerovatno ugurat preko lige.
Ako bude u Zenici finale, to je ko da smo domaćini :kafa:

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 17 mar 2021, 09:16

Tuzla je kao i sve BH ekipe naplavina poluamatera. A Musemic se s trenerom ni u putu nije sreo. Borac domacinski ,tanki. No,mi smo gori i od njih. Kriza i rasulo je na vrhuncu. Jedino protiv Klisa imamo siguran prolaz.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2021, 09:35

17 mar 2021, 09:08
MortemHz je napisao/la:
17 mar 2021, 08:09

U kolko je žrijeb? A Borac izvlačimo poznajući našu sreću u žrijebu.
13h a bit će live na njihovom YT kanalu.
Ne znam šta bi ti rekao za tu sreću, realno nema neke razlike između Borca i Tuzle, čak bi se usudio reći da je Tuzla nezgodnija u ovom trenutku.
Klis je trećeligaš i tu nema neke polemike ali između ova dva kluba bi se baš zapitao koga bi izvukao. Možda je Borac sekundu jači na papiru ali Tuzla je u boljoj formi i imaju boljeg trenera, jako je teško reći. Navijači nemaju nikakvu ulogu i sa te strane bi Borac bio u prednosti u odnosu na njih.
Ne znam, ako ne može Klis onda mi je svejedno.
Ma Borac je loša opcija zbog tromeča. Pogledaj kalendar, ružno je s nekim igrati više puta u malom razmaku pogotovo ako ima nekog rivaliteta. Odma mi u glavi tromeč s njima u sezoni sa Kodrom. S druge strane, što neko napisa, ne bi bili loša opcija kad su dvije utakmice jer je manji uticaj sa strane, a guraće njih sigurno ka trofeju kupa.
Da, ako gledamo sa te strane onda si u pravu ali striktno što se tiče kvaliteta nije mi neka razlika između ove dvije ekipe s tim da je Tuzla u boljoj formi, trenutno.
Sve u svemu jako su male nijanse tu a od jučer je i Azmir u savezu.
Opet kažem, svejedno.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 17 mar 2021, 09:41

Daj Klis i da se ne misli. U finalu Bojac u Zenici i da odbranimo pehar.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2021, 09:46

Napapijri je napisao/la:
17 mar 2021, 09:00
Lecler je napisao/la:
17 mar 2021, 08:56
Napapijri je napisao/la:
Evo demantuj me, ako to nije tacno. Stvari treba gledati realno. Igramo slabo, mucimo se sa stvaranjem prilika, zabili smo jedan gol u cetiri meca. Ako izuzmes Djokanovica, postoji li jedan nas igrac koji je u formi? Mozda Kovacevic. S druge strane imas ekipu u naletu koja je u 4 dana dva puta dobila Zeljeznicar, s kojim smo mi odigrali mrsavo, prije toga dobila u gradskom derbiju, a sada i Zrinjski u Mostaru. Trenutno su u boljoj formi i nemam problem reci da bi bili favorit u tom dvomecu.
Mislim da niko nije favorit protiv nas. Neće ni njih držati ova forma uvijek. Na nama je da naučimo iz svojih grešaka a faktički nismo imali trenera na klupi evo dva meča. Evo primjer utakmice sa Zrinjskim u ligi i kupu, znači drastična promjena i vidjelo se da smo radili na tome da ispravimo svoju igru.
Ograničili smo taj isti Zrinjski koji je ''dominirao'' na Koševu u ligi na jedan jedini šut i to u 81. minuti samo 3 dana poslije. Doduše, ne mogu lagati i reći kako sam zadovoljan predstavom protiv Širokog Brijega jer sam upravo mislio kako smo se vratili u formu poslije dobre utakmice u kupu kad ono mrka kapa, možda i najlošije izdanje Sarajeva poslije Tuzle na Koševu, na početku prvenstva. Vinko će se uskoro vratiti a na stručnom štabu i igračima je da malo razmisle i da analiziraju sve ovo, opet.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2021, 09:48

Pozvani igrači za reprezentaciju U-21.

Adnan Kanurić (Sarajevo)
Andrej Đokanović (Sarajevo)
Đani Salčin (Sarajevo)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2021, 10:07

MortemHz je napisao/la:
17 mar 2021, 09:48

Adnan Kanurić (Sarajevo)
Đani Salčin (Sarajevo)
Realno u ovoj sezoni nismo promovisali mlade igrace. Kovacevic, Pidro Djokanovic al oni su vec 2-3 godine tu. Ne znam do koga da li nema dobri mladi igraca ili im ne daje šansu, uglavnom nije dobro. Na derby prosjek godina nase ekipe bio je 28, ocito da nedostaje vizije kad je u pitanju igracki kadar.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2021, 10:10

Po kojem osnovu je Kanuric dobio.poziv.?
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 mar 2021, 10:15

mma_hz je napisao/la:
17 mar 2021, 10:10
Po istom osnovu gdje je 6 igrača Borca dobilo poziv.. :crazy:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 mar 2021, 10:20

bordobijeli je napisao/la:
17 mar 2021, 10:07
MortemHz je napisao/la:

Adnan Kanurić (Sarajevo)
Đani Salčin (Sarajevo)
Realno u ovoj sezoni nismo promovisali mlade igrace. Kovacevic, Pidro Djokanovic al oni su vec 2-3 godine tu. Ne znam do koga da li nema dobri mladi igraca ili im ne daje šansu, uglavnom nije dobro. Na derby prosjek godina nase ekipe bio je 28, ocito da nedostaje vizije kad je u pitanju igracki kadar.
Pritisak rezultata pod 1. Pod 2 nedovoljno dobri saigraci uz koji ce mlad igrac da sazrije i da moze da igra a da se to toliko ne odrazi na ekipu u samom rezultatu.

Recept za to je vrlo jednostavan bar za PL ,4 kvalitetna stranca koji ce ciniti razliku u pravom smislu gdje pored njih mozes gurnuti "dijete" koje ce prvo da se na pocetku slepa uz njega,u nastavku da se oslobodi uz njega,i na kraju da nauci nesto od njega i kao krajnji cilj da bude ravnopravan .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 17 mar 2021, 10:30

miky_hz je napisao/la:
17 mar 2021, 10:20
bordobijeli je napisao/la:
17 mar 2021, 10:07
MortemHz je napisao/la:

Adnan Kanurić (Sarajevo)
Đani Salčin (Sarajevo)
Pritisak rezultata pod 1. Pod 2 nedovoljno dobri saigraci uz koji ce mlad igrac da sazrije i da moze da igra a da se to toliko ne odrazi na ekipu u samom rezultatu.

Recept za to je vrlo jednostavan bar za PL ,4 kvalitetna stranca koji ce ciniti razliku u pravom smislu gdje pored njih mozes gurnuti "dijete" koje ce prvo da se na pocetku slepa uz njega,u nastavku da se oslobodi uz njega,i na kraju da nauci nesto od njega i kao krajnji cilj da bude ravnopravan .
Mislim da nemamo pravu viziju a odluke trenera i SD izgledaju kao da ne pricaju. Evo dva primjera škripalo je u špicu i dovedes Mesanovica i covjek ne igra to nego desetku, odlazkom Rahmanovic, Tatar imamo problem i 10 tke i tu imas tri mlada igraca Djani, Varesanovic, Zinedin i nijedan ne igra nego igra napadač kojeg si doveo.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 mar 2021, 10:37

MortemHz je napisao/la:
17 mar 2021, 10:15
mma_hz je napisao/la:
Po istom osnovu gdje je 6 igrača Borca dobilo poziv.. :crazy:
Znaci prcije se pocinju opet praviti.

Resic se salje po posudbama,a ostaju nam Hodzici,Milanovici Bgm Emire nisi mi jasan
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 17 mar 2021, 10:41

mma_hz je napisao/la:
Pirić u A reprezentaciji, Kanurić u mladoj, zajedno 0 minuta klupskog fudbala ove sezone :facepalm:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Fudo, hazarder, mnon46, Posejdon, Uvijeknapravojstrani, Vanja8 i 64 gosta.