AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

LegendKiller
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la LegendKiller » 13 jul 2017, 11:18

jelle je napisao/la:Mislim ako stvarno zeli da ide iz ovakvog Juventusa u trenutno takav Milan za istu platu , ja bi da sam Beep poklonio bi ga, i dao bi mu nagradu za glupana godine...otic iz Tima koji napada sve trofeje u tim koji ne igra ni Lp , i pitanje je ocel igrat sljedece godine ( uz duzno postavonje prema svim pojacanjima ) stvarno moras da nemas ni gram mozga...
vidio čovjek da mu de ide u ligi prvaka pa hoće da napadne Evropsku ligu, evropski trofej je evropski trofej :lol:
Iako italijanski mediji često znaju izmišljati i podmetati, ovo je ipak previše bilo i za izmisliti. Npr. kada napišu da Džeko ide iz Rome u Milan, moglo bi se i povjerovati nekako, a ovo za Lea je baš pravi nadrealizam. Pozadina svega bi mogla biti činjenica da njega Max Alegri baš nešto ne gotivi, a koga on ne gotivi taj nema mjesta u ekipi bez obzira na kvalitet. Nešto slično kao kod Prila. Juve bi ga vjerovatno prodao, njemu se ne ide iz Italije tako da je Milan logičan izbor.
Romanoglia i novac nikada ne bi dao, ali novac i De Scligia odmah.

LegendKiller
Kontakt:

Post Postao/la LegendKiller » 13 jul 2017, 11:24

Pogba je napisao/la:Juventus je prepoznao da bez jakog Milana nema ni jakog Juventusa te su nakon Inzaghia jos jednom izasli u susret cijenjenom rivalu. Kakav gospodski klub! :tokralju:
bilo je poklona i u suprotnom pravcu :thumbup: . Samo ću reći maestro Pirlo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 11:33

Romagnoli13 je napisao/la:Jučer je Roup imao dobrih izjava, ali evo danas otpisa Musacchia nakon jedne potpuno nevažne utakmice. Welcome back Rope! :mrgreen:
nisam ga otpisao nego kažem da je najslabija karika od svih igrača, što i jeste :zzz:

ali treba mu pružiti šansu da pokaže šta može, svakako je naš i nemamo drugog osim njega :zzz: ali ključno je da izgura sezonu bez većih povreda i uhvati ritam, ako mu one budu sjeckale minutažu svakih par sedmica onda piši propalo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 11:48

I meni je Musaka najtanje pojačanje ali ne može se sve dovesti za jedan prelazni rok kad bi imali na raspolaganju i 300 miliona.
Jbt u kakvom se stanju nalazio Milan, da je sad potrebno 8-9 pojačanja kako bi se uključili u borbu za plasman u LP. Tek onda skontaš da je plasman u EL ove seone bio uspijeh, s obzirom koji su balvani igrali.

@rope kad Badelj dođe, ima da gaze. Sredina jača od one Pirlo-Gattuso-Seedorf. :mrgreen:

Kad počnem razmišljati koje bi igrače bilo dobro dovesti, skontam da ih je većina iz Lazia. :hmmmmm: Biće da su imali baš dobar tim prošle sezone.
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU

MrHc
Kontakt:

Post Postao/la MrHc » 13 jul 2017, 14:13

Ja kao pratilac spanske la lige mogu 100000 % garantovati da ce Musaka opravdati epitet pojacanja i jednog od najboljih stopera u La Ligi. Sigurno da mi treba period adaptacije a da nije bilo ozljede pred prosli ljetni prijelazni rok danas bi ga gledali ili u Barceloni, Manci ili Chelsiu jer su ga svi navedeni redom trazili.
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 14:35

Musacchio je odličan stoper, kad god igra opravda očekivanja.

Boga mi oko Bonuccia više nije šega.Milan ga želi potpisati već do sutra, prije leta za Kinu, i sam igrač ubrzava pregovore.Zasad Milan nudi 30M, a Juve traži 45M. Znači 35-38M+ De Sciglio i to bi moglo biti završeno.

Edit: Ipak i Silva putuje i Kinu sa ekipom. #MilanTV
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 13 jul 2017, 14:42

Romagnoli13 je napisao/la:Jučer je Roup imao dobrih izjava, ali evo danas otpisa Musacchia nakon jedne potpuno nevažne utakmice. Welcome back Rope! :mrgreen:
Pa ne moze dva dana zaredom :lol:
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 13 jul 2017, 14:49

Za Bonuccija ni 60M nije puno sa danasnjim cijenama, stoper i kao takav moze igrat ko sat narednih 5 godina. Pametnom dosta.

Ovaj Juventino sto je zalutao ovdje je u pravu, nazalost, vecina Milanista gleda svoj klub kroz navijacke cvike, daleko od realnosti.

Milan sa ovim dosadasnjim pojacanjima mozda moze nazad u top4, taman 5 koraka iza Juvea (i ostalih top klubova u CL), kao sto Juventino napisa.

Polako, stizu 2 kapitalca, jedan veznjak i po mogucnosti radije stoper, nego jos jedan spic. Bacca, mladi portugalac i Borini su sasvim dosta za top4.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 14:53

Zenga je napisao/la:Za Bonuccija ni 60M nije puno sa danasnjim cijenama, stoper i kao takav moze igrat ko sat narednih 5 godina. Pametnom dosta.

Ovaj Juventino sto je zalutao ovdje je u pravu, nazalost, vecina Milanista gleda svoj klub kroz navijacke cvike, daleko od realnosti.

Milan sa ovim dosadasnjim pojacanjima mozda moze nazad u top4, taman 5 koraka iza Juvea (i ostalih top klubova u CL), kao sto Juventino napisa.

Polako, stizu 2 kapitalca, jedan veznjak i po mogucnosti radije stoper, nego jos jedan spic. Bacca, mladi portugalac i Borini su sasvim dosta za top4.
Niko ovdje niko nije napisao ništa nerealno, svi samo priželjkujemo top4 i to je dosta za prvu sezonu.Ali sačekajmo kraj ljeta da vidimo šta će se desiti još, jer očito će biti još iznenađenja.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 14:57

šta je ovo oko bonucija tepsiju ti yebem, neka se prestanu zajebavati sa nama kuknjava

ovo je sad baš prevazišlo obična baljezganja i tračeve jer ona dvojica lete za torino i hoće da zaključe posao za par dana, čak i di marzio piše o tome, ustvari svi novinari pišu o ovome kao da je sve gotova stvar i da je ostalo par formalnosti riješiti :crazy:

ja ni dalje ne vjerujem ni 1% onoga što pišu, ali uvaliti onu prevaru juventusu i uzeti im bonucija bi bio posao stoljeća, ali na našu žalost sumnjam da je dama toliki idoit :mrgreen:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 14:59

rope11 je napisao/la:šta je ovo oko bonucija tepsiju ti yebem, neka se prestanu zajebavati sa nama kuknjava

ovo je sad baš prevazišlo obična baljezganja i tračeve jer ona dvojica lete za torino i hoće da zaključe posao za par dana, čak i di marzio piše o tome, ustvari svi novinari pišu o ovome kao da je sve gotova stvar i da je ostalo par formalnosti riješiti :crazy:

ja ni dalje ne vjerujem ni 1% onoga što pišu, ali uvaliti onu prevaru juventusu i uzeti im bonucija bi bio posao stoljeća, ali na našu žalost sumnjam da je dama toliki idoit :mrgreen:
Jesi neobavješten, ljudi žele završiti posao do sutra, kako bi Leo mogao u Kinu. :kafa:

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 15:03

Ostanimo smireni braćo :mrgreen:

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:05

slika

Roup gušta, još jedan ljepotan u Milanu

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 13 jul 2017, 15:06

daj bože da se obistini, leo bi bio hajlajt čitavog merkata :pray:

nema drugog objašnjenja osim da se smrtno posvađao sa svima u klubu i zatražio transfer, i to baš u italiju jer mu hanuma neće van italije, a dobri samarićani iz milana mu pružaju ruku spasa :kafa: :mrgreen:
mada i dalje mi sve to djeluje nadrealno, previše dobro da bi bilo istinito i to ne samo da bi mogli dovest wc stopera iz rivalskog kluba nego je ova cijena koju traže presmiješna za takvog igrača.

oni na juventusovoj temi se tješe da je 35+ ščiljo dobar posao hahahahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

FORZA MILAN !

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:08

Nije samo u pitanju žena, već i sin koji je imao zdravstvenih problema. A i agent nam vraća uslugu jer smo trpili jednog njegovog klijenta dvije sezone, neću reći ime jer je hvala Bogu otišao u Genou.
Zadnja izmjena: Romagnoli13, dana/u 13 jul 2017, 15:08, ukupno mijenjano 1 put.

SonVolt
Kontakt:

Post Postao/la SonVolt » 13 jul 2017, 15:08

Nemoj žuriti, valja ti kasnije brisati ove slike....ocekujem da se do sutra u jutro sve demantuje. :silent:

Ovo bi bilo prvi put da Siljkan donese neku korist Milanu.

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:13

SonVolt je napisao/la:Nemoj žuriti, valja ti kasnije brisati ove slike....ocekujem da se do sutra u jutro sve demantuje. :silent:

Ovo bi bilo prvi put da Siljkan donese neku korist Milanu.
slika

JuventinoVero
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la JuventinoVero » 13 jul 2017, 15:23

rope11 je napisao/la:daj bože da se obistini, leo bi bio hajlajt čitavog merkata :pray:

nema drugog objašnjenja osim da se smrtno posvađao sa svima u klubu i zatražio transfer, i to baš u italiju jer mu hanuma neće van italije, a dobri samarićani iz milana mu pružaju ruku spasa :kafa: :mrgreen:
mada i dalje mi sve to djeluje nadrealno, previše dobro da bi bilo istinito i to ne samo da bi mogli dovest wc stopera iz rivalskog kluba nego je ova cijena koju traže presmiješna za takvog igrača.

oni na juventusovoj temi se tješe da je 35+ ščiljo dobar posao hahahahahahaha :urnebes: :urnebes: :urnebes: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Tješe se idioti kojima je ova uprava sveta indijska krava i sve što uradi donijet će napredak juventusa, i kad se proda najbolji vezni i štoper i kad se razjebe ponajbolji vezni red, lo zna za šta je to dobro.

Ako prodaju bonnya ispod 60mill to je **** katastrofa.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
#ALLEGRIOUT

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 13 jul 2017, 15:26

Najnovije informacije govore kako su Juve i Milan blizu džentlmenskog dogovora, 40M u kešu za Lea, a Milan neće praviti probleme Juventusu u slučaju De Sciglia, gdje Juve nudi oko 10M a Milan traži 18M.

IlCapitano
Kontakt:

Re: RE: Re: AC Milan

Post Postao/la IlCapitano » 13 jul 2017, 15:29

JuventinoVero je napisao/la:
rope11 je napisao/la:daj bože da se obistini, leo bi bio hajlajt čitavog merkata :pray:

Tješe se idioti kojima je ova uprava sveta indijska krava i sve što uradi donijet će napredak juventusa, i kad se proda najbolji vezni i štoper i kad se razjebe ponajbolji vezni red, lo zna za šta je to dobro.

Ako prodaju bonnya ispod 60mill to je **** katastrofa.

Sent from my GT-I9082 using Tapatalk
Ako su idioti oni koji su svake godine bili u pravu, kako ćemo opisati ove neznalice što samo cmizdre?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.