Ma masaza i led i bice ko nov.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Drugacija je prica kad se ohladi, **** je to kad su ledja u pitanju
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Dobra igra Džeke, vraća se po loptu, otvara se, opet im fale centaršutevi, ali jedan je od boljih u Cityju. Strašno je kako se odbijaju od njega.
Samo se nadam da ova povreda neće biti ozbiljna, vjerovatno će Aguero ubrzo na teren.
Samo se nadam da ova povreda neće biti ozbiljna, vjerovatno će Aguero ubrzo na teren.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro prosao hvala bogu,nije nista ozbiljno cim se pridigao,da je kakav hadalj iz Arsenala,pukla bi kicma na 3 dijela,i fudbalska karijera bi tom igracu bila zavrsenarope11 je napisao/la:Jak je dzekson ko zemlja, al' vidjet cemo dok se ohladi. Yebo te dobro je prosao, da je ko drugi u pitanju, otislo bi koljeno i ledja u pm.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
pobjedesve
- Kontakt:
kakav majstor, da hoce usutiti alianz arenu volio bih vise nego ista, beton na terenu, dosad najbolji igrac.
Sudija bruko jedna ni faula nije bilo **** te guardiola i bayern u paksu

Sudija bruko jedna ni faula nije bilo **** te guardiola i bayern u paksu
a... pehari su tu
Odličan u prvom..Par puta zaprijetio Nojeru,nekoliko iznudjenih faulova,dobra skok igra..Vidjet cemo jel sve uredu sa ledjima i ocel početi drugo..Ako je uredu,ne bi bilo lose mada to sigurno Pelegrini neće uraditi da ubaci Aguera umjesto Nasrija,ostaje dosta prostora za kontre,mogli bi to iskoristit
-
crvenobijeli
- Kontakt:
Mijenjam misljenje,setaj se slobodno po terenu samo ne uklizavaj vise molim te

Dobra igra veceras
Dobra igra veceras
mislim da ce pauzirat moguce i Vels 
-
pobjedesve
- Kontakt:
ma mojne sviju ti, igra on samo nezgodno pao i to je to nije se slomio frajer..........valjdaBajric981 je napisao/la:mislim da ce pauzirat moguce i Vels
a... pehari su tu
- DonCorleone
- Kontakt:
Moguce i BelgijuBajric981 je napisao/la:mislim da ce pauzirat moguce i Vels
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Umalo se ne prepolovi 
Valjda nije ništa ozbiljno, Bošnjo je to
Valjda nije ništa ozbiljno, Bošnjo je to
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
To se on namjerno povrijedio da bi Susic otisao, jer bez njega ne mozemo dobiti Wales i Belgiju. 
Pravo je scena gadno izgledala, mogao je sjebati kompletnu nogu.
Pravo je scena gadno izgledala, mogao je sjebati kompletnu nogu.
Umalo se i ja ne prepolovi, odmah sto misli kroz glavuUnofficialpage je napisao/la:Umalo se ne prepolovi
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
dobro dzeko odigro ....sto se tice povrede mislim da nije strasno da je dobio trenutni bol
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
Nisam se nimalo zabrinuo,pa imamo 3 napadača : Vedu,Hajrovica i Viscu
Kad me srce nije na mjestu zdrmalo....kukam na sva usta, zena gleda u stilu ti si lud co'ek.Virtu4l je napisao/la:Umalo se i ja ne prepolovi, odmah sto misli kroz glavuUnofficialpage je napisao/la:Umalo se ne prepolovi
igraju na bod.... 
- Goalgetter
- Kontakt:
Nasri je odavno zreo za klupe. Da je igrao Milner, mozda se mogao ocekivati neki centrasut.
ode
cojek sto sam sebe dribla
Vecu ublehu od njega odavno ne vidjeh. Da nije sebican ko sto jest, predobar bi igrac mogao biti jer ima i dobar pas i solidan pregled. Al on uzme loptu i nikome pod Bogom milim je ne da. Samo pelja loptu bezveze.Goalgetter je napisao/la:Nasri je odavno zreo za klupe. Da je igrao Milner, mozda se mogao ocekivati neki centrasut.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.