FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

BadrHari
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la BadrHari » 28 jun 2015, 00:50

ja sam naprimjer znao da ce Gotze igrati prosjecno kod nas i ispod ocekivanog, nekako sam imao osjecaj da nece to biti to ..
povrede i mnogi faktori poslije ( koji doduse Mariu idu na ruku ) su uticali na to da je najveci Njemacki talenat vise bio beskoristan na terenu nego koristan.

Thiago je srce ekipe i "sistema" koji Pep forsira, i na toj poziciji nam treba sirina, taj tip veznjaka da zamjeni Thiaga ( jer je ovaj staklen ) ..
tu mi napamet pada jedan Coutinho npr
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

edobvb
Kontakt:

Post Postao/la edobvb » 28 jun 2015, 01:40

Hheehhee eto vam Costa , prije vremena da potpise pa on promasi citav gol.
Kao nas Svrsajevic Avdija svaki centrasut zavrsi u publici.
Tako veceras i Costa ala Avdija , puno ste para bacili na njega , sto jest ... jest.
Ribery je za njega Tito. :-)

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 jun 2015, 01:43

za sad je ispunio jedan od preduslova za potpis s bayernom: kad je pod pritiskom ne zna izvest penal
što se mene tiče može on nama doć, nemam ništa protiv brazilaca u ekipi, nisam ja van gaal, al brate ako smoo ga fakat platili 30miliona nema smisla, zajebali smo real i illaramendija

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jun 2015, 02:04

Vala ne moze bit veci flop od Gecea. Gece je za vise novca dosao i jos igra lose i niko ga ne kritikuje a ovaj nije ni dosao vec je prevara. Ima 24 godine, to je jos 8 godina najbolje forme, ima slifa, nije levat i nije skup. Sta sve kosta po tries miliona ovaj je Ronaldinjo.

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jun 2015, 02:09

Mnogi zaborvaljaju da će on poslije naših treninga biti još jači i spremniji, sigurno da imamo trening kampove među najboljim na svijetu.

Čim su ga ovoliko platili ja sam poprilično siguran da on nešto i vrijedi, eto došao je sa reputacijom najboljeg Sahtarovog igrača, cijena jeste visoka, ali 10 mil. više, to u slučaju Bayerna danas skoro ništa ne znači.

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 jun 2015, 02:20

postoji mogućnost da ne bude mogo izdržat fizički Bayernove treninge, ko onaj mali japanac Usami što nije mogo, mada imo je Bayern i gorih transfera od njeg u obliku svakojakih igrača poput Andija Herzoga, Fringsa, Hashemiana, Borowskog, Jansesna, Julia dos Santosa itd. biće ovaj još i dobar plus je potpisan za ramazan, uz Božju pomoć i sevap isplatiće novce silne.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 jun 2015, 02:24

Usami uopste nije bio los igrac, vec nikad nije dobio sansu da se dokaze na duzi period i kad je dobio napravio je od Barcelone u Audi Cupu svacega.

Baumjohann dalje ostaje najveci flop svih vremena.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 28 jun 2015, 02:29

coelho41 je napisao/la:postoji mogućnost da ne bude mogo izdržat fizički Bayernove treninge, ko onaj mali japanac Usami što nije mogo, mada imo je Bayern i gorih transfera od njeg u obliku svakojakih igrača poput Andija Herzoga, Fringsa, Hashemiana, Borowskog, Jansesna, Julia dos Santosa itd. biće ovaj još i dobar plus je potpisan za ramazan, uz Božju pomoć i sevap isplatiće novce silne.
Moramo ga podrzati jer uprava ocigledno ne da novce za ove skuplje i bolje. Moramo se pomiriti s tim. Dzaba nama govoriti o jacini i konkurenciji Bayerna kad ne damo ni 40 mil za igraca. Inter koji nije ni usao u LE ce poteositi duplo od nas. Dzaba mi milijarda kad kupujem pantalone od 20KM. Ja imam onoliko koliko potrosim, tako i Bayern. Bayern ima onoliko koliko potrosi. Mozemo mi palamuditi da su igraci precijenjeni i da pametno poslujemo i ... ali dok ne das novac nema ekipe nema rezultata. Ili se prilagodi ili umri. Ako nam je cilj 1/4 ili 1/2 LP svake godine onda ok, moze i bez ulaganja i ako je tako onda nema kritika na trenera i igrace. (Jos je rano za ovakve konstatacije, ima jos do septembra ali ova atmosfera se osjeti)

Kad je vec tako onda daj da podrzimo momka, sto mu otezavati?

rotweiss
Kontakt:

Post Postao/la rotweiss » 28 jun 2015, 13:38

Costa je šutao preko gola da što prije potpiše za Bayern :D

coelho41
Kontakt:

Post Postao/la coelho41 » 28 jun 2015, 17:41

majko mila šta pišu ovi mediji; kaže 50 miliona za di mariu + švajnštajgera ili samo 65miliona :damn:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 28 jun 2015, 19:26

o tome se vec dugo prica, evo bas sinoc pisalo na bildu da ce bayern uskoro zavrsiti transfer, sad jel to sa ili bez bastiana ne znam

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2015, 19:42

Izgleda da je dogovoren prelazak Badstubera u Stuttgart na pozajmicu od godinu dana.

Ovo bi moglo znaciti da ce Bayern ici po jos jednog stopera ili da se Javi planira koristiti na stoperu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jun 2015, 20:08

Bezveze što posuđuju Badstubera, najgluplji mogući potez, potez preglup, toliko je taj potez glup da se načuditi ne mogu, ta posudba nema nikakvu kvalitetnu svrhu, glupo je blaga riječ...

Zašto tako rovitog igrača, a prije svega igrača koji kada je zdrav jeste naš najbolji stoper slati na posudbu???
Potez je za najgluplje poteze u historiji transfera, eto ako se desi.

Čekamo di Mariu, ima tu nešto, kuha se kuha, a pošto je deBrujn otpao ovo je moja prva transfer želja.
Sa Costom i di Mariom i onak kvalitetan ofanzivni dio sada dobiva širini a tim i kvalitet više.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 28 jun 2015, 20:16

@Klare: nije to oko Trube jos uvijek potvrdjeno, vijest su prenijeli Sport 1 i ES koji se vjerovatno pozivaju na ove prve koji imaju poprilicno tacne informacije kada je Bayern u pitanju.

Ni meni se ne svidja ova odluka ali ocito se Trubi zeli dati vecina utakmica u sezoni sto u Bayernu bas i ne bi mogao dobiti koliko god pokazivao kvalitet jer se pored njega mjesto mora naci i za Boatenga te Benatiju, Dantea necu ubrajati jer sam misljenja da on odlazi a tu je i Javi koji se potpuno oporavio.

Di Maria je stvarno sve cesca tema i uopste me ne bi iznenadilo da ga dovedemo pa cak i da platimo iznos koji ce za Bayern biti rekordan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Klare

Post Postao/la Klare » 28 jun 2015, 21:18

Ne može mu se dati većina utakmica zbog zdravstvenog stanja, inače je bolji stoper od Boatenga uvijek bio, i što se tiče naših stopera za mene uvijek prvi izbor. Takvog stopera nema na svijetu, koji zna igrati lopte, pasovi kao Xavi, a maximalno je agresivan, uvijek na leđima onom koga čuva, brzinu nema, ali je nadoknađuje tom agresivnošću.

A njegova posudba je zasad šuplja priča, i nadam se da nema ništa ozbiljnije.

Što se tiče Argentinca jasno je da će se rušiti rekord ukoliko transfer dođe do realizacije, 50-60 mil. mislim da je to naša sljedeća granica, jer vidite da se granice pomjeraju, da će Bayern Kostu platiti 35 mil. prije 3 godine bi rekli ti si lud, isto tako kad se pominjalo za Martineza 40 mil., meni nije bilo ni na kraj pameti da će to stvarno biti istina.

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 28 jun 2015, 23:23

Da prekinem mjesečni post, kako bolan niko ne spominje da nam se zamjenik kapetana (u narodu preko Drine poznat kao Anin frajer) zaručio :D
Sent from my Philips Smart TV.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 28 jun 2015, 23:32

Omčo, slazem se da s Trubi zeli dati sto vise utakmica, ali ljudi moji pa zdrav Truba je bolji i od Boatenga i Mehdia zajedno.

Ali mi nekako to djeluje kao da se pozdravljaju sa njim, a to mi je veoma žao...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Stern des Südens

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 28 jun 2015, 23:51

Klare je napisao/la:Ne može mu se dati većina utakmica zbog zdravstvenog stanja, inače je bolji stoper od Boatenga uvijek bio, i što se tiče naših stopera za mene uvijek prvi izbor. Takvog stopera nema na svijetu, koji zna igrati lopte, pasovi kao Xavi, a maximalno je agresivan, uvijek na leđima onom koga čuva, brzinu nema, ali je nadoknađuje tom agresivnošću.
Badstubera sam uvijek cijenio, poseban je to stoper i ima te karakteristike koje si naveo. Kod otvaranja igre jedan od najboljih na svijetu (s tom dubinskom loptom, to bude stvarno sjajno).
A što se tiče usporedbe s Boatengom, prije sam ga smatrao boljim od Boatenga, bio je Holger tada siguran i pouzdan, a Jerome i pored svojih kvaliteta bio kikser. Međutim, strašno se vremenom razvio Boateng, već 2-3 sezone igra na visokom nivou, a na SP je u potpunosti potvrdio svoju vrhunsku klasu. Posebno je protiv Messija oduševio u finalu. Ono što je bilo protiv Barce, to je zanemarivo, desi se svakom stoperu, a kod onakve postavke igre bi svaki stoper ispao smiješan...
Boateng je isto vremenom postao sjajan u otvaranju igre, izuzetno je brz, čak i najbrži igrač Bayerna, korpulentan, dobro se postavlja, jak u zraku...Mislim da je trenutno najjači stoper uopšte....Znači da je Holger sada i top fit, pitanje je bil bio bolji od Boatenga.
Ali da Holger posjeduje veliki kvalitet pokazao je i kod svog zadnjeg povratka na teren, gdje odmah pružio dobre partije, opet bio dobar u otvaranju igre, borben, jednostavno dobar....I svakako bi bilo super da se skroz oporavi i uveže dosta utakmica zaredom bez povrede...
Klare je napisao/la: A njegova posudba je zasad šuplja priča, i nadam se da nema ništa ozbiljnije.
Po meni isto posudba nije pravo rješenje, iako ona postaje sve realnija. Holger bi trebao lagano kod nas opet da hvata ritam i da se tu prati njegovo stanje. A opet ako ode u Stuttgart, možda mu to donese sreću, jer eto jedan Lahm je nakon posudbe u Stuttgartu procvijetao. Ali je Lahm otišao u drugim okolnostima, prije svega potpuno zdrav...
Klare je napisao/la: Što se tiče Argentinca jasno je da će se rušiti rekord ukoliko transfer dođe do realizacije, 50-60 mil. mislim da je to naša sljedeća granica, jer vidite da se granice pomjeraju, da će Bayern Kostu platiti 35 mil. prije 3 godine bi rekli ti si lud, isto tako kad se pominjalo za Martineza 40 mil., meni nije bilo ni na kraj pameti da će to stvarno biti istina.
Da, svakako. Granicu ćemo uskoro pomjeriti, to je neminovnost. Bilo da je to Di Maria u pitanju ili neki drugi superstar...
Što se Di Marije tiče danas se pojavila informacija kako ga ManU ne želi prodati jednom od direktnih konkurenata, kao što su Bayern ili Barca, a radije bi ga prodali PSG-u koji navodno ima interes. Ovaj transfer je vezan za niz drugih događaja, jer naša uprava želi Di Mariju, ManU želi Schweinija, ali isto tako želi i Ramosa. U isto vrijeme Real De Gea-u, pa ima niz kalkulacija, kako finansijskih, tako i ostalih. Svako pomalo kalkuliše, diže cijenu.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Klare

Post Postao/la Klare » 29 jun 2015, 00:16

effe_sa je napisao/la:...
i ja cijenim Boatenga, smatram ga među najboljim na svijetu, svakako ono SP i prvi dio sezone, dakle druga polovica prošle godine je bilo nešto najbolje što je ijedan stoper Bayerna u zadnjih 15 godina igrao.

Onda su se znale potkradati greške i tako se kod mene u vezi njega izgubila određena sigurnost.

Holger je unikatan stoper i nakon tako duge pauze momak igrao kao da nikad povredu nije imao, pogotovo je zaplijenila partija protiv Porta gdje je i u napadu bio naš važan igrač, inače smatram ga najvažnijom karikom u tom nabijanju Porta.

Što se tiče di Marije naravno da ga Mancho neće odmah pustiti(pokušavaju uzeti više love, marketinški im je isplativ), ali činjenica je da s njim nisu najzadovoljniji, još ne znam šta on misli, a ukoliko ima želju za promjenom sredine čeka se samo dan potpisa.
PSG sumnjam da je u konkurenciji zbog FFP, ne znam tačno ali mislim da su ograničeni na nekih 50 mil.? :?

A ja bih pozdravio taj transfer, jer smatram ga najkvalitetnijim dostupnim rješenjem, ustvari to dostupnim izbrišite, smatram ga najboljim rješenjem inače, samo je možda mali problem što je i njemu desna strana jača, to je već previše ljevaka u ekipi. :?

Svako osvježenje je dobro došlo, i Kosta će poslužiti svrsi, vjerujem da su prepoznali kvalitet u njemu, te da ćemo imati još jednu kvalitetnu opciju.

Sa ta 2 igrača problem ofanzivnog dijela bi bio riješen, a prelazni rok bi se nazvao dosta uspješnim.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 29 jun 2015, 00:28

Anhel je već više puta ponovio da nema namjeru napuštati United i da želi da se bori za svoje mjesto u timu i vrati onu formu iz Reala kako bi opravdao svoju cijenu. Ne kažem da ga United ne bi prodao kad bi došla neka baš visoka ponuda, ali šanse za njegov odlazak i nisu velike :)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.