Safet Sušić - Pape

BozePetra
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la BozePetra » 28 nov 2014, 12:27

Consigliere je napisao/la:Lik zivi u nekom svom svijetu... svijetu u kojem ce ekipama koje ce igrati protiv nas na proljece biti zabranjeno da stave golmana na gol. To je jedino objasnjenje koje imam kad vidim da covjek koji nije pobijedio ni jednu tekmu, koji je izgubio od Kipra i kojeg je Izrael potopio, obecava sve pobjede na proljece protiv istih protivnika.
Upravo tako, isto k'o da je autističan. Nikako da provalim je li lik lud, glup ili bezobrazan ili sve to zajedno.
#Salihović

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 nov 2014, 12:38

Koji su to turski mediji koji Susica vide kao novog trenera Galate ?
Uredjivacku politiku Avaza vode braca Grimm.

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 28 nov 2014, 12:41

Opskurno znanje - ogromno samopouzdanje..Tako karakteristično za našeg čovjeka...Safet treba da posluzi kao najbolji primjerr toga

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2014, 12:42

pa Galatu nisu uspješno vodili Mancini i Prandelli, a da je uspješno vodi Pape :lol: njih uspješno vodit' može samo Imperator :cool: Pape bi tamo za 5 kola dobio otkaz, ako ga navijači prije toga ne bi otjerali :lol: istom bi Turci trpili njegove mudrolije, izjave pune dubokoumnosti :lol:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 nov 2014, 12:52

"Ponudio sam im prijedlog da me plaćaju do kraja tekuće sezone, tj. da mi daju platu zaključno sa junom naredne godine, što bi bilo obeštećenje jer su me smijenili. Drugu godinu ugovora im opraštam. To je kompromis. Dakle, ne tražim sve što me sljeduje. U slučaju da nađem angažman u roku od mjesec, dva rekao sam im jasno da bih im onda oprostio i ostatak plata do kraja ove sezone, to jeste FS BiH bi me momentalno mogao prestati plaćati", kazao je Sušić.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

revan
Kontakt:

Post Postao/la revan » 28 nov 2014, 13:01

Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje. Ono što treba tražiti jeste imena i prezimena onih koji su takav ugovor njemu dali na potpis i da odgovaraju zbog katastrofalno lošeg poteza, što je potpis novog ugovora sa Safetom, sada je to jasno, sigurno bio.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 nov 2014, 13:05

revan je napisao/la:Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje. Ono što treba tražiti jeste imena i prezimena onih koji su takav ugovor njemu dali na potpis i da odgovaraju zbog katastrofalno lošeg poteza, što je potpis novog ugovora sa Safetom, sada je to jasno, sigurno bio.
Da , katastrofalan je ugovor koji selektoru omoguci da upropasti kvalifikacije, sanse za plasman svede u domen teorije,a da i dalje ima pravo na platu.
Cisto sumnjam da su bili toliki idioti da naprave takav ugovor.
Sto se Susica tice,toliko o dzentlmenskom sporazumu. Sve je davno receno, nula trener, nula karakter.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 28 nov 2014, 13:15

SjeverniVjetar je napisao/la: Cisto sumnjam da su bili toliki idioti da naprave takav ugovor.
normalno da jesu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 nov 2014, 13:16

Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 nov 2014, 13:16

Ajax je napisao/la:Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.
Imaš li link da i mi vidimo?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.

pingpong
Kontakt:

Post Postao/la pingpong » 28 nov 2014, 13:21

revan je napisao/la:Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje.
Svaka čast, napokon neko normalan ovdje. Ono što se dogovori i ispoštuje se - bio to milion ili 1KM.
A niko da spomene i to da je on historijskim plasmanom na SP donio te milione u savez i da zaslužuje da dobije bar ono što ga ugovorom sljeduje.
Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 28 nov 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 28 nov 2014, 13:24

'ogarce bree, mac mac. :mrgreen:
Sport je lijek za tijelo i duh.

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 nov 2014, 13:27

storm_raider je napisao/la:'ogarce bree, mac mac. :mrgreen:
Inbox :D ;)

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 28 nov 2014, 13:30

Safet Sušić bio blizu klupe Galatasaraya, Hamza Hamzaoglu novi trener..

eto postade Safet novi trener Galate :lolno: :lolno: :pinokio: :pinokio: :rol: :rol:

Mozda Gradinu preuzme... :hmmmmm:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 28 nov 2014, 13:31

Al, stvarno ako ima klauzula u ugovoru u kojoj stoji ono o ugrozenosti plasmana tek onda mi je jasno ko sjedi u Savezu :facepalm: To je tako sirok i nedefinisan pojam, nesto slicno kao i nase ambcije i zacrtani ciljevi na SP-u... ne znas dal' da budes strasno zadovoljan ili strasno nezadovoljan. :facepalm:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 28 nov 2014, 13:33

Ponos Torina je napisao/la:Safet Sušić bio blizu klupe Galatasaraya, Hamza Hamzaoglu novi trener..

eto postade Safet novi trener Galate :lolno: :lolno: :pinokio: :pinokio: :rol: :rol:

Mozda Gradinu preuzme... :hmmmmm:
Cuj bio blizu, turski mediji ga nisu ni spominjali.

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 28 nov 2014, 13:34

Susic se nudi sam klubovima po Dubaiu. Provjerena informacija!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 28 nov 2014, 13:40

BaDa12 je napisao/la: Imaš li link da i mi vidimo?
Odbio Azerbejdžan
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 28 nov 2014, 13:42

A ustvari ga trazio Erciyesspor :mrgreen:

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 28 nov 2014, 13:48

Ajax je napisao/la:Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.
Ajax je napisao/la: Odbio Azerbejdžan
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.
Te dvije rečenice uopće nisu ekvivalentne, Ajaxe.

Što se ugovora i isplate tiče, mislim da su uslovi korektni i vjerovatno će savez pristati na iste. Nadam se da će dobiti neki skori angažman da poštedi savez te isplate do juna. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.