Upravo tako, isto k'o da je autističan. Nikako da provalim je li lik lud, glup ili bezobrazan ili sve to zajedno.Consigliere je napisao/la:Lik zivi u nekom svom svijetu... svijetu u kojem ce ekipama koje ce igrati protiv nas na proljece biti zabranjeno da stave golmana na gol. To je jedino objasnjenje koje imam kad vidim da covjek koji nije pobijedio ni jednu tekmu, koji je izgubio od Kipra i kojeg je Izrael potopio, obecava sve pobjede na proljece protiv istih protivnika.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
#Salihović
						- 
				SjeverniVjetar
Koji su to turski mediji koji Susica  vide kao novog trenera Galate ? 
Uredjivacku politiku Avaza vode braca Grimm.

Uredjivacku politiku Avaza vode braca Grimm.
Opskurno znanje - ogromno samopouzdanje..Tako karakteristično  za našeg čovjeka...Safet treba da posluzi kao najbolji primjerr toga

pa Galatu nisu uspješno vodili Mancini i Prandelli, a da je uspješno vodi Pape  njih uspješno vodit' može samo Imperator
 njih uspješno vodit' može samo Imperator  Pape bi tamo za 5 kola dobio otkaz, ako ga navijači prije toga ne bi otjerali
 Pape bi tamo za 5 kola dobio otkaz, ako ga navijači prije toga ne bi otjerali  istom bi Turci trpili njegove mudrolije, izjave pune dubokoumnosti
 istom bi Turci trpili njegove mudrolije, izjave pune dubokoumnosti 

njih uspješno vodit' može samo Imperator
 njih uspješno vodit' može samo Imperator  Pape bi tamo za 5 kola dobio otkaz, ako ga navijači prije toga ne bi otjerali
 Pape bi tamo za 5 kola dobio otkaz, ako ga navijači prije toga ne bi otjerali  istom bi Turci trpili njegove mudrolije, izjave pune dubokoumnosti
 istom bi Turci trpili njegove mudrolije, izjave pune dubokoumnosti 
"Ponudio sam im prijedlog da me plaćaju do kraja tekuće sezone, tj. da mi daju platu zaključno sa junom naredne godine, što bi bilo obeštećenje jer su me smijenili. Drugu godinu ugovora im opraštam. To je kompromis. Dakle, ne tražim sve što me sljeduje. U slučaju da nađem angažman u roku od mjesec, dva rekao sam im jasno da bih im onda oprostio i ostatak plata do kraja ove sezone, to jeste FS BiH bi me momentalno mogao prestati plaćati", kazao je Sušić.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje. Ono što treba tražiti jeste imena i prezimena onih koji su takav ugovor njemu dali na potpis i da odgovaraju zbog katastrofalno lošeg poteza, što je potpis novog ugovora sa Safetom, sada je to jasno, sigurno bio.

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
						- 
				SjeverniVjetar
Da , katastrofalan je ugovor koji selektoru omoguci da upropasti kvalifikacije, sanse za plasman svede u domen teorije,a da i dalje ima pravo na platu.revan je napisao/la:Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje. Ono što treba tražiti jeste imena i prezimena onih koji su takav ugovor njemu dali na potpis i da odgovaraju zbog katastrofalno lošeg poteza, što je potpis novog ugovora sa Safetom, sada je to jasno, sigurno bio.
Cisto sumnjam da su bili toliki idioti da naprave takav ugovor.
Sto se Susica tice,toliko o dzentlmenskom sporazumu. Sve je davno receno, nula trener, nula karakter.
normalno da jesuSjeverniVjetar je napisao/la: Cisto sumnjam da su bili toliki idioti da naprave takav ugovor.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.

Imaš li link da i mi vidimo?Ajax je napisao/la:Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Svaka čast, napokon neko normalan ovdje. Ono što se dogovori i ispoštuje se - bio to milion ili 1KM.revan je napisao/la:Što se tiče njegovog ugovora, on ima pravo da traži sve što je tim papirom propisano. Njegova dobra volja je hoće li on odlučiti da nešto od toga oprosti Savezu. Tu se nema šta Sušiću prigovoriti i nema ga se šta pljuvati ako zatraži sve što ga po ugovoru sljeduje.
A niko da spomene i to da je on historijskim plasmanom na SP donio te milione u savez i da zaslužuje da dobije bar ono što ga ugovorom sljeduje.
					Zadnja izmjena: pingpong, dana/u 28 nov 2014, 13:24, ukupno mijenjano 1 put.

- storm_raider
- Kontakt:
- 
				SjeverniVjetar
Inboxstorm_raider je napisao/la:'ogarce bree, mac mac.

- Ponos Torina
- Kontakt:
Safet Sušić bio blizu klupe Galatasaraya, Hamza Hamzaoglu novi trener..
eto postade Safet novi trener Galate 

Mozda Gradinu preuzme...

Mozda Gradinu preuzme...

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
						- Consigliere
- Kontakt:
Al, stvarno ako ima klauzula u ugovoru u kojoj stoji ono o ugrozenosti plasmana tek onda mi je jasno ko sjedi u Savezu   To je tako sirok i nedefinisan pojam, nesto slicno kao i nase ambcije i zacrtani ciljevi na SP-u... ne znas dal' da budes strasno zadovoljan ili strasno nezadovoljan.
  To je tako sirok i nedefinisan pojam, nesto slicno kao i nase ambcije i zacrtani ciljevi na SP-u... ne znas dal' da budes strasno zadovoljan ili strasno nezadovoljan.  

To je tako sirok i nedefinisan pojam, nesto slicno kao i nase ambcije i zacrtani ciljevi na SP-u... ne znas dal' da budes strasno zadovoljan ili strasno nezadovoljan.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
						Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- 
				SjeverniVjetar
Cuj bio blizu, turski mediji ga nisu ni spominjali.Ponos Torina je napisao/la:Safet Sušić bio blizu klupe Galatasaraya, Hamza Hamzaoglu novi trener..

Mozda Gradinu preuzme...
- 
				HarisHelic
- Kontakt:
Susic se nudi sam klubovima po Dubaiu. Provjerena informacija!

Odbio AzerbejdžanBaDa12 je napisao/la: Imaš li link da i mi vidimo?
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.
- tuzlak1987
- Kontakt:
A ustvari ga trazio Erciyesspor  

Ajax je napisao/la:Pa sam Susic je najvljivao da ce se sada maksimalno angazovati oko preuzimanja Azerbejdzana ili Galate.
Te dvije rečenice uopće nisu ekvivalentne, Ajaxe.Ajax je napisao/la: Odbio Azerbejdžan
"Neću praviti dugu pauzu. Bilo je nekih kontakata koje sam ja ranije odbijao, poput ponuda da preuzmem klupu Azerbejdžana ili Galatasarayja, no sada ću neku od tih ponuda vjerovatno prihvatiti. Neću žuriti, ali neću ni predugo odmarati", zaključio je Safet Sušić.
Što se ugovora i isplate tiče, mislim da su uslovi korektni i vjerovatno će savez pristati na iste. Nadam se da će dobiti neki skori angažman da poštedi savez te isplate do juna.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.