Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
Ibaka hajde malo
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
U Portugalu zabranjeno 3+ golova danas 

- Scouser1892
- Kontakt:
Tomovicu majmune hebem ti zabare i golove kud ne odigrah oba daju
kad ga prime u 90-oj,,, ne daj boze

dva mrtva kornera nisu bila u stanju cijelo drugo poluvrijeme da padnu na fiorentina-roma

nema potpisa
nece valjat ako cle dobije okc, Bogami cu nekog upucat, vjerovatno sebe
yebem li ti mrtvi interrrrrrr aaaaaaaaa
yebem li ti mrtvi interrrrrrr aaaaaaaaa
Gdje Porto stao Braga nastavila

Koliko je Tej zabio? Na stranici pise 2 , premijer kaze 3 

ipak ovaj put nisu zakazali, hvalareeds je napisao/la:kad ga prime u 90-oj,,, ne daj boze![]()

p.s. ali ovaj ne mogu prezaliti nikako

- Scouser1892
- Kontakt:
Tri listica na jednom danas,kad nece onda bas nece.....nista cekamo taj bonus sutra
- grobar1099
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... c35b8e45a5" onclick="window.open(this.href);return false;
Nije mi neki dobitak, ali dobro bi bilo uzeti ovih 18 maraka i trpati na NBA, s druge strane ovu granicu je Premier pogrijesio sto sam ja iskoristio i odigrao, gledam sada granica je 204. E sad da li cekati ili uzeti ovu crkavicu?
Nije mi neki dobitak, ali dobro bi bilo uzeti ovih 18 maraka i trpati na NBA, s druge strane ovu granicu je Premier pogrijesio sto sam ja iskoristio i odigrao, gledam sada granica je 204. E sad da li cekati ili uzeti ovu crkavicu?
Nije majka klela sina sto se kockao, nego sto se vadio.
Barca mes que un club!
Barca mes que un club!
Ja sam isao na nesto jaci ulog na under te utakmice, adis je spomenuo da nisu presli tu granicu 5(!) godina, ali izbor je samo tvojgrobar1099 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... c35b8e45a5
malo krenulo
a ovaj me digao sa marke da bi ove mogao uplatit inace nista zak najsladji

Janez je napisao/la:Popravio sam sa ovim drugim tiketom pa nek sad Braga zezne stvarzgmiky je napisao/la:dobri moj janez ko ih yebe probat ćemo sa tenisom popraviti stvari![]()
Nek igraju
Očekujem da ga Cavani zabije![]()

Hvala Porto i Braga!

PS.
Momci @suarez7 @Scouser1892 @Minjore hvala na savjetima

2 gola. Mene sutnuo on i Las Palmas.EmirGz je napisao/la:Koliko je Tej zabio? Na stranici pise 2 , premijer kaze 3
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- Scouser1892
- Kontakt:
Ma dzaba savjeti kad se ne da. Eto ja umjesto roma viole ps1 stavim pm3 . Yebayiga kad se ne da treba pauzu napravit. Zadnjih 7 dana 9-10 listica na jednom pa nije humano vise..
- Scouser1892
- Kontakt:
2012 godina Orlando-Indiana 112:96 . 208 koseva ako se nisam zayebo u racunici...xaves je napisao/la:Ja sam isao na nesto jaci ulog na under te utakmice, adis je spomenuo da nisu presli tu granicu 5(!) godina, ali izbor je samo tvojgrobar1099 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... c35b8e45a5
granica je 209 drugScouser1892 je napisao/la:2012 godina Orlando-Indiana 112:96 . 208 koseva ako se nisam zayebo u racunici...xaves je napisao/la:Ja sam isao na nesto jaci ulog na under te utakmice, adis je spomenuo da nisu presli tu granicu 5(!) godina, ali izbor je samo tvojgrobar1099 je napisao/la:https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... c35b8e45a5
- Scouser1892
- Kontakt:
Moja greska u wwinu dosta manja majku im 204 ili 206 nisam siguranxaves je napisao/la:granica je 209 drugScouser1892 je napisao/la:2012 godina Orlando-Indiana 112:96 . 208 koseva ako se nisam zayebo u racunici...xaves je napisao/la: Ja sam isao na nesto jaci ulog na under te utakmice, adis je spomenuo da nisu presli tu granicu 5(!) godina, ali izbor je samo tvoj
2012 godina Orlando-Indiana 112:96 . 208 koseva ako se nisam zayebo u racunici...[/quote]
granica je 209 drug[/quote]
Moja greska u wwinu dosta manja majku im 204 ili 206 nisam siguran[/quote]
pomjerio je i premier ali je momak uhvatio na 209 pa zato sam spomenuo, ali evo zaspamasmo temu
granica je 209 drug[/quote]
Moja greska u wwinu dosta manja majku im 204 ili 206 nisam siguran[/quote]
pomjerio je i premier ali je momak uhvatio na 209 pa zato sam spomenuo, ali evo zaspamasmo temu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.