grohotom se smijem u nadi je magarac crkoRigoletto je napisao/la:sarajevo lagano juriša prema ligi za opstanak, baš kako smo i prognozirali.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Crnov je nepozeljan u HercegoviniFoSte95 je napisao/la:Vidim sirokobrijezani spremaju doplu dobrodoslicu Zakaricu i Crnovu
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Miroslav Stevanović - manijak do kraja!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Crnov je zatvorio vrata *uzicom, što se kaže, i u zrinjskom i širokom. Kako će u sarajevu ne znam....
- Tristan
- Kontakt:
Evo ga ovdje u epizodi ''Lijte kise hladne vode Zeljo ode, Zeljo ode".High je napisao/la:Miroslav Stevanović - manijak do kraja!
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
nema potrebe za grubim rijecima, kadar se osipa. Čini se da ćete mijenjati pozicije s Olimpikom.Rule_hz je napisao/la:**** ti sestru ustasku
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
krmak sta su ovo sarajlijice agresivne, jesil im to prestao slati hranu :think: :thumbdown:
ove ostale sam dresirao, s ruletom je teže, on je odrastao u divljiniChinaglia je napisao/la:krmak sta su ovo sarajlijice agresivne, jesil im to prestao slati hranu![]()
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Osttribine
- Kontakt:
Cuj ovog levata, kad mu se klub trebao fuzionirati sa Olimpikom, glavno mu pitanje na fb bilo hoce li evropu igrati, obzirom da je te sezone Olimpik bio dobro plasiran na polusezoni, a oni cvajtasi 
Sta je ovo svi bjeze iz Sirokog?
- Evolve
- Kontakt:
Ko bjeziMemara je napisao/la:Sta je ovo svi bjeze iz Sirokog?
NK Široki Brijeg
Crnov evo sad izgleda i Sesar kod kona...Evolve je napisao/la:Ko bjeziMemara je napisao/la:Sta je ovo svi bjeze iz Sirokog?
Mi raskinuli sa Crnovom, a Sesar vise sidi na klupi nego sto igraMemara je napisao/la:Crnov evo sad izgleda i Sesar kod kona...Evolve je napisao/la:Ko bjeziMemara je napisao/la:Sta je ovo svi bjeze iz Sirokog?
...
- Zeljeznicar -
https://www.behance.net/gallery/4721513 ... egovina-CS
Ne znam šta je ovo i ko je pravio, ali meni svi grbovi dobro izgledaju. I dresovi su fini.
Ne znam šta je ovo i ko je pravio, ali meni svi grbovi dobro izgledaju. I dresovi su fini.
- Evolve
- Kontakt:
Ma Ivan Crnov je jedan od najvecih flopova Širokog, u povijesti... Nek ga sto dalje. Za Sesara, neznam to da ide ikuda.Memara je napisao/la:Crnov evo sad izgleda i Sesar kod kona...Evolve je napisao/la:Ko bjeziMemara je napisao/la:Sta je ovo svi bjeze iz Sirokog?
NK Široki Brijeg
Evolve je napisao/la: Ma Ivan Crnov je jedan od najvecih flopova Širokog, u povijesti... Nek ga sto dalje. Za Sesara, neznam to da ide ikuda.
- Evolve
- Kontakt:
Neznam, moze bit, navijaci su ga malo uzeli za zub (opravdano), tako da mozda je trazio transfer il nesto... vidjet cemoMemara je napisao/la:Evolve je napisao/la: Ma Ivan Crnov je jedan od najvecih flopova Širokog, u povijesti... Nek ga sto dalje. Za Sesara, neznam to da ide ikuda.
NK Široki Brijeg
Itekako ima istine oko sesara... novinar ploco iz faktora je vrlo blizak sa zeljinim igracima, cesto ide i na gostovanja Zeljina da pravi reportaze...
A vrlo blizak je i sa upravom... pa ako je on objavio clanak talasa se nesto... mada ni to nista ne znaci... Zeljo bi ga svakako doveo samo sa slobodnim papirima... a da se nesto placa jok...
A vrlo blizak je i sa upravom... pa ako je on objavio clanak talasa se nesto... mada ni to nista ne znaci... Zeljo bi ga svakako doveo samo sa slobodnim papirima... a da se nesto placa jok...
- Evolve
- Kontakt:
NK Široki konacno dobio novu upravu! Uz ulazak Hercegovackog giganta FEAL u klub!
Uskoro bi se moglo ici i u natkrivanje Istoka Pecare, gdje bi Pecara postala prvi stadion u BiH sa totalno natkrivenim tribinama!

Uskoro bi se moglo ici i u natkrivanje Istoka Pecare, gdje bi Pecara postala prvi stadion u BiH sa totalno natkrivenim tribinama!
NK Široki Brijeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.