Champions League 2017/18
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Re: Champions League 2017/18
Ma odvratno je ovo, jer je samo kontinuirano. Već viđeno. Kako ono bi u seriji Galaktika?
"Sve je ovo bilo prije, i desiće se opet!"
Ciklus ponavljanja istorije, istih stvari.
E sad nešto jako bitno treba istaći. Juventusovi igrači, ovako to izgleda, biti sa one druge strane sudijske pištaljke. Ovako kako se vi trenutno osjećate, tako se na Apeninskom poluostrvu stalno osjećaju igrači Napolija, Fiorentine, Lacija, Rome, Milana...
"Sve je ovo bilo prije, i desiće se opet!"
Ciklus ponavljanja istorije, istih stvari.
E sad nešto jako bitno treba istaći. Juventusovi igrači, ovako to izgleda, biti sa one druge strane sudijske pištaljke. Ovako kako se vi trenutno osjećate, tako se na Apeninskom poluostrvu stalno osjećaju igrači Napolija, Fiorentine, Lacija, Rome, Milana...
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Kakav VAR,Allegri i Buffon cijele sezone u Serie A placu oko VAR-aMElloo je napisao/la:Naravno da se treba uvest gar sinoc bi bio priznat iscob gol na 1-1 i gotovo bi bilo
Siguran sam da se dobro zabavio jucer"What do I think of the Var? I do not like it, it is making problems and it is misused.
Among other things, in this way we will never know the true value of an official.
If we were all serene and accepted mistakes, we could all live with humanity with all results.
...it ruins the entertainment factor
Karma je za*ebana stvar.Ne je*eš se sa tim.
kjelinijevo koljeno u ravni sa iskovim ramenom, dakle ne može biti ofsajd.Marvin je napisao/la:
De pogledaj snimak ponovo ili idi oftamologu.

nije ni ovo kardinalna greška sudija jer je preteško procjeniti je li bio milimetarski ofsajd i baš zbog tih situacija treba VAR i u LŠ, ali onda ne treba ni dizati halabuku na to što je sviran penal za 50-50% situaciju.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- bavaracmujo
- Kontakt:
Ma ja sam samo naveo stvari koje su mi trenutno pale na pamet, a svakako da si upravu za taj faul, al eto opet kazem samo mozemo nagadjati dali bi bio sviran na drugoj strana ili ne ili jel taj opsajd na isku ili ne.madridist je napisao/la:Naravno da si previdio da je City prvi gol postigao nakon ociglednog prekrsaja na Van Dijku...
Ali i ja sam za uvodjenje pregleda snimke.
Kakvi su se penali svirali unazad par godina nije mi jasno ovo plakanje.Kao da je Vaskez bio na rubu 16 a ispred nmeg trojica grmalja i golman. Covjek bio u petercu sam pred praznim golom jer je Bufon ostao desno,razumijem da se moze navijacki gledat subjektivno i tvrdit da nije trebalo sudit ali ove tetkice pod skrivenim nickovima koje prate barselonu nemaju obraza..**** suarez i onaj penal od prosle godine su izvorno zlo..
Poenta je da sudije nemogu usporit gledanje na tu sitaciju i ja to raumijem jer je u pitanju utrcavanje od par metara, trenutak kad je lopta gurnuta isku dali je kelini povuko nogu nazad ili ne, jednostavno niko nemoze to u trenutku vidjet zato i kazem nisu to namjerne greske i to mogu razumjet al nije upitanju koga je ostetio vec je u pitanju da nikoga ne osteti i zato treba taj famozni var da se to svede na minimum.
Primjera je milion i primjera ce biti jos milion al meni licno kad u bundes ligi postoji var je velika vjerovatnoca da nece biti gresaka i nekako milina mi gledat.
- anonymousHD
- Kontakt:
Kažu na bein da nije bio ofsajd, da je bio u liniji. Znači da je bio VAR, gol bi bio priznat. Daj taj VAR!
Bratu Vidalu nije dobro.
Bratu Vidalu nije dobro.
Jučer onaj na Areni govori da u svima takmičenjima gdje se koristi VAR napravljeno je ukupno 18 grešaka. Ako to nije ono što treba odmah uvest onda ne znam šta je.
Naravno da navijači Real Madrida podržavaju VAR, previše je puta Real oštećen zbog nepostojanja istog.
Ronaldo glavom spusta covjeku koji je sam kao duh u petercu i lopta mu ide pravo na nogu a gol pred njim je prazan jer je Bufon zatvarao desno prema Ronaldu.
Da je Vaskez bio negdje u 16 da je bii jos neko ispred njeg ali nije covjek je bio sam pred praznim golom i primao loptu.
Da ga nije Benatia nepropisno omeo bio bi gol.
Ovako sa penalom je data sansa da golman odbrani...
Da je Vaskez bio negdje u 16 da je bii jos neko ispred njeg ali nije covjek je bio sam pred praznim golom i primao loptu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
S te strane ja ne smatram da je išao namjerno da ošteti Juventus ili da je po zadatku, već da je jednostavno Oliverova nekompetentnost došla do izražaja i da je grešku napravio iz razloga što se usmrdio kao fudbalski sudija.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
madridist je napisao/la:Ronaldo glavom spusta covjeku koji je sam kao duh u petercu i lopta mu ide pravo na nogu a gol pred njim je prazan jer je Bufon zatvarao desno prema Ronaldu.
U doslovno svakoj napisanoj riječi se slazem.
Šta misliš da li bi sudija svirao ovo isto na drugoj strani za 4:0 Juventusa?madridist je napisao/la:Ovako sa penalom je data sansa da golman odbrani...
- anonymousHD
- Kontakt:
Šta misliš da li bi iko išta rekao da je sudija svirao ovakav penal protiv Real Madrida? Naravno da ne. Kao prošle godine protiv Bayerna, kada je Carvajal navodno rukom igrao.
Benatia: Na koncu, da se to dogodilo nama i mi bi vikajući tražili jedanaesterac
- f0rest1946
- Kontakt:
madridist je napisao/la:Ronaldo glavom spusta covjeku koji je sam kao duh u petercu i lopta mu ide pravo na nogu a gol pred njim je prazan jer je Bufon zatvarao desno prema Ronaldu.
Penal ko vrata
Više je Ronaldo gurnuo Sandra prilikom odigravanja povratne lopte nego Benatia ovoga kepeca na kome je napravljen tzv penal, on ništa nije kontrolirao on je samo čekao da legne, Barcelona i Real se guraju, al Farsa ispade malo je falilo da i ovi, nadati se da će ih neko razvalti
Mogao bi najveci uspjeh drugih navijača bit kad neko velikog Reala iz Madrida izbaci. Kakvi kompleksilisander je napisao/la:Više je Ronaldo gurnuo Sandra prilikom odigravanja povratne lopte nego Benatia ovoga kepeca na kome je napravljen tzv penal, on ništa nije kontrolirao on je samo čekao da legne, Barcelona i Real se guraju, al Farsa ispade malo je falilo da i ovi, nadati se da će ih neko razvalti
Zasto ti mislis da ne bi?sljivo je napisao/la:Šta misliš da li bi sudija svirao ovo isto na drugoj strani za 4:0 Juventusa?madridist je napisao/la:Ovako sa penalom je data sansa da golman odbrani...
Koji vam je q niste djeca.
Ono je knjiski primjer penala.
Sam u petercu prazan gol lopta na nozi....
Ili je uvedeno novo pravilo.
Emocije i odlucivanje srcem da se ne bi pivrijedili osjecaji igraca i navijaca...
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Za Juventus se ono ne bi sviralo sto posto, nema sanse
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li ove lažne izjave nalazite na FB ili sami izmišljate?anonymousHD je napisao/la:Šta misliš da li bi iko išta rekao da je sudija svirao ovakav penal protiv Real Madrida? Naravno da ne. Kao prošle godine protiv Bayerna, kada je Carvajal navodno rukom igrao.
Benatia: Na koncu, da se to dogodilo nama i mi bi vikajući tražili jedanaesterac
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Da je bilo VAR-a Real možda ne bi ni došao u situaciju da igra protiv Juvea nego bi možda ispali protiv PSG-a. Koliko ih je stid što kradu govori činjenica da ovo nisu htjeli ni pustiti u usporenoj snimciMElloo je napisao/la:Naravno da se treba uvest gar sinoc bi bio priznat iscob gol na 1-1 i gotovo bi bilo
Ok, vidjet ćemo, biće prilike, ne ovako ekstremne ali biće.madridist je napisao/la:...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.