Sport i TV
Re: Sport i TV
Bice ovaj R.Carlos pravo dobar igrac.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Da, pomjeri antenu 30 stepeni udesno i bice Drago Cosic
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Bezveze utakmica, Brazilci samo nabijaju loptu.
Ovamo Deschamps, Djorkaeff, Zizou i Desailly najjači. Još su par zicera promašili. Sudija isto katastrofa, par puta sjebo Francuze.

Ovamo Deschamps, Djorkaeff, Zizou i Desailly najjači. Još su par zicera promašili. Sudija isto katastrofa, par puta sjebo Francuze.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Baš sam proguglao sad za sudiju, nekakav beduin (da izvine forumaš

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Eo Bahe hahahaha
Slika mi se pogorsala kako njega stavise
Slika mi se pogorsala kako njega stavise
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakav klaun Denilson, poskakuje oko lopte ko oko logorske vatre, dođe čojk fino odnese loptu 

Jel ovo onaj Denilson iz Arsenala
- legenda reala
- Kontakt:
Ma jok onaj iz Betisa
EDIT
Na ovom Europskom 2000 je bilo dobrih utakmica Jugoslavija je imala dvije antologijske u grupi i jedan strasan poraz od Holanđana, onda Francuska-Holandija u grupi
Spanija-Portugal cetvrtfinala onda polufinala ma citav ovaj Euro nam pusti Velidee
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Editovan post od jučer. Nema sutra snimke finala EP 2000 jer valjda sad nemaju prava na to (a imaju na SP i OI)tm01hzne je napisao/la: ↑30 mar 2020, 18:56Arhivski sport na BHT1:
-Srijeda od 20h snimka prijateljske utakmice BiH-Ita (1996.)
-Subota od 12.30h snimka odbojkaškog finala OI '08 Bra-SAD
-Nedjelja od 13h snimka košarkaškog finala OI '08 SAD-Špa
-Ponedjeljak od 20h snimka polufinala SP 2006 Njem-Ita
Dobar potez![]()
![]()
Zadnja izmjena: tm01hzne, dana/u 07 apr 2020, 00:25, ukupno mijenjano 5 puta.
Ima zato sad BiH - Albanija
Oca mi mog iste kamere 1995 i dan danas, mozda bolje 1995. Stadion bolji. Ne mozes da vjerujes. Moram pisat BHT.u da mi puste Italija Njemcka 2006 1/2 SP da placem kao malo dijete.
Max Allegri
- legenda reala
- Kontakt:
jbt kakve uglove Krečmar pogađa 

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ma bilo šta sa tog SP-a.
Australija - Italija, Argentina - Njemačka, Engleska - Portugal, Francuska - Brazil

Meni lično najdraži Mundijal. Organizacija, infrastruktura, igrači, ekipe, sve na vrhunskom nivou.
Da, ubjedljivo najbolje prvenstvo. Poslije njega Euro 2000.
Call the coroner!
- legenda reala
- Kontakt:
Dobise Hrvati

Taman nek prenose i ligu Nikaragve i Burundija posto se i tu igra

Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.