Phleeeeeez

Trona? Kakvog bola trona?terabajt je napisao/la:Mozda u nekim situacijama Mijajlovic malo pretjera ponese cojka, al baho moze da mu ga duva ocigledo mu krivo sto ga je ovaj skinuo sa trona.
" onclick="window.open(this.href);return false; (skracena verzija ovog gore)

A bio je prvi koji je pokusao sabotirati reprezentaciju poslije poraza od Slovačke. Jake pomoći Safetu jbt.
  A bio je prvi koji je pokusao sabotirati reprezentaciju poslije poraza od Slovačke. Jake pomoći Safetu jbt.Znanje o sportu i komentatorsko umjeće mu ne može niko osporiti, on možda kao čovjek nije dobar imao je i on prste u starom savezu i to ali kao komentator je bio više nego odličan, za sve trenutne komentatore izmislio komentarisanjeSaurman je napisao/la:Baho je bez konkurencije na ovim prostorima a što se tiče njegove priče oko repke ima tu istine.
Joj najjači su bili naši komentatori ono kad smo bili loši, pa svake kvalifikacije, Poštovani gledaoci nismo imali sreće malo nam je falilo, ali na jesen su nove kvalifikacije za EP i nadati se plasmanu hahhahahahahhahalucif3R666 je napisao/la:ma kad se sjetim kad je vodio utakmice na tv , kad god krenemo gubit on pocne kuknjavom i smijenama i tako uvjek biloo ..
Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.alan_kardec je napisao/la:nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima.
Marjan
ima li negdje snimak kompletnog ovog Bahovog izlaganja na temu novinarstva?
Donnie Darko je napisao/la:
13:40
Pa kruh te ebo kako ga nije stid

A bio je prvi koji je pokusao sabotirati reprezentaciju poslije poraza od Slovačke. Jake pomoći Safetu jbt.
Na stranu njegove komentatorske kvalitete, kao čovjek je **** obično.
Samo da kazem, sto se tice Edina, nije vrijedno nikakvog poredjenja! Jednostavno, svi navedeni su sportski novinari, dobri ili losi! A Edin uz to sto je vrhunski sportski novinar, on je i kosarkaski expert !A ono sto me zanima, da li je mozda imao ponudu nekog kluba, da im bude skaut, ili jedan od trenera ??!DukeOfWellington je napisao/la:Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.alan_kardec je napisao/la:nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima.
Marjan
ima li negdje snimak kompletnog ovog Bahovog izlaganja na temu novinarstva?
Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Sjećam se Marjana na SK, tada mi je djelovao sasvim ok, veoma dobro je balansirao dešavanja na terenu i statističke podatke, imao je odličan tajming i glas mi je bio manje iritantan,DukeOfWellington je napisao/la:Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.