Sportski komentatori

Titova-Juga
Kontakt:

Re: Sportski komentatori

Post Postao/la Titova-Juga » 01 apr 2014, 23:16

E jes' se naš'o profesionalac da priča o komentiranju utakmicA.
Phleeeeeez :puke:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 01 apr 2014, 23:19

terabajt je napisao/la:Mozda u nekim situacijama Mijajlovic malo pretjera ponese cojka, al baho moze da mu ga duva ocigledo mu krivo sto ga je ovaj skinuo sa trona.
" onclick="window.open(this.href);return false; (skracena verzija ovog gore)
Trona? Kakvog bola trona?
Max Allegri

Vasa Ladacki
Kontakt:

Post Postao/la Vasa Ladacki » 01 apr 2014, 23:20

Dobro sad, i krme debelo malo previše palamudi. Ima mu priča mjesta, al' udarila krpa na zakrpu stil. Nije lijepo od njega, al' nikako.
Nama je Željo svetinja jedina.

berardi25
Kontakt:

Post Postao/la berardi25 » 01 apr 2014, 23:41

Baho je za Marijana Bozo Susec
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2014, 23:43

Koji je ovaj Baho hinja u **** materinu. Kad treba priču prodat tad je glavni.

**** huškačko.

alan_kardec
Kontakt:

Post Postao/la alan_kardec » 01 apr 2014, 23:51

nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima. :salut:

Marjan :puke:

ima li negdje snimak kompletnog ovog Bahovog izlaganja na temu novinarstva?
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2014, 23:54

" onclick="window.open(this.href);return false;

13:40

Pa kruh te ebo kako ga nije stid :lol: :lol: :lol: A bio je prvi koji je pokusao sabotirati reprezentaciju poslije poraza od Slovačke. Jake pomoći Safetu jbt.

Na stranu njegove komentatorske kvalitete, kao čovjek je **** obično.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 02 apr 2014, 00:00

koliko mi je baho mrzakk uh ---
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 00:21

Mrzak mi je Baho, ali kao komentator je bolji od svih aktuelnih. Edina Avdića ne brojim, on je van konkurencije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 apr 2014, 00:26

Baho je bez konkurencije na ovim prostorima a što se tiče njegove priče oko repke ima tu istine.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 apr 2014, 00:35

ovo za Emira do sad nisam znao, ako je tacno a ne bi se lik sa takve kuce igrao takvim stvarima, onda stvarno bruka..nemam komentara
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2014, 00:39

Saurman je napisao/la:Baho je bez konkurencije na ovim prostorima a što se tiče njegove priče oko repke ima tu istine.
Znanje o sportu i komentatorsko umjeće mu ne može niko osporiti, on možda kao čovjek nije dobar imao je i on prste u starom savezu i to ali kao komentator je bio više nego odličan, za sve trenutne komentatore izmislio komentarisanje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

lucif3R666
Kontakt:

Post Postao/la lucif3R666 » 02 apr 2014, 00:41

ma kad se sjetim kad je vodio utakmice na tv , kad god krenemo gubit on pocne kuknjavom i smijenama i tako uvjek biloo ..
Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 02 apr 2014, 00:44

lucif3R666 je napisao/la:ma kad se sjetim kad je vodio utakmice na tv , kad god krenemo gubit on pocne kuknjavom i smijenama i tako uvjek biloo ..
Joj najjači su bili naši komentatori ono kad smo bili loši, pa svake kvalifikacije, Poštovani gledaoci nismo imali sreće malo nam je falilo, ali na jesen su nove kvalifikacije za EP i nadati se plasmanu hahhahahahahhaha
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 02 apr 2014, 01:03

Baho nije cvjecka, ali je potpuno u pravu za Marjana i njegovo izdrkavanje po prenosu. Kao sto sam vec sto puta ovdje pisao, nevjerovatno mi je da se Marjan, koji je komentatorsko dno, od vecine uzdize u nebesa, a solidnim komentatorima kao sto su Spaho, Suko ili Kristic samo ceka jedna greska da se po njima pljuje i naziva raznim imenima. Samo u BiH.
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 02 apr 2014, 01:12

alan_kardec je napisao/la:nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima. :salut:

Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.

Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 02 apr 2014, 01:15

Marjan je obicni cirkusant i uvlakac u pakas koji ce se proglasiti i eskimom ako od toga ima koristi i koji na foru patriotizma lozi sire narodne mase a o njegovom krestanju u toku prenosa ne treba ni trositi rijeci.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 02 apr 2014, 01:17

Donnie Darko je napisao/la:

13:40

Pa kruh te ebo kako ga nije stid :lol: :lol: :lol: A bio je prvi koji je pokusao sabotirati reprezentaciju poslije poraza od Slovačke. Jake pomoći Safetu jbt.

Na stranu njegove komentatorske kvalitete, kao čovjek je **** obično.

Tačno tako. JADO JADNI !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 02 apr 2014, 01:19

DukeOfWellington je napisao/la:
alan_kardec je napisao/la:nemojte mi dirat` Sabahudina. Odrastao sam uz njegove prenose. Neko reč iznad da je prosječan. Tačno, ali je za sve ove domaće aktuelne komentatore, izmislio komentarisanje. On je veličina u bh okvirima. :salut:

Ja sam to rek'o. On jeste među najboljim našim komentatorima, ali je prosječan komentator generalno. Edin Avdić je jedini naš iznadprosječan komentator čak i u svjetskim okvirima.

Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Samo da kazem, sto se tice Edina, nije vrijedno nikakvog poredjenja! Jednostavno, svi navedeni su sportski novinari, dobri ili losi! A Edin uz to sto je vrhunski sportski novinar, on je i kosarkaski expert !A ono sto me zanima, da li je mozda imao ponudu nekog kluba, da im bude skaut, ili jedan od trenera ??!
Max Allegri

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 apr 2014, 01:19

DukeOfWellington je napisao/la:Marjanov jedini "kvalitet" je što je "naš, a nije naš", veliki broj ljudi se strašno pali na to, imaš jedan vrlo poznat primjer iz politike. Da nije tako taj nikad ne bi vidio komentatorsku kabinu.
Sjećam se Marjana na SK, tada mi je djelovao sasvim ok, veoma dobro je balansirao dešavanja na terenu i statističke podatke, imao je odličan tajming i glas mi je bio manje iritantan,

[youtube][/youtube]

Uporedi komentar nakon gola Ajntrahta sa komentarom nakon našeg gola u Slovačkoj ili Litvaniji, neuporedivo.

Stvarno je previše iritantan, tortura za uho.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.