Sa Subasicem ne znam sta je. Lik je imao dva ozbiljna kiksa nakon kojih nas je samo sreca i neznanje Ciprana spasilo.
BurningLegion je napisao/la: Gdje ces biti Zenicanin, ne dao Bog klete sudbe.![]()
Forsira se jer savez nije normalan i lažu svima oko sebe. Isprika im je bila da ostali stadioni ne zadovoljavaju kriterije za organizaciju utakmice po novim pravilima UEFA-e, a onda, mjesec dana nakon toga objave da se Azere ugošćuje u Osijeku, stadionu kojeg se svaki hrvatski navijač treba stidjeti.Consigliere je napisao/la:Ne razumijem ovo forsiranje Maksimira. Ima jos 3-4 solidna stadiona koje ce reprezentacija ispuniti u finoj atmosferi, da ne zjape poluprazniprazni. Ruzno vidjeti
hahahahaha ču zabačen.. kako im ga zavučeBurningLegion je napisao/la:Ne da mi se ici do Zagreba zbog Malte. Mislim, lijep je Zagreb, samo zabacen, treba ti 4 sata do njega.![]()
Otisao bi doduse maksuz samo da vidim koliko ima gledatelja na GNK Dinamo, nece li biti kakvog cascenja.
Ispunjavate uvjete, al fali vam jedan uslovBurningLegion je napisao/la:Predlazem Pecaru, ispunjavamo sve uvjete.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.