Salih1984 je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:02
BIHfan je napisao/la: ↑19 nov 2019, 22:00
Dobio je finu sansu i nista nije pokazao nazalost, on nema sta trazit na ovim ulazima i napadima na kos, jer je i dalje preslab i mlak. Treba vjezbat sut za 3 i pogadjat te otvorene suteve inace ce opet zavrsit u G league.
Nek ide sezonu dvi u evropu,to mu je najbolja opcija
Nek pokaze vise agresivnosti i bezobrazluka u svojoj igri i nek se mnogo vise uozbilji, manje suplje price, vise rada na terenu. On svaki intervju pretjeruje u nekim izjava, zvuci bahato i pun samopouzdanja a teren pokazuje nesto drugo. On kao jedan od najmladjih treba najmanje da prica i da se baca po terenu i leti na svaku loptu.
Treba da ode vjezbat taj desni ulaz i desnu ruku, da nabije kondicije vise, jer cim malo vise odbranu igra on ne moze bazena pogodit. Njemu bi neki drugi grad vise odgovarao a ne da fura po New Yorku instaphotos i ne znam ti sta.
On meni odkako se bavi kosarkom nije nista u svom repertoaru napadackom uznapredovao i popravio, sve iste greske kao i prije. Nikakav sut sa poludistance, nema desnog ulaza, lose kretnje u napadu bez lopte, sut mu je i dalje kritican i nekonstantan. Mene nije nimalo fascinirao nazalost.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM