E ne znam. Ja sam skontao da su u pitanju posudbe sa pravom otkupa obojice.. Valencia će otkupit Kondogbiu to je sigurno, Inter Cancela nema šansone..Tritolone je napisao/la:Ja sam razumia da je trejd Kondogbia + pare za Cancela samo zbog ffp-a je napravljeno sa posudbama, moguce da sam nesto krivo skuzio.
FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Uživo komentarisanje utakmica
#Ausilio OUT
Još ostaje Chievo riješit.
INTER: 1 Handanovic; 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 13 Ranocchia, 21 Santon; 20 B. Valero, 77 Brozovic; 87 Candreva, 10 J. Mario, 44 Perisic; 9 Icardi.
Mario od prve, hvala Bogu. Tehnički najpotkovaniji vezni red ove sezone koji smo izveli, bit će zanimljivo hoćel to funkcionisat kako bi trebalo i da li će odbrana škripat. Ajmo ovo uzet pa da narednu protiv Juveta možemo opušteno.
Mario od prve, hvala Bogu. Tehnički najpotkovaniji vezni red ove sezone koji smo izveli, bit će zanimljivo hoćel to funkcionisat kako bi trebalo i da li će odbrana škripat. Ajmo ovo uzet pa da narednu protiv Juveta možemo opušteno.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Funkcioniralo protiv Jome J.Mario-Banega-Medel što je bila jedna od najboljih predstava Interovog veznog reda unazad hrpu godina,a danas je kao eto problem posložit da ti je J.Mario u sastavu.Ajde da su ti bekovi Cancelo i Dalbert,al igras sa Danilom i Santonom 
Danas ako pobijede to je to onda...moraju se znati nositi sa vrhom tabele
Nisam to napisao zbog Maria nego zbog Valera. A ključna stavka u Mario-Banega-Medel je upravo Medel a danas nemamo pravog zadnjeg veznog, po meni bi bilo idealno Vecino-Broz-Mario. Ali valjda nije 100% spreman iako je na presici Luciano rekao da jeste.SiamoNoi je napisao/la:Funkcioniralo protiv Jome J.Mario-Banega-Medel što je bila jedna od najboljih predstava Interovog veznog reda unazad hrpu godina,a danas je kao eto problem posložit da ti je J.Mario u sastavu.Ajde da su ti bekovi Cancelo i Dalbert,al igras sa Danilom i Santonom
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Ma to ja opcenito
Vecino-Retard-Mario bi i ja probao,ali da je Retard istureniji,a ne kao ovo danas sto je najavljeno (al opet ima logike da je tako kad nema Vecina ili Gagliaridnija uz tog drugog).Vidjet cemo kako će to izgledat.Ili Vecino-Gagliardini-Mario...opet dobra kombinacija.
Neka Vecina na klupi.Nek se oporavi potpuno.A lako moguce i uđe u nastavku.Glavno da je za iducu spreman.
Pobjedom se ide na +18 Milanu i to bi definitivno bilo to.
Neka Vecina na klupi.Nek se oporavi potpuno.A lako moguce i uđe u nastavku.Glavno da je za iducu spreman.
Perisic has just heard about Benevento’s equaliser while warming up
Pobjedom se ide na +18 Milanu i to bi definitivno bilo to.
Valjda je Celo uspio napraviti od Ranka ono sto znamo da moze biti!
Santon
Santon
Meni je bitno samo da je napokon Borja na prirodnoj poziciji..
Jomi i Brozovic se mogu rotirati naprijed/nazad.
I mislim da je ovo bila savrsena utakmica za Dalberta, ali šta je tu je..
Jomi i Brozovic se mogu rotirati naprijed/nazad.
I mislim da je ovo bila savrsena utakmica za Dalberta, ali šta je tu je..
#Ausilio OUT
Znači riješim internet da mogu ko čovjek sa normalnom slikom gledat i sad ne radi nijedan stream kako treba 
- acestream://c34adec67b9f1a98106fde6ebad58274a93ed056SiamoNoi je napisao/la:Znači riješim internet da mogu ko čovjek sa normalnom slikom gledat i sad ne radi nijedan stream kako treba
- http://www.sport365.live/en/player/5a23 ... na/768/432
probaj neki od ova 2
#Ausilio OUT
Jesmo ovo prvi put dominantni u prvih 15 minuta...inace smo uvijek najlosiji
Mora se više probijat po desnom krilu, slabo zatvaraju tu stranu žutalji.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ukljucujem se, vidim odma opasno pred golom 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zabit ce ga zabac

Uključujem se u 18.min.Barem se nadam.Išta zanimljivo do sada?
Let's go Frogy 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Rano je opasno kidisao da zabije, valjda mu jedna uđe
Imao Ranocchia 3 dobre šanse, Handanovic nas jednom spasio..SiamoNoi je napisao/la:Uključujem se u 18.min.Barem se nadam.Išta zanimljivo do sada?
Brozovic izgleda igra AMC, Jomi je povučeniji
#Ausilio OUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.