Ili da je 85.Chinaglia je napisao/la:juve bi za svaku od ovih situacija dobio penal u serie a
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma nije ona ruka Mandžukića penal, ne svira se ono realno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
realno ne, al ako si juve, da!Raonffa je napisao/la:Ma nije ona ruka Mandžukića penal, ne svira se ono realno.
A dobro to ne računamoChinaglia je napisao/la:realno ne, al ako si juve, da!Raonffa je napisao/la:Ma nije ona ruka Mandžukića penal, ne svira se ono realno.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
godin se navikava na zabijanje juventusu :kafa:
Godin brat

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Gdje je čovjek koji je doveden za 100M da donese LP?
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Pa dao je 2-0 sadaRomagnoli13 je napisao/la:Gdje je čovjek koji je doveden za 100M da donese LP?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Još u augustu sam pisao da je to igrač koji pada u svim segmentima igre već 3 godine. Ali strašna sredina i bekovi Reala su ga činili ubicom pred golom. U Juventusu to ne može imati sa Matuidiem, žonglerom Sandrom i Pjanićem.
To što će u Serie A dati 25-30 golova je ništa novo, pa i stariji igrači su išli 20+ u slabijim timovima.
To što će u Serie A dati 25-30 golova je ništa novo, pa i stariji igrači su išli 20+ u slabijim timovima.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Kvota bila 1 na strucni komentar romanjolia i siamonoia.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Još ako vas Chini, Denno, Manuel i ova klapa iz 'glavnog grada" krene kandžijatiPogba je napisao/la:Kvota bila 1 na strucni komentar romanjolia i siamonoia.
pisanje na wandi , icardi lajka
Kolko je Juve los dobro su i prosli. A nije da nesto puno bolje igraju cijelu sezonu al je Serie A ko qrac pa se i ne vidi...
Zalosno je da Cancelo sjedi a Siljo igra.
Atletico
Godin

Zalosno je da Cancelo sjedi a Siljo igra.
Atletico
Godin
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ima revans, juve ne treba nikad otpisivati, pokazali su to i protiv reala kad su kuci izg pa. Se vratili u revansu, al ako ne podignu formu izgubice i kuci od Atletica.
Nema dok se Milan ne vrati talijanima nista od LP
Nema dok se Milan ne vrati talijanima nista od LP
Hoće li to i drugu sezonu u nizu Roma dalje dogurati u CL od Juventusa 
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ko o cemu dusebriznici o Juventusu 
Ma oni su realni, romanjoli je izgubljen u vremenu i prostoru, a ovaj drugi jednostavno nije u vinklu.Raonffa je napisao/la:Još ako vas Chini, Denno, Manuel i ova klapa iz 'glavnog grada" krene kandžijatiPogba je napisao/la:Kvota bila 1 na strucni komentar romanjolia i siamonoia.
Neka meze ove sto su najavljivali klempe jer ja nisam ta adresa. Ja sam prizeljkivao samo odlazak Allegria, a to je vece pojacanje od samog Rune. Ali tada me i drugi napadose s pricom ko je to bolji. Ocekivano je ovo, vec se naziralo, ne samo protiv Atalante i Parme nego kada se i dobijalo.
Revans ce biti top, uopce ne otpisujem ovaj dvoboj, s Costom i Cancelom od prve i stavom da se nema vise sta cekati moze sw okrenuti kao sto je bio slucaj kontra Reala.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 20 feb 2019, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ljudino ja ovo pišem od početka sezone. Ronaldo je doveden zbog triplette, ili LPa isključivo. Na kraju će biti samo Serie A izgleda.Pogba je napisao/la:Kvota bila 1 na strucni komentar romanjolia i siamonoia.
Ma nije gotovo sigurno, Juve će krenuti ofanzivno i ako ništa vidjet će se puni ofanzivni potencijal ove ekipe, jednostavno će Max morati igrati tako od početka.Pogba je napisao/la:Ma oni su realni, romanjoli je izgubljen u vremenu i prostoru, a ovaj drugi jednostavno nije u vinklu.Raonffa je napisao/la:Još ako vas Chini, Denno, Manuel i ova klapa iz 'glavnog grada" krene kandžijatiPogba je napisao/la:Kvota bila 1 na strucni komentar romanjolia i siamonoia.![]()
Neka meze ove sto su najavljivali klempe jer ja nisam ta adresa. Ja sam prizeljkivao samo odlazak Allegria, a to je vece pojacanje od samog Rune. Ali tada me i drugi napadose s pricom ko je to bolji. Ocekivano je ovo, vec se naziralo, ne samo protiv Atalante i Parme nego kada se i dobijalo.
Revans ce biti top, uopce ne otpisujem ovaj dvoboj, s Costom i Cancelom od prve i stavom da se nema vise sta cekati moze sw okrenuti kao sto je bio slucaj kontra Reala.
Druga stvar, Atletico će u revanšu biti bez Thomasa koji im je strašno strašno bitan igrač na sredini terena, za taj presing i konstantno trčanje i 'maltretiranje' protivničkih igrača. Cholo će to postaviti maksimalno defanzivno, vjerujem da će samo Grizman biti u prvih 11 od klasičnih napadača, Juve to može stići, a može i odbraniti svoj gol.
Samo eto pitanje je u kakvom će se raspoloženju dočekati taj revanš.
Ako im španci zabiju gol, biti će skoro pa nemoguće proći jer ne znam u kojem univerzumu Atleti mogu sebi dopustiti da prime 4 gola. Jedan ili dva, može, ali više od toga... teško.
Pa njima su Atleti složili par zicera večeras iako je Jube bio maksimalno defanzivno posložen, a šta tek očekivati kad se otvore, što će neminovno morati?
Jube mora ozbiljno uložiti u veznjake ovog ljeta, preveliki je disbalans između linija. I otjerati prevaru Dijabolu dok još ima idiota iz kojih će izvući dobre pare, možeš vrhunskog veznjaka kupiti.
Pa njima su Atleti složili par zicera večeras iako je Jube bio maksimalno defanzivno posložen, a šta tek očekivati kad se otvore, što će neminovno morati?
Jube mora ozbiljno uložiti u veznjake ovog ljeta, preveliki je disbalans između linija. I otjerati prevaru Dijabolu dok još ima idiota iz kojih će izvući dobre pare, možeš vrhunskog veznjaka kupiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.