poslali su im mail, ali su ih ljudi odbili..odgovorili im da ima tezih slucajeva od njihovog i poslali im simbolicnu pomoc od 5kmfks74 je napisao/la:Stvarno sramota prose na sve strane i poslije kazu mi smo napravili stadion ma niste strumfovi vi napravili prave vam ga dobri ljudi cudi me da se nisu jos prijavili za onu emisiju ispuni mi zelju na hayatu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- TobeYarabi
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- JohnCleese
- Kontakt:
.... prava strumfovska kapica
Trenutno popularnija od HGRLJ-a
Zadnja izmjena: JohnCleese, dana/u 15 dec 2016, 21:37, ukupno mijenjano 1 put.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Hrasno1921
- Kontakt:
Mi prodajemo ulaznice ne prosimo, dodjis kupis i 10.g gledas Zelju ko hadzija ...TobeYarabi je napisao/la:poslali su im mail, ali su ih ljudi odbili..odgovorili im da ima tezih slucajeva od njihovog i poslali im simbolicnu pomoc od 5kmfks74 je napisao/la:Stvarno sramota prose na sve strane i poslije kazu mi smo napravili stadion ma niste strumfovi vi napravili prave vam ga dobri ljudi cudi me da se nisu jos prijavili za onu emisiju ispuni mi zelju na hayatu
J**** vas vas kamp ...

1921'
U gradu Saraj'vu sve ima svoju pricu, i u Sara'jvu nista nije slucajno !
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
hajde, valjda ce i njima krenuti na bolje pa jednog dana zaigraju u Hrasnici, ko svoji u Tanovom.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
ja čuo ipak 7KMTobeYarabi je napisao/la:poslali su im mail, ali su ih ljudi odbili..odgovorili im da ima tezih slucajeva od njihovog i poslali im simbolicnu pomoc od 5kmfks74 je napisao/la:Stvarno sramota prose na sve strane i poslije kazu mi smo napravili stadion ma niste strumfovi vi napravili prave vam ga dobri ljudi cudi me da se nisu jos prijavili za onu emisiju ispuni mi zelju na hayatu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
realna cijena naseg kampa (jedinog u drzavi) je 3 puta veca od grbaviceHrasno1921 je napisao/la:
Mi prodajemo ulaznice ne prosimo, dodjis kupis i 10.g gledas Zelju ko hadzija ...
J**** vas vas kamp ...![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la: ja čuo ipak 7KM![]()
![]()
![]()
![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
90.000.000 KM !?

1921'
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Grbavica 30 miliona?
Odjavljujem se ljudi.
Odjavljujem se ljudi.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- TobeYarabi
- Kontakt:
+ 7%Hrasno1921 je napisao/la:90.000.000 KM !?![]()
![]()
![]()
![]()
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
jest ako je gazda tog malinjaka Focak koji prodaje na pikuTobeYarabi je napisao/la: realna cijena naseg kampa (jedinog u drzavi) je 3 puta veca od grbavice![]()
- Hrasno1921
- Kontakt:
Evo malo mastajte, a do tada gledajte izgradnju stadiona Grbavice ...

1921'
jest odbili nas jer nisu htjeli pomagat nama jer eto mi kao imamo bar nekakav stadion kazu hoce da pomognu ovim sto nemaju nikakoDenchiNL je napisao/la:ja čuo ipak 7KMTobeYarabi je napisao/la:poslali su im mail, ali su ih ljudi odbili..odgovorili im da ima tezih slucajeva od njihovog i poslali im simbolicnu pomoc od 5kmfks74 je napisao/la:Stvarno sramota prose na sve strane i poslije kazu mi smo napravili stadion ma niste strumfovi vi napravili prave vam ga dobri ljudi cudi me da se nisu jos prijavili za onu emisiju ispuni mi zelju na hayatu![]()
![]()
![]()
![]()
Ja cu biti sijed, ja cu biti star al' voljet cu i tad Zeljeznicar.
-
Harisharis
- Kontakt:
Bilo bi dobro da nesto i izbaci taj skupocijeni kamp,da ne gledamo samo Zeljinu djecu u repci...TobeYarabi je napisao/la:realna cijena naseg kampa (jedinog u drzavi) je 3 puta veca od grbaviceHrasno1921 je napisao/la:
Mi prodajemo ulaznice ne prosimo, dodjis kupis i 10.g gledas Zelju ko hadzija ...
J**** vas vas kamp ...![]()
![]()
DenchiNL je napisao/la: ja čuo ipak 7KM![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- TobeYarabi
- Kontakt:
mozda 30 mil kunaFrancescoTotti je napisao/la:Grbavica 30 miliona?
Odjavljujem se ljudi.
Rimski, Milanski i ostali klubovi koji igraju na gradskim stadionima su zbilja ugroženijasan je napisao/la: jest odbili nas jer nisu htjeli pomagat nama jer eto mi kao imamo bar nekakav stadion kazu hoce da pomognu ovim sto nemaju nikako
#onokadnezna
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- TobeYarabi
- Kontakt:
a zar stvarno mislis da je neko dusman? meni je drago kad se gradi, a sto se tice ove sprdnje jbg svima je smjesno sto se blamirate i prosite svakog zivog.Hrasno1921 je napisao/la: nisam ja dusman kada su ovakve stvari u pitanju
osim toga, vi ste uvjek bili nasa sprdnja
Al samo pazi pompeznog imena AKADEMIJA ko da su ajax jbt, ko da su redom na traci izbacivali huntelara, snydera, van der varta, a ono samke radovac glavni produkt

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
za_zivot_cijeli
- Kontakt:
ma ja, bolje nemat nego imatDenchiNL je napisao/la:Rimski, Milanski i ostali klubovi koji igraju na gradskim stadionima su zbilja ugroženijasan je napisao/la: jest odbili nas jer nisu htjeli pomagat nama jer eto mi kao imamo bar nekakav stadion kazu hoce da pomognu ovim sto nemaju nikako![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
#onokadnezna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.