Dizajn dresa nije los ali izgledaju k'o da su se razvukli. Zar im nisu mogli sasiti dres uz tijelo...High je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, ali je 2:0 sasvim okej rezultat. Nije neki jak protivnik, ali eto. Dresovi lijepo stoje, samo da Bandoviću neki novi naprave, ovaj mi i nije nešto dobar.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi nikada odustati necemo...
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Haj nemoj trolat majke ti, boli te tuki taman da igramo u haljinama.Dona je napisao/la:Ma daj prijatelju,fakat ovo nije smijesno. Pa ovaj lik je do neki dan pravio haljine i cipele.Mislim fakat nije smijesno.Katastrofa.Sarajlijc@ je napisao/la:Pa kad je jedna Borusija mogla zasto ne bi i mi? Sta mislis da se veliki brendovi otimaju za nase klubove? Hahahahahah
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ovi dresovi su sasvim dovoljno suki. narocito ako pogledas neke prijasnje nase dresove, ili neke sadasnje dresove BH premijerligasa. Ovi nisu presiroki, nisu ni preuski..taman. Jedno ako ne volis dresove tipa Italijanske reprezentacije prije par godina i slicno, koji su fakticki totalno uz tijelo.
Stvar ukusa. Meni se ne svidjaju. Ali nek mi uzmemo titulu pa makar i u markerima igraliVamos je napisao/la:Ovi dresovi su sasvim dovoljno suki. narocito ako pogledas neke prijasnje nase dresove, ili neke sadasnje dresove BH premijerligasa. Ovi nisu presiroki, nisu ni preuski..taman. Jedno ako ne volis dresove tipa Italijanske reprezentacije prije par godina i slicno, koji su fakticki totalno uz tijelo.
Mi nikada odustati necemo...
Zar je fakat toliko bitno kakvi su dresovi? Kod dresa je bitno sljedeće. Postaviš neki minumum uslova u kvaliteti koji te zadovoljavaju, i uzmeš te dresove od onog ko da najbolju ponudu. Pa ne igraju dresovi nego igrači 
Pohvala za dresove,lijepo izgledaju.A ti Dona Bogati popusti ljude.Pises na sta je Sarajevo spalo da nosi dresove koje je kreirao Haad.Citajuci tvoje postove covjek bi pomislio(ko ne zna) da mi nosimo adidas ili nike dresove a ne patrick.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Dobri su dresovi za pocupati za kragnu u sesnaestercu, sto automatski znaci vise penala i prekrsaja za Sarajevo.. Uprava radi odlican posao...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Treb'o si zamjenit Tatomirovica i Suljica 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Dresovi ne igraju, igraci igraju. Sve ce se na terenu pokazati.
ALI kad se vec prica o dresovima Lescon je pravio fantasticne dresove i velika je steta sto niste sa njima produzili saradnju. Onaj bijeli dres sto ste imali je jedan od najljepsih u PL BiH ne pamtim odavno kreativniji i ljepsi dres.
Narandzasti bio ruzan, ali onaj bordo sa onim kockicama je bio isto pravo dobar.
ALI kad se vec prica o dresovima Lescon je pravio fantasticne dresove i velika je steta sto niste sa njima produzili saradnju. Onaj bijeli dres sto ste imali je jedan od najljepsih u PL BiH ne pamtim odavno kreativniji i ljepsi dres.
Narandzasti bio ruzan, ali onaj bordo sa onim kockicama je bio isto pravo dobar.
-
samosarajvo
- Kontakt:
Jest, slazem se da su bili fantasticni najvise u izgledu, kvalitet srednje, samo sto su djeca morala dati po 350 km za osnovni paket ili 430 za puni (razlika je samo u jakni mislim) a gdje je sto je Lescon zajebavao sa isporukama, nisu htjeli ispod 1000 dresova da dostavljaju, spori bili, a jos kazu da su i prodavali nase dresove u svojim radnjama (a nisu se bili tako dogovorili) i pare uzimali.PL BiH -1 je napisao/la:Dresovi ne igraju, igraci igraju. Sve ce se na terenu pokazati.
- moustapha
- Kontakt:
Lescon je bio odlican, ali jbg kad nisu korektni do kraja onda ne smijes pustit da se igraju sa nama.
#divovi
Joj kona opraste vi nas na ruke koji vam je vise trollate i trpate temu svojim postovima dokle vise...

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Još malo pa ću imati čitavu Premijer ligu.
Dolazim u miru!

Lopta mora da ide ka golu, i samo ka golu - kao što krv ide u srce!
ako ovako izgleda sivi onda je odlican 
Pitari koju poziciju igra adin civa???
-
fkstarik46
- Kontakt:
Druze mozes li molim te postaviti bordo i bijeli dres, bes sivog samo i bez ljiljana na grbu?Zel je napisao/la:
Još malo pa ću imati čitavu Premijer ligu.Moj pokušaj neke sive varijante...
Dolazim u miru!
Meni su lijepa sva tri... 
.....In David we trust.....
Zenica će biti predobro gostovanje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Gde su golmanski dresovi ?
Jos nisam video tu sliku.
Jos nisam video tu sliku.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.