FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cekaj da li ljudi fakat ovdje misle da nam je krivo sto mi nismo izvukli Klis i da se zbog toga zalimo ? 

Sarajevo je život nama a ne stanica prolazna!
-
- Kontakt:
Baš tako, ne bojimo se Citya ni bilo koga, ne radi se o luzerskom mentalitetu nego radi se o ocitom kriminalnom guranju Borca i zbog toga vecina negoduje.
Znam da će me neki napasti, ja bih se dogovorio sa Azmirom, njemu prolaz u kupu za bodove u prvenstvu. 

- robertkosar
- Kontakt:
Hajd ti jarane sa ovog naseg foruma opleti niti je mjesto ovdje idi lizi dupe kesoljubuCovid19 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:59DaJohnKeynes97 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 13:58Mislis vi usrefovci cete crknut kad vam sarajevu izbaci gospodara
Ali sanse da ovo sto nam je ostalo od ekipe izbace tuzlu su iste kolike i da Klis izbaci bojca

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Ja bih radije da posteno izgubimo i titulu i kup, nego da oboje osvojimo muljanjem.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Nije to muljanje, već dogovor. Muljanje je ako to protivnik ne zna.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Jel to hoces opet face to face Husic protiv Sabrine ili Emir, kao nekad sa Dinom.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma uzet cemo titulu svakako, nema potrebe davati kup. Vec protiv Kruoe i Sirokog napravit razliku i bazirat se na kup
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Garant će sad Nenad Adžifejz pozvat Vicu na centralni da ga izrešeta.NisamInSajder je napisao/la: ↑17 mar 2021, 16:57Jel to hoces opet face to face Husic protiv Sabrine ili Emir, kao nekad sa Dinom.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hahaha prodat priliku za trofej radi 3 boda u ligi koja vjerovatno nece nista znacit.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ja bih to uradio ovako.. S Azmirom se dogovoriti da nam pusti u ligi, zarad prolaska u kupu. Zatim, pošto imamo dosta igrača kojima ističu ugovori na ljeto, svakom narednom protivniku bih pustio da nas uzme u ligi, a zauzvrat da mi uzmemo najboljeg iz datih ekipa, te da se odmah potpišu predugovori. Ebo ligu i kup ha ja, a na ljeto ćemo imamo spremnu ekipu.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nikakvih dogovora sa degenerikom primitivnim. Koji nas mrzi ko malo ko u ligi. Izbaciti ih i mrs!
- FKS -
Ne znam raja za ali kako sam ja primjetio razlog naše slabe igre je formacija, otišla su nam dva najbolja igrača a adekvatna zamjena dovedena nije. Eh sad sa ovim igračkim kadrom mislim da bi nam najbolja formacija bila 4-4-2
Kova
Oremuš-Mili-Dupovac-Pidro
Fanimo-Sušić-Đokanović-Salčin
Cmiljanić-Mešanović(Handžić)
Kova
Oremuš-Mili-Dupovac-Pidro
Fanimo-Sušić-Đokanović-Salčin
Cmiljanić-Mešanović(Handžić)
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Ja imam info da se izvlacilo 47 puta, i sve je snimano, i 46 puta smo dobili Klis. Tek 47. put je Borac dobio Klis, i to su pustili kao "live" !!! Btw, izvlacenje je bilo juce u 11.
Eh eto, pric'o mi menadzer jednog naseg igraca s brojem 10, i njemu sinoc dojavili tako iz policije koja vec istrazuje slucaj.
Nemojte ovo siriti dalje, molim vas.
Eh eto, pric'o mi menadzer jednog naseg igraca s brojem 10, i njemu sinoc dojavili tako iz policije koja vec istrazuje slucaj.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
- AlfredNobel
- Kontakt:
Previše dajete važnosti formaciji.. Formacija je samo na papiru, sve ostalo je daleko važnije. Od uigranosti, filozofije, stila igre, igračkog kadra koji može/ne može iznijeti to itd. Najveći udar po našu igru je odlazak Rahmana, zato sam i govorio da bih najradije njega zadržao, jer je bio od krucijalne važnosti za našu igru. Također, i Tatar, ali Rahman je po meni duplo važniji.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Necemo ne briniZoran28 je napisao/la: ↑17 mar 2021, 18:11Ja imam info da se izvlacilo 47 puta, i sve je snimano, i 46 puta smo dobili Klis. Tek 47. put je Borac dobio Klis, i to su pustili kao "live" !!! Btw, izvlacenje je bilo juce u 11.

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: Morpheus, mosarajvosa83, nedimmmm1337, riki46, rimljanin90 i 28 gostiju.