BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH tenis
Sjajna 2 dana za BiH tenis 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sarajevska neman- Fatic Nerman. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Jos da Damir uzme Tsistipasa, bice ludnica na temi 
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
U dosadasnja 4 susreta je 3-1 za naseg tersonju.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
tom logikom je on onda i top 100 sljakas....zato pitam, ako je fakat bio povrijedjen a dobio ovog lika danas sto je mlatio te juzno amerikance, onda je fakat dobar.forgempp je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:41K'o Monfilsbabino je napisao/la: ↑26 mar 2021, 12:35a ja nermana, mangupa. ide majstor a listi ispred one dvojice:-)
nego, ko ga malo bolje prati..je li malo glumatao, pratio sam po par gejmova u svakom setu...na trenutke kao ne moze hodati, kontas gotovo a evo uze lika koji kuca na prag top 100 igraca, nakon 2.5 sata igre....![]()
Udje nekako bez samopouzdanja u mec, ni forhenda njegovog ni nista, a onda u drugom setu i u trecem ne moze ofulat.
Giannesi je bio nekad 84., ovaj nedavno u Buenos Airesu redao iza sebe razne sljakase poput Garina, Souse, Kickera...
Dobio je Nerko i Lajovica kod Tipsarevica, znam da je egzibicija, ali je mec bio odlican.
I dalje stojim iza toga da je Nerman top200 igrac na sljaci, dugo je cekao ovu priliku.
Sad sa titulom moze i u TOP300.
Fatic na Kuzmanova. Deklasirao je Kavcica, doduse Kavcic i zemlja ...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
- NerminFatic
- Kontakt:
Bravo, rodjace!
Sjajan Nermanov mentalni odgovor nakon gubitka dvije mec lopte. Ja bih pojeo reket zbog onog sudijskog overrule a covjek rebreak napravi hladno u narednom gemu. Kada bi uzeo turnir, dosao bi na 30-40 bodova od kvala RG i to bi vec bilo nesto u njegovoj karijeri. Vidi se da zasluzuje visi nivo na ovoj podlozi i treba vjerovati u njega.
I jos jedna dobra vijest. Nerman prema rankings breakdown-u (najboljih 18 rezultata u 52 sedmice) tek u septembru brani 50 bodova s fjucersa (tri titule), do tada sitno. To znaci, da ima 5 mjeseci da napreduje na listi i napravi temelj za kvale US Opena, iako tamo malo sansi ima, te narednu sezonu. Da je samo prijavio Marbellu narednu sedmicu ne bi ighrao kvale i dobio bi special exempt za MD...
I jos jedna dobra vijest. Nerman prema rankings breakdown-u (najboljih 18 rezultata u 52 sedmice) tek u septembru brani 50 bodova s fjucersa (tri titule), do tada sitno. To znaci, da ima 5 mjeseci da napreduje na listi i napravi temelj za kvale US Opena, iako tamo malo sansi ima, te narednu sezonu. Da je samo prijavio Marbellu narednu sedmicu ne bi ighrao kvale i dobio bi special exempt za MD...
- LlullSergio
- Kontakt:
Svaka čast Faticu.
Ajmo eksplodiraj da se mogu hvalit za godinu da sam igrao protiv top 50 igrača
Ajmo eksplodiraj da se mogu hvalit za godinu da sam igrao protiv top 50 igrača
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Dzumhur kad je sav svoj moze svakoga pobijediti , eto sinoc sam bio siguran u pobijedu , i ako je lose odigrao , sutra ocekujem bar da izluti Grka 
A Damir ima 3-1 protiv Grka,ne lezi mu nikako,cak ga Grk nesto i ne voli sto je u startu dobro za Damira.
Hajd ja se nadam da ce odigrati dobar mec i naravno nadamo se pobjedi
Hajd ja se nadam da ce odigrati dobar mec i naravno nadamo se pobjedi
Hajde brt odigraj Fatica opet na kladari, jucer si odigraoi dobio je
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Opustite se, Damir dobija Cicija lagano danas
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
damir je grku isto sto i medvedev
ovaj kuzmanov je nedavno mirzeta preslusao, kandidira se danas da mi postane jedan od mrzih tenisera:-)
ovaj kuzmanov je nedavno mirzeta preslusao, kandidira se danas da mi postane jedan od mrzih tenisera:-)
Preslusao je Kuzmanov i Fatica prije nekoliko godina, dao mu 3 gema.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Odigrao sam na nasa dva pulena,na 5e stoja ide lagano
Sretno!
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Kamo sreće da je Damir neka klasa koja može svakoga pobijediti i koja može na neki prekidač odlučiti kad mu se igra, a kada ne.
Donekle je ličio na sebe u meču sa Andersonom, ali generalno ne znam kad je lošiji bio u svim segmentima igre.
Potrebno mu je vrijeme, par mjeseci, jer ovo što igra se ne može preko noći promijeniti. Ništa ne štima.
Ne vjerujem u vise od 5 gemova danas, ako i toliko.
Donekle je ličio na sebe u meču sa Andersonom, ali generalno ne znam kad je lošiji bio u svim segmentima igre.
Potrebno mu je vrijeme, par mjeseci, jer ovo što igra se ne može preko noći promijeniti. Ništa ne štima.
Ne vjerujem u vise od 5 gemova danas, ako i toliko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.