FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Batva
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Batva » 19 maj 2015, 16:15

Jbg bio sam na par jakih Evropskih utakmica, cak i Lige Evrope i domaci navijaci normala koriste razglas i mikrofon, cak i prozivaju domace igrace prije pocetka utakmice, podsjecaju domace gledaoce na neka ranija desavanja, ispade, sjecam se bas utakmice Lyon - St.Etien isprozivase im igrace drama, rodjak mi prevodio. I onda kod nas u ovako usranoj ligi ne smijes ni usrani megafon. Nabijem ih.

A to za Ordagica, bas pretjeruju ovi iz Gradacca. Nije los igrac, ali da je prekucao nasu ligu, zvuci presmijesno. I bolji i uspjesniji igraci su bjezali glavom bez obzira u neki klub van BiH zbog para, pa su nakon godinu dana nestali sa lica fudbalske scene, da ne spominjem i neke bivse reprezentativce koji su forsirani kao igracine pa onda... mali Hadziahmetovic (ako se ne varam) iz Zelje je strasan potencijal, momak zna igrati fudbala, mlad, ali jos toga treba nauciti i pokazati, tako i Ordagic i jos nekolicina njih. Nadam se da nece trcati van nasih granica, jer se uskoro skracuje liga, poostravaju kriteriji licenciranja, par klubova ce uskoro se izdici iznad ostalih, tako da bi na tim igracima se moglo daleko vise zaraditi, a i oni sami daleko vise pokazati koliko mogu i koliko zaista vrijede.

Ako bi se zaista nasa liga unaprijedila, ako bi prosla Zlatna karika u Slobodi, Zeljo nasao dobrog sponzora, u Celiku prosla inicijativa ZA CELIK, uz standardno jake Siroki i Zrinjski, bilo bi dobro uvesti neki zakon u nasoj ligi da igraci ne mogu ici prije 21. godine ili nesto slicno, kao sto je nekad bilo i u bivsoj nam drzavi. Imalo bi se cime placati i zadrzavati kvalitetni igraci, a sto vise dobrih igraca tako i kvalitetnija bi nam bila liga.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 17:14

Vi ste ovdje: Početna RSD Sloboda
RSD Sloboda

Statut
O nama
Upravni odbor
Skupština
Historija
Trofeji
Postani član
Klubovi
Fudbalski klub
Tamburaška sekcija
Košarkaški klub
Plivački klub
Atletski klub
Bokserski klub
Tenis klub
Kuglaški klub
Rukometni klub
Hrvački klub
Šahovski klub
Karate klub
Ženski odbojkaški klub
Klub ritmičko-sportske gimnastike
Omladinski pogon Sloboda 1919
...........................................................................................................................................
Na zvaničnoj stranici RSD SLOBODA, vode se našalost dva fudbalska kluba.Ovo nije slučajnost.Prije da je nagovještaj kraja i gašenje FK SLOBODA.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 maj 2015, 17:35, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 17:19

Eto izaslo je javno.azmir je dosad ubacio u vidu pozajmice 728 ooo dolara.pozajmice her je to pravno jedino moguce.takodje je rekao dok god je Slobodan Grasski Klub.necu pare.ako neko hoce privatizovat.onda hocu.a i to je igra..tom politikom u slucaju privatizacije prvi je Kandidat na listi...dusmani SE Slade Ali pametan je azmir.ogradio SE covjek öd lopova.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 17:25

SaltCityAttack je napisao/la:Care to ti kaonona dvojica na temi Bratstva samo politika Brko a kod nas Imamovic..stani ba malo dao je svaki put kadnsmotraIli nesto..ne moze on tek tako dati 4m ..nace on nacin pustite ba vise politiku okrenite se Slobodi ako je volite

Reci ti meni , kome je Predsjednik Husić stavio na sto "Zlatnu kariku"? Od koga on i navijači Slobode već mjesec dana očekuju odgovor ? Pitanje Slobode je sada isključivo političko pitanje.Jesam li ja ugasio KK Slobodu ili politika?
Ja volim FK Tuzla City

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 maj 2015, 17:25

Ma svima je jasno da bi on tesko te pare trazio nazad ali ovako je onemogucio lopove da ga smijene nakon sto kroz 3,4 godine vratimo dug i stanemo na noge a onda ajj ti Azmire sad cemo naci nekoga drugog,kako je lik pametan nije dzaba milioner,dominator.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 maj 2015, 17:30

solinas je napisao/la:Eto izaslo je javno.azmir je dosad ubacio u vidu pozajmice 728 ooo dolara.pozajmice her je to pravno jedino moguce.takodje je rekao dok god je Slobodan Grasski Klub.necu pare.ako neko hoce privatizovat.onda hocu.a i to je igra..tom politikom u slucaju privatizacije prvi je Kandidat na listi...dusmani SE Slade Ali pametan je azmir.ogradio SE covjek öd lopova.
Gdje je izaslo javno,da procitamo ? :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 17:42

sloboda72 je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:Care to ti kaonona dvojica na temi Bratstva samo politika Brko a kod nas Imamovic..stani ba malo dao je svaki put kadnsmotraIli nesto..ne moze on tek tako dati 4m ..nace on nacin pustite ba vise politiku okrenite se Slobodi ako je volite

Reci ti meni , kome je Predsjednik Husić stavio na sto "Zlatnu kariku"? Od koga on i navijači Slobode već mjesec dana očekuju odgovor ? Pitanje Slobode je sada isključivo političko pitanje.Jesam li ja ugasio KK Slobodu ili politika?

Jarane znam ja sve i nisam pristalica Imamovica moj jedini gradonacelnik je Selim i ako nisam nikad vukao tom SDP partiji..ali ruku na srce valja ba 4m dati a znas da ima gladnih..meni kao navijacu Slobode svakako da je najbitnije to da uspije i da dadne covjek pare..ali davao je do sad kad smo trazili i pomogao u nekim stvarima ..sad trazimo malo i nemoguce , ali je izvodljivo i treba da se prihvati..ali eto mnogi kazu da nije do tih 4m uopste i da Azmir i ne ocekuje da dobije toliko...za sad je Jasmin pomogao koliko toliko znajuci da je bio gluh prema sportu uopste u nasem gradu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 17:47

solinas je napisao/la:Eto izaslo je javno.azmir je dosad ubacio u vidu pozajmice 728 ooo dolara.pozajmice her je to pravno jedino moguce.takodje je rekao dok god je Slobodan Grasski Klub.necu pare.ako neko hoce privatizovat.onda hocu.a i to je igra..tom politikom u slucaju privatizacije prvi je Kandidat na listi...dusmani SE Slade Ali pametan je azmir.ogradio SE covjek öd lopova.

1 . 274 000 KM ,AKO JE OVO DO 31.3.2015 ONDA JE DAVAO PRIBLIŽNO 600 000 KM GODIŠNJE.
Zadnja izmjena: sloboda72, dana/u 19 maj 2015, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Ja volim FK Tuzla City

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 maj 2015, 17:52

Azmiru bi bilo najbolje da nikad haman nije ni preuzeo Slobodu,dobri su nama Zahirovici,Sabovici itd..

Nece trazit pare sve dok je Sloboda opstinski,a ne privatni klub.. ;)

Posto kod nas nema zakona o sportu,tesko da ce neko privatizovati Slobodu,tako da se ne brine za svoje pare..

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 18:22

Harry
Podnijet je finansijski izvjestaj.dostavljen onom uhljupu.
Covjek je hejterima tako zacerao ja SE kocim öd smjeha.
Hände smjenite GA sad pusaci kurca.haha Ali prvo izvadite 1.4 miliona.hahaha to je to.sad SE neboji za svoje pare
Bice ludnicaaaaa slobodaaa sampionnn
Nece traziti pare dokle god je Slobodan Graski
Odnosno Klub svih nas.kakav gospodin u pm
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 19 maj 2015, 18:27

Cita li neko kod Sulje komentare. Pitam se samo da li je moguce??! Zbog cega je ova grupa protiv Azmira?

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 maj 2015, 18:41

Kako sam ja shvatio,od covjeka su sve pare halal sve dok Sloboda ostaje gradski klub,ali posto kod nas nema zakona o sportu,nemoguce je da se FK Sloboda privatizuje,tako da Azmir ako ode,nece zatraziti ni feninga od kluba..

Idemo dalje,idemo jace naredne sezone !

Cuo sam sad za neke komentare na suljinom profilu,stvarno ne znam koja im je furka,zasto se ovoliko nisu digli protiv Sabovica,Zahirovica,Mesanovica itd.. sutili su svi,dodje covjek sa parama,dao pozajmicu,nece trazit marke dok je klub gradski,a ovi dok su krali mirno se sutilo i gledalo..

Tusanj je pokazao koliko podrzava Azmira i ove igrace na mecu protiv Borca,oko 5000 gledalaca..dovoljno da se zna na cijoj su strani ...

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 18:41

"Iskustvo nam je palanačko.
Ponekad, opasno je(i kažnjivo)reći to na uho palanačkoj oholosti, ponekada, međutim, ova reč ide do pojma sudbinskog: palanka je ,kaže se, naša sudbina, naš zao udes. Nema niti može da bude promene.Istorija nas je zaboravila , kao u nekakvoj velikoj rasejanosti. Između sela i grada , ovako zaboravljen, svet palanke nije ni selo ni grad".Preneseno iz knjige Radomira Konstantinovića"Filosofija palanke"
Ja volim FK Tuzla City

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 18:41

Ja sam reko onaj ko bude zelio da se vrati u svetinju da ponovo krade i radi sta hoce..za sada mu je isplatiti 1.4m :)..znaci fino odmah je dao do znanja da ce ovi dusmani koji budu zeljeli ga smjenit ujedno zele i gasenje Slobode za sva vremena ....bravo majstore i ujedno svaka cast ovom udruzenju navijaca jos jednom..prije sam slusao price dijela fukara kako oni nece nista sa udruzenjem kao nisu oni veci navijaci od nas..ali ljudi su pokazali da jesu od dobrog dijela
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 18:46

defour je napisao/la:Cita li neko kod Sulje komentare. Pitam se samo da li je moguce??! Zbog cega je ova grupa protiv Azmira?
Ma napucala ih ona djeca jarane prosula im pricu od kojih ovi nece imat nista a oni koji su zapoceli hoce ..mislim to su ti momci u koga smo se kleli vjerovali da ce podici i Fukare na jedan veci nivo, ali nisu jer smo i tu na najmanjem nivou..Hercegovinu i Sarajevo obilaze ali vazno se pojavit u Gradaccu,Travniku ,Bijeljini itd ..vazno je ujedno i pljuvat i ubistavat klubske ambicije..cast izuzetcima momcima koji su ostaki dostjanstveni i guraju onu grupu i pokusavaju nesto

Vidim svi oni sto pljuju sjede u lozi zadnju tekmu..sve bi ja to poslo na tribinu ako pljujes brate hajde tamo..drugi ti nisu dali u lozu a sad imas privilegiju ebiga
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 19 maj 2015, 18:48, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 18:47

Bože dragi , zašto je Tuzla ovako nesretan grad ?
Ja volim FK Tuzla City

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 19 maj 2015, 18:50

hoćete iskreno? taman da pozajmljuje, taman da će iste pare tražit' kad napusti Slobodu, od mene ima podršku!

iz prostog razloga što se nije ovako pričalo za prethodne predsjednike, a bili su gori od goreg, sa Azmirom se barem radujemo i radovat' ćemo se ako bog da ;) a vjerujem da čovjek nema loše namjere!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 19 maj 2015, 18:52

I uz to dobar dio onih navijaca su navijali za Dinamo,Zvezdu i Sloboda im je bila ono jer je gradaki klub..bas kao i moj stari zato ga i ne smatram nekim navijacem Slobode ..i onda eno vidim pljuvanje ali se izbrisem sa tog FB najezim se majkemi :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 19 maj 2015, 18:55

ocekivano je bilo da ce iskoristiti ovo saznanje protiv Azmira cim saznaju da je dao pozajmice, da ce pokusati napraviti da je isti kao i svi ovi...jbg imaju pravo da pokusaju, pozajmica je pozajmica...sve ce se objasniti na skupstini..ali sigurno da ce do tada biti svega
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 18:57

defour je napisao/la:Cita li neko kod Sulje komentare. Pitam se samo da li je moguce??! Zbog cega je ova grupa protiv Azmira?

NIJE IM DAVAO PARE I NIJE IH ČASTIO.NISU SE MOGLI PETLJATI U KLUPSKU POLITiKU. GODINAMA SU ONI ULAZILI NA SLUŽBENI ULAZ BESPLATNO.SADA " PLJUJU" PO ČOVJEKU KOJI JE SLOBODU SPASIO OD NESTAJANJA.IZA SVEGA OVOGA STOJI FARAON.
Ja volim FK Tuzla City

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []