FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijc@
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijc@ » 02 feb 2013, 23:30

lovcen16 je napisao/la:Ma na onoj slici meni jedino Todor lici na fudbalera ostalo sve gola virsla!!!!!salu nastranu jos lice na igrace Torlak i Dzakmic!!!!!
Vala lijepi su svi osim Melunovica ali kakav je to centarfor ako nije gabor :mrgreen: Ali Dejo je najljepsi :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Dona
Kontakt:

Post Postao/la Dona » 02 feb 2013, 23:38

Baja_Zvjerka je napisao/la:Gledaj samo nogu kod Dzakmica i Osmanagica, u odnosu na Suljiceve, i ostale, sto ce reci kako se vidi jasna razlika izmedju boljih i gorih... :lol: :lol: :lol:

Ovo nisam primjetio,jao nogica :lol: :lol: :lol: Kuko majko, i kaze napravi neki iskorak u Evropi, kako da ne :lol:

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 03 feb 2013, 00:26

Mulenovic je ovaj ljevo do golmana ako ne grjesim on mi je najruzniji ovdje :D sto se tice kapitenske trake Sedin je legenda ovog kluba i da Nesta dodje u klub traku bi trebao nositiSedin
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 03 feb 2013, 00:51

neznam sta se ovolika frka digla oko kapitena pa valjda se igraci sa trenerom dogovore ko ce biti kapiten to trbamo pustiti njima da odluce

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 03 feb 2013, 01:16

Izgleda da je Sedin odlucio da kapiten bude Hame.

Suarez46
Kontakt:

Post Postao/la Suarez46 » 03 feb 2013, 02:20

Sarajlijc@ je napisao/la:Izgleda da je Sedin odlucio da kapiten bude Hame.

Ako je tako onda nema tu nikakvih problema, iako mi je Sedin baš ono kapiten pravi.S kim igramo sljedeću prijateljsku ?

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2013, 12:35

Sarajlijc@ je napisao/la:Izgleda da je Sedin odlucio da kapiten bude Hame.
Dobro realno u proslom mandatu je Hame bio kapiten izmedju izmedju ostalog i Sedinu koji je tad igrao...ni meni se nesvidja sto je Sedin dao traku nekome,ali ako je to nesto izmedju njih onda ok njihova stvar,cisto je fazon bilo da se Sedinu na neku glupu foru nije oduzela traka a nevjerujem da jeste,odma sam pomislio da je neki dogovor izmedju njih sto je i logicno,jel valjda igraci izmedju sebe biraju ko ce biti kapiten
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 03 feb 2013, 13:47

-----
Zadnja izmjena: cipiripi, dana/u 05 maj 2016, 19:52, ukupno mijenjano 1 put.
''Neka me mrze samo da me se boje''

JMs1921
Kontakt:

Post Postao/la JMs1921 » 03 feb 2013, 13:54

pa mozda je Dzakmic,kada je potpisivao ugovor sa klubom,kao jedan od uslova trazio i kapitensku?
Amare hvala ti...

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 03 feb 2013, 13:56

Može li neko napisati najjači mogući sastav u ovom trenutku uključujući i nove igrače naravno.
''Neka me mrze samo da me se boje''

mikimaus
Kontakt:

Post Postao/la mikimaus » 03 feb 2013, 14:39

Bandovic , Tatomirovic , Torlak , Dupovac , Tadejevic ( Zlatkovic ) , Dzakmic , Sunjevaric ( Keno ) , Todorovic , Suljic , Osmanagic , Hadzic ( Melunovic ) .
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 03 feb 2013, 14:56

Radovac trenira sa Zenitom.
Horton nije vise sa ekipom,nije zadovoljio.
1946

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 feb 2013, 15:12

"Potencijalne partnere tražit ćemo i u Arapskom zaljevu"

Nakon sastanaka koje je održao sa predsjednikom Nogometnog Saveza Bosne i Hercegovine, te nekim klubovima BH Telecom Premijer Lige BiH, te predstavnicima Ambasade Saudijske Arabije u Bosni i Hercegovini, u Hotelu Hollywood na Ilidži sastanak su održali Khalid Alsowaidi, ovlašteni FIFA agent iz Bahreina i direktor FK Sarajevo Dino Selimović, a na temu saradnje FK Sarajevo sa partnerima iz zemalja Arapskog Zaljeva.

- "Sastanak je bio dosta konstruktivan, razgovarali smo o nekoliko tema koje mogu rezultirati saradnjom u bliskoj budućnosti. Fudbalskom klubu Sarajevo želim uspjeh i napredak u svakom smislu. Sarajevo je prepoznatljivo širom svijeta i sigurno najpoznatiji brand iz Bosne i Hercegovine." -prokomentarisao je g. Alsowaidi nakon sastanka, i dodao:

- "Dolazim iz daleke Kraljevine Bahrein, tako da se ovim putem se želim zahvaliti direktoru FK Sarajevo Dini Selimoviću na gostoprimstvu čime je pokazao dobre strane naroda u Sarajevu i Bosni i Hercegovini. Na samom kraju želim podcrtati da se nadam saradnji u narednom periodu." -zaključio je Alsowaidi.

Direktor FK Sarajevo je prezentovao mogućnosti saradnje i investiranja u FK Sarajevo kroz proces uplate dobrovoljnih uloga kroz novi Statut Kluba, opcije sponzorstva, saradnje trenera i klubova, podrške omladinskom pogonu FK Sarajevo, opcijama angažmana igrača iz Sarajeva u ekipa iz zemalja Arapskog zaljeva...

- "Nažalost, u poslednjih petnaestak godina Fudbalski Klub Sarajevo nije kapitalizirao veze sa prijateljima iz Arapskog svijeta, tako da ponovo trebamo graditi nove mostove saradnje sa novim generacijama iz tih zemalja." -kazao je Dino Selimović, direktor FK Sarajevo.

- "Iz razgovora sam obavješten da će g. Alsowaidi razgovarati sa potencijalnim partnerima iz Bahreina, ali i iz Katara, Ujedinjenih Arapskih Emirata i Saudijske Arabije, prvenstveno o ulaganju u FK Sarajevo i eventualnom pronalasku sponzora Kluba iz tih zemalja. Preporučio sam im Bosnu i Hercegovinu kao destinaciju za zimske i ljetne pripreme ekipa iz tih zemalja, sa posebnim akcentom na olimpijske planine oko Sarajeva, te sportski centar u Međugorju u Hercegovini" -zaključio je Selimović.

Ja neznam sta reci vise za Dinu jednostavo,da se momak toliko bori i da mu je stalo,da bukvalno ide od vrata do vrata da prica sa svim i svakim,da je 24 sata dnevno doslovno tu uz klub,da fakticki sada sam sve radi,stvarno neznam kako se oduziti ovoj gromadi od covjeka...ali zaista nemam rijeci da je neko ovako uporan i istrajan u svemu ovome,zaista kapa dole
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 03 feb 2013, 19:55

miky_hz je napisao/la: Ja neznam sta reci vise za Dinu jednostavo,da se momak toliko bori i da mu je stalo,da bukvalno ide od vrata do vrata da prica sa svim i svakim,da je 24 sata dnevno doslovno tu uz klub,da fakticki sada sam sve radi,stvarno neznam kako se oduziti ovoj gromadi od covjeka...ali zaista nemam rijeci da je neko ovako uporan i istrajan u svemu ovome,zaista kapa dole
Stvarno se vidi da se čovjek trudi, pokušava, moli....jednostavno svaka mu čast..Zamisli da svi koji su u klubu rade kao on, ja bih još izdvojio i Tarika T. PR-a sve je Dini uz rame...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 03 feb 2013, 20:13

Steta za ca crnju, nisam imo priliku da ga vidim kako je igrao..
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

High

Post Postao/la High » 04 feb 2013, 08:47

16.kolo Čelik - Sarajevo, 2.mart

17.kolo Sarajevo - Rudar Prijedor, 9/10. mart

18.kolo Gradina - Sarajevo, 16/17.mart

19.kolo Sarajevo - Olimpic, 30/31. mart

20.kolo GOŠK - Sarajevo, 6/7. april

21.kolo Velež - Sarajevo, 10. april

22.kolo Sarajevo - Leotar, 13/14. april

23.kolo Široki Brijeg - Sarajevo, 21/22. april

24.kolo Sarajevo - Travnik, 24.april

25.kolo Borac - Sarajevo, 27/28. april

26.kolo Sarajevo - Zvijezda, 4/5. maj

27.kolo Željezničar - Sarajevo, 8.maj, srijeda 20.00h

28.kolo Sarajevo - Slavija, 11.maj

29.kolo Zrinjski - Sarajevo, 18.maj

30.kolo Sarajevo - Radnik Bijeljina, 26.maj
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 04 feb 2013, 10:23

[youtube][/youtube]

8-)
1946

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 04 feb 2013, 11:33

Ma nece se valjda derbi u srijedu igrat :roll:

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 04 feb 2013, 15:14

Ima li kakvih novosti o Radovcu?

Da li je prosao sve ljekarske preglede?

MrWhite
Kontakt:

Post Postao/la MrWhite » 04 feb 2013, 15:17

DzoleZeljo je napisao/la:Ima li kakvih novosti o Radovcu?

Da li je prosao sve ljekarske preglede?
Jos uvijek je u Antaliji, jutros je Zenit igrao sa Bateom, ali drugi tim.....
Sreca pa je Ojler mlad umro...

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bejker, Google Adsense [Bot], Majestic-12 [Bot], Proximic, WeekendOffender i 36 gostiju.