FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 19:04

pametnijeg predsjednika nismo imali...kako te prazne glave nesvacaju da sa pravne osnove nije drugacije ni mogao dati SLOBODI..
to je isto koda das kurvi stojku i kazes cekam te sutra na istom mjestu.doce al u kurcu,nije ona kurca zeljna ;)
tako i ovi kvazi branioci slobode..djesu su bili kada je 1.5 mil km od saida otislo u privatne djepove,dje su bili :oops:
ja nisam ni za azmira,ni za njih..nego za slobodu...rezultati na svakom polju pokazuju nivo azmirovog rada,meni je to dovoljno.
jedva cekam skupstinu,da vidim kako se ostavke same daju. :urnebes:
faraon je upucen da je rjec o pozajmici,pa nije tele :crazy:
ovim je covjek sprijecio bilo kojeg papka da sebi gradi vikendice,i kupuje auta od 100 000,ko nas dragi secerbegovic,za lijeka mu trebalo... :guz:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2015, 19:07

sloboda72 je napisao/la:
defour je napisao/la:Cita li neko kod Sulje komentare. Pitam se samo da li je moguce??! Zbog cega je ova grupa protiv Azmira?

NIJE IM DAVAO PARE I NIJE IH ČASTIO.NISU SE MOGLI PETLJATI U KLUPSKU POLITiKU. GODINAMA SU ONI ULAZILI NA SLUŽBENI ULAZ BESPLATNO.SADA SU DOBILI MALO CRKAVICE DA" PLJUJU" PO ČOVJEKU KOJI JE SLOBODU SPASIO OD NESTAJANJA.IZA SVEGA OVOGA STOJI FARAON.
Ima istine u ovome sto kazes. Svi koji ga pljuju imali su interesa u prijasnjim vremenima. Sada ostala samo fukarastinja od nazovi tih nekih Fukara.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 maj 2015, 19:09

Suljo napisao:

PREDSJEDNIK UPRAVE SLOBODA AZMIR HUSIC PREDAO JE FINANSIJSKI IZVJESTAJ PREDSEDNIKU SKUPSTINE FK SLOBODA MIRSADU MUHAREMAGICU I ZA OCEKIVATI JE SKUPSTINU VRLO BRZO AZMIR HUSIC JE POZAJMIO SLOBODI 728 000 DOLARA KAO STO SU POZAJMLJIVALI I OSTALI DO SADA S TIME DA PO NJEGOVOJ TVRDNJI ON TE PARE NECE POTRAZIVATI OSIM U SLUCAJU DA NEKO PRIVATIZUJE SLOBODU I DA ON AKO OPSTINA NE PODRZI NJEGOV PROGRAM ZLATNU KARIKU ON NECE BITI VISE PREDSEDNIK SLOBODE PO MOJIM SAZNANJIMA TO NECE BITI MOGUCE I DA SLOBODA NIJE MOGLA OPSTAJATI BEZ TIH NJEGOVIH POZAJMICA MADA NIJE TAKO GOVORIO NA SKUPSTINI I KADA JE OSUDJIVAO DRUGE ZA POZAJMICE ALI CE ON SVE TO IZLOZITI NA SKUPSTINI
...
...
ja pricao sa covjekom i kaze on za pozajmicu da ce je traziti ako neko bilo kada bude privatizovao slobodu
Znaci, sve ce se to obznaniti i na sjednici. Ono sto i mene buni jeste ta Azmirova pozajmica koju nece traziti nazad, osim u slucaju da se klub privatizuje. Znaci, ako Azmir u skorije vrijeme i ode iz Slobode, nece traziti pare nazad jer je klub gradski? A ukoliko za 5, 10, 15 godina se Sloboda privatizuje i neko postane privatni vlasnik kluba, tada ce i Azmir pokrenuti tuzbu za povrat para?

A smijesno mi je kako se vecina tih komentatora na Suljinom profilu busaju da su veliki navijaci, a pojma nemaju ni u kakvom obliku je sjednica bila. Kazu: mora biti javna, ako nista mobitelima snimati, da se sve cuje i zna, da se nesto ne sakrije, ocito pojma nemaju da su se i prosle Azmirove sjednice javno snimale i svi mogli prisustvovati, haha.
Zadnja izmjena: Batva, dana/u 19 maj 2015, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 19 maj 2015, 19:09

Velika vecina ljudi je uz Azmira, postuje njegov rad i njegovo zalaganje i Slobodi a ova mala skupina lesinara koja pokusava ubaciti otrov je previse naucila na sadaku u proslosti koje danas nema, stoga i dobijamo takvu sliku od njih.
Uvijek ce biti takvih ljudi i to ne samo u Slobodi nego u bilo kojoj ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 maj 2015, 19:19

:crazy: :crazy: :crazy:

Gasi Azmire Slobodu,goni sve u tri lijepe pm
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 19 maj 2015, 19:22

Koga zaboli qurac sta Suljo kaze, ko gubi ima pravo da se ljuti, Azmir ih ne yebe ni za suhu sljivu.....ne pika se minuli "navijacki staz", nema vise beneficija, niko ne ulazi djaba osim sluzbenog osoblja, zapadni sistem, neko napuco' neke glupane da su neko i nesto i da se trebaju pitati za nesto.....nikakvih problema, bujrum, ulozi novac i pitaj se.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 maj 2015, 19:23

Jojj haosa, ne zna se ko koga... :lol: :lol: :facepalm: Izgleda da smo se navikli, pa ne može ništa normalno...

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 19:24

Skver je napisao/la:Koga zaboli qurac sta Suljo kaze, ko gubi ima pravo da se ljuti, Azmir ih ne yebe ni za suhu sljivu.....ne pika se minuli "navijacki staz", nema vise beneficija, niko ne ulazi djaba osim sluzbenog osoblja, zapadni sistem, neko napuco' neke glupane da su neko i nesto i da se trebaju pitati za nesto.....nikakvih problema, bujrum, ulozi novac i pitaj se.
ma suljo je suzdrzan brate,sto se azmira tice...suljo posto je u skupstini,i tu oko kluba,zna dobro situaciju,i mudro ceka skupstinu i rasplet..ovi drugi,VELIKANI tuzlanskih tribina opleli

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 19 maj 2015, 19:32

solinas je napisao/la:
Skver je napisao/la:Koga zaboli qurac sta Suljo kaze, ko gubi ima pravo da se ljuti, Azmir ih ne yebe ni za suhu sljivu.....ne pika se minuli "navijacki staz", nema vise beneficija, niko ne ulazi djaba osim sluzbenog osoblja, zapadni sistem, neko napuco' neke glupane da su neko i nesto i da se trebaju pitati za nesto.....nikakvih problema, bujrum, ulozi novac i pitaj se.
ma suljo je suzdrzan brate,sto se azmira tice...suljo posto je u skupstini,i tu oko kluba,zna dobro situaciju,i mudro ceka skupstinu i rasplet..ovi drugi,VELIKANI tuzlanskih tribina opleli
I ja gledam sta se Skver upali, kao da ni ne cita postove. :D

Suljo samo objasnio u cemu je finta, a uskoro ce svima biti jasno kako i sta. Svi bismo mi volili da Azmir halali pare, ali u tom slucaju vec na narednoj sjednici bi se moglo izglasati i izmajmunisati nekakvo nepovjerenje Azmiru i ode i on i pare, a drugi bi ponovo mastili brkove. U tom smislu ga podrzavam, zasto da se drugi kite njegovim perjem (citaj: parama).

Ako sam dobro shvatio, njegovom pozajmicom ogradjuje i sebe i grad (trenutno Jasmina I.), jer trazi od grada da podrze projekat kluba, a u tom slucaju i on sam ubrizgava dodatnu, mocniju finansijsku injekciju klubu. Posto oba finansijera ulazu toliki novac u klub, u tom slucaju nece im biti ni na pameti da privatizuju Slobodu i tako gube veliki novac. Tacnije, grad bi bacio pare na klub, a onda bi pokrenuo i Azmirovu tuzbu zbog nepostivanja dogovora (jer pretpostavljam da taj dogovor ima i pravnu pozadinu, da se i grad ogradi od moguce tuzbe i u slucaju da klub nije privatizovan).
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 19 maj 2015, 19:32

velikane tuzlanskih tribina na qitu nabijem svoju tuzlansku! kad se pilo po mahalama pa nestane para zove se Azmir pa im covjek da 20, 50 KM koliko god treba a oni ce ko fol praviti transove, raditi grafite........ kud ta stoka nema obzira pa covjeka u 11 zovu i frajer opet izadje ispred kuce i dadne pare. cccc davao u pocetku i za gostovanja pojedincima, tad su se kleli u njega a sad im kao ne valja i citiram sta kazu za Azmira: "ne vjerujem ja njemu, seljacka su to posla"! vjerujte niko nije vodio zadnjih 15 godina tribinu da nije imao koristi od toga ali opet ponavljam niko! koga boli qurac za njih nek sve ide svojim tokom
Sloboda Tuzla

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 19 maj 2015, 19:38

Omerbavarac je napisao/la:Velika vecina ljudi je uz Azmira, postuje njegov rad i njegovo zalaganje i Slobodi a ova mala skupina lesinara koja pokusava ubaciti otrov je previse naucila na sadaku u proslosti koje danas nema, stoga i dobijamo takvu sliku od njih.
Uvijek ce biti takvih ljudi i to ne samo u Slobodi nego u bilo kojoj ekipi.

ĆURKOVIĆ I BJEKOVIĆ SU NEKE "GROBARE"- PARTIZANOVCE SLALI BESPLATNO U MADRID NA BERNABE. DŽABA AVION, DŽABA ULAZ I NA KRAJU SU TI "GROBARI" BILI U PRVIM REDOVIMA BORBE PROTIV ĆURKOVIĆA I BJEKOVIĆA. IMA ONA IZREKA "HRANI PSETO DA TE UJEDE".
Ja volim FK Tuzla City

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 19 maj 2015, 19:46

popuse mi **** moj tuzlanski...vise vrijedi svaki momak na tribini,pa bio i pecinski covjek,nego svaka mraka na ogradi.
i opet cu napisati ono sto sam jednom napisao pod nikom wienultras
svojim ocima gledam kako na metar od mene samaraju momke iz banovica,i kako narkic govori sta cete vi ovdje seljacine...nabijem im furku na ****..
bajra ih je zastitio tada,i vratio na tribinu,dvije minute kasnije ide furka ko ne skace tuzlak nije,njih trojica se zagrlili,i urlaju momci,dok nasa gamad ispija bambuce,i nezna zasto je dosla na tribinu..a sve carsija pm...J*** ti tribinu kada je vodi svaki klosar...
da budemo otvoreni,cesto spominjem sanela ovdje,krezubicu :urnebes:
frajer je mog brata,obojica rodjeni tuzlaci,unazad koliko znamo do cukundjedova,osamario na utakmici,uz opasku da je seljacina iz kalesije,jer je bio na tribini sa nasim dajdjicem,koji je iz kalesije,a nepropusta tusanj...
naravno nasao sam ga onda isti dan u bandoniju u mejdanu,dalje necemo komentarisat :mrgreen: kada je vidio cijeg brata je udario,sasro se,nisam znao...pa jarane jesi ti baba vanga da vidis po faci ko je ko....serem im se na furku,ogradu,bambuce i sve....posle toga,slabo ja sa fukarama,nije to to vise...
i opet ta furka,seljak,seljacka posla,ovo ono....J*** nam dupe gradsko :!:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 19 maj 2015, 19:59

Jedino od svega ovoga što je komentarisano, ne ide mi u glavu kako je većina od jednom popljuvala na Azmira i sav njegov rad, zbog toga što će čovjek podnijeti finansijski izvještaj. Znači čovjek će dati izvještaj koji se traži od njega, al' eto poenta se izmjeni na to što Azmir nije iskeširo svoj novac načisto, bez prava na povrat.

Također mi je smiješno stavljati u isti koš Husića, Šaboviće, Davuda. :D

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 19 maj 2015, 20:01

fukaratz je napisao/la:velikane tuzlanskih tribina na qitu nabijem svoju tuzlansku! kad se pilo po mahalama pa nestane para zove se Azmir pa im covjek da 20, 50 KM koliko god treba a oni ce ko fol praviti transove, raditi grafite........ kud ta stoka nema obzira pa covjeka u 11 zovu i frajer opet izadje ispred kuce i dadne pare. cccc davao u pocetku i za gostovanja pojedincima, tad su se kleli u njega a sad im kao ne valja i citiram sta kazu za Azmira: "ne vjerujem ja njemu, seljacka su to posla"! vjerujte niko nije vodio zadnjih 15 godina tribinu da nije imao koristi od toga ali opet ponavljam niko! koga boli qurac za njih nek sve ide svojim tokom
Cak je i Ciro zaplatio 100 €... :urnebes:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 19 maj 2015, 20:05

solinas je napisao/la:popuse mi **** moj tuzlanski...vise vrijedi svaki momak na tribini,pa bio i pecinski covjek,nego svaka mraka na ogradi.
i opet cu napisati ono sto sam jednom napisao pod nikom wienultras
svojim ocima gledam kako na metar od mene samaraju momke iz banovica,i kako narkic govori sta cete vi ovdje seljacine...nabijem im furku na ****..
bajra ih je zastitio tada,i vratio na tribinu,dvije minute kasnije ide furka ko ne skace tuzlak nije,njih trojica se zagrlili,i urlaju momci,dok nasa gamad ispija bambuce,i nezna zasto je dosla na tribinu..a sve carsija pm...**** ti tribinu kada je vodi svaki klosar...
da budemo otvoreni,cesto spominjem sanela ovdje,krezubicu :urnebes:
frajer je mog brata,obojica rodjeni tuzlaci,unazad koliko znamo do cukundjedova,osamario na utakmici,uz opasku da je seljacina iz kalesije,jer je bio na tribini sa nasim dajdjicem,koji je iz kalesije,a nepropusta tusanj...
naravno nasao sam ga onda isti dan u bandoniju u mejdanu,dalje necemo komentarisat :mrgreen: kada je vidio cijeg brata je udario,sasro se,nisam znao...pa jarane jesi ti baba vanga da vidis po faci ko je ko....serem im se na furku,ogradu,bambuce i sve....posle toga,slabo ja sa fukarama,nije to to vise...
i opet ta furka,seljak,seljacka posla,ovo ono....**** nam dupe gradsko :!:
Ni ja iz tih i slicnih razloga ne idem na tribinu, imali smo kratak susret, njih dvocifren broj naoruzani nas 5, tad imaju muda, kad prođu kroz čaršiju gledaju u pod, dok je takav sljam na tribini propadace
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 19 maj 2015, 20:18

U sustini treba cjeniti trud da se radi transparentno al jedno me zanima otkud toliko duzebriznika o finansijskim izvjestajima i pozajmicama gdje su ti ljudi bili prije duga od skoro osam miliona? Najglasniji su oni koji su do ove Uprave bili neki kvazi stazisti u klubu. Ulazilo se na tribine bez karata u sluzbene prostorije, svlacionice. Toga vise nema ti likovi su marginizovani i izjednaceni sa svim ostalim jer moraju platiti kartu. Sad su to najveci pljuvaci. Kakav ego jbt.
Uglavnom iduce sezone idemo u nove pobjede. Sklapanje tima za Evropu krece vec u iduci mjesec. Potpisivanje reprograma koji visi kao mac nad glavom bi trebao biti potpisan do pocetka nove sezone ukoliko bi zelili potpisati nekoga stranca recimo. Dovodjenje dodatnih investitora u klub.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 maj 2015, 20:21

Pa ovo oko pozajmica im (pljuvacima) je doslo ko kec na desetku ,taman imaju "razlog" d budu glasniji a ima ih koji se loze na tu pricu ,ne razmisljaju svojom glavudzom.

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 19 maj 2015, 20:25

[youtube][/youtube]

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 19 maj 2015, 20:28

Idemo još jednom. Po markicu-dvije, plakat i polijepiti po svom kvartu. Misija je jedna: napuniti Tušanj u subotu! :salut: :salut:
slika

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 19 maj 2015, 20:38

PODRSKA AZMIRU =JAKA SLOBODA
PROTIV AZMIRA = GASENJE KLUBA
TO JE TO 100% TAKO,PRATIM SLOBODU 40 GODINA ,DOVOLJNO DA VIDIM STA JE DOBRO A STA LOSE ZA NAS KLUB.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []