Posudba 2 godine po 7 mil i onda otkup 40mil
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ponuda bajernu za Renata Sanceza
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
A jel se zna uopste ko je kupio Milan? Koliko sam upratio radi se o nekoj korporaciji, nesto slicno kao i Inter.
embrace the chaos
ja ne znam i ne zanima me dokle god troše 
čisto sumnjam da će slati ponudu za sancheza jer ne vidim ni gdje bi se uklopio, imaš kessija, bigliu i hakana + bonaventura, bez obzira na formaciji sve pozicije su popunjene.
milan ako će dovoditi veznjake, to će biti back up igrači jer se sa prvotimcima završilo.
lokatelija sigurno neće pustiti u juventus, nea brige
mada mi je svejedno za njega jer je kao igrač nahajpan do maksimuma, ako kroz karijeru bude imao veći plafon od jedne npr. fiorentine, evo sjeci mi glavu 
eno kad je ušao protiv španaca to je bila katastrofa, tek tad se vidi koliko je on mali protiv jednog asensia, saula, danija itd.
čisto sumnjam da će slati ponudu za sancheza jer ne vidim ni gdje bi se uklopio, imaš kessija, bigliu i hakana + bonaventura, bez obzira na formaciji sve pozicije su popunjene.
milan ako će dovoditi veznjake, to će biti back up igrači jer se sa prvotimcima završilo.
lokatelija sigurno neće pustiti u juventus, nea brige
eno kad je ušao protiv španaca to je bila katastrofa, tek tad se vidi koliko je on mali protiv jednog asensia, saula, danija itd.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Brate nemam pojma a ako vjerujes slabo me i zanimaDenno je napisao/la:A jel se zna uopste ko je kupio Milan? Koliko sam upratio radi se o nekoj korporaciji, nesto slicno kao i Inter.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ma zna se da tata i dalje drzi konce ovi kinezi su samo paravan za mutne posloveDenno je napisao/la:A jel se zna uopste ko je kupio Milan? Koliko sam upratio radi se o nekoj korporaciji, nesto slicno kao i Inter.

Jbg ja ih razumijem i da je Gigio otisao u suprotnom pravcu vjerovatno bi i kod nas milanista bila sl. prica. Ja samo gustam pijem kafu odem na juvetovu temu i uzivamronaldo99 je napisao/la:Btw Leo i Lucas obavljaju skupa ljekarske jutros.
I da se malo dotaknem transfera Lea i kako reaguju sad juventini kao nisu nista izg nit smo mi dobili. U sustini i ne zanima me jesu li oni izg ili ne,gledam sta smo mi dobili,uzelu smo jednog od najboljih stopera na svijetu glavnom konkurentu,dobili smo standardnog A reprezintativca u nasim redovima plus sto ce uz njega Rom i Mateo stasati i izgledati jos bolji igraci,a vezni red ce igrati dosta sig kad znaju da svaka njihova greska nece biti gol. Plus sto smo sa ovim transferom def pokazali svima da je ovo ozbiljan projekat i da se sto prije zelimo vratiti u vrh europskog fudbala i da zelimo igrati bitnu ulogu u LP vec do godine,i naravno ono najvaznije bice mnogo veca prosjecna posjeta na San Siru ove god
Ovako realno ako je tacno ono za svadje i samaranje nema smisla niko da drzi igraca koji nije tu 100% pa i po cijenu da se izgubi dobra para. Recimo ista stvar vrijedi i za naseg izdajicu i njega treba utopiti pa makar i za manje para od realnog jer jbo te takav igrac koji ce ti svaki prelazni rok onog smrada od agenta nagovarati da mu podigne ugovor i onda time remetis hijerarhiju u klubu i harmoniju jer jbo ti kad te 18godisnjak vuce za nos i bude ti uz Bonuccija najplaceniji igrac a nije to zasluzio.
Nego da se vratim na Bonuccija. Niko nije primjetio ali recimo Allegri je dobrim dijelom otjerao Pirla iz Milana kad je preferirao Van Bommela u Juve a sad u suprotnom pravcu isto to je napravio i sa Bonuccijem. Druga stvar, sjetimo se onog prokletog stamobolskog finala protiv Livpoola. Tada je dosta igraca Milana htjelo napustiti klub recimo Gattusa su tada od Bayerna dijelili milimetri sto je i on potvrdio pa i drugi igraci su potvrdili da su razmisljali na odlazak. Bonucci realno izgubio 2 finala sto je dosta bolno ligu su osvajali ko od sale pa lik nema vise sigurno ni toliko motiva i mozda je i on htio neki novi izazov. Ovakvom politikom nevezano sad za Bonuccija jer je to specifican slucaj vise mislim na prodaju Vidala, Pogbu itd. Juve nece nikad osvojiti ligu prvaka jer upravo ovo cini tu razliku izmedju njih i recimo Reala koji ni u snu ne bi prodali najbolje igrace i stubove tima.
Sve u svemu ja sam jos malo oprezan i ne vjerujem sta se sve ovo desava oko transfera nekako cini mi se ko san da cu se probuditi jer imam traume od zadnjih 5 godina raznih Mesbaha, Traorea, Polija, Nianga...
Sve u svemu Biglia kapiten Lazia jedan od najboljih na svojoj poziciji, zatom hladno doveli najboljeg stopera trenutnog sampiona sve u jedan dan nije lose
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ko nas je kupio, ko je stvarni vlasnik, koliko trose para... apsolutno me ne zanima. Ja samo uzivam u svakom danu i jedva cekam utakmice 
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
Re: RE: Re: AC Milan
Uvijek postoji ta mogućnost. Pogledaj samo Inter. Oni su potrošili dosta para a nema rezultata. Mada mislim da smo mi pametnije kupovali. Meni je najveci upitnik Montela. Sad ima ekipu za top 4 i sve ispod toga je neuspjeh.jelle je napisao/la:Cito sam i ja nesto o tome....mnogi se brinu ako Milan ne uspije ostvarit instat rezultate s ovim ekipom....pod tim mislim da ne uspiju nekim cudom ufatit Lp....da su se vlasnici zaduzili i da na duze staze bi moglo biti problema....e sad opet to su samo price...koliko ima istine vrijeme ce pokazat
Sent from my x600 using Tapatalk
Il Club più titolato al mondo!
Gledaj Milaneza jedu se okurazili.
Neka neka,vakat je bio.
Drago mi je zbog vas.
Znaci:
Bonucci
Biglia
Conti
RR
Kessie
Musachio
Chalanoglu
Andre Silva...jesam li koga zaboravio?
Sta je sa Chalanogluom?
Jesam li ja to negdjw procito ili sam usnio da je njeg fifa kaznila i da nece moc igrat par mjeseci?
Neka neka,vakat je bio.
Drago mi je zbog vas.
Znaci:
Bonucci
Biglia
Conti
RR
Kessie
Musachio
Chalanoglu
Sta je sa Chalanogluom?
Jesam li ja to negdjw procito ili sam usnio da je njeg fifa kaznila i da nece moc igrat par mjeseci?
- nextterrain
- Kontakt:
Montella je trenerčina, tako da se najmanje brinem oko njega. Ići će to malo sporije, jer moraš baš uigravat ekipu, ali biće to dovoljno za top4. Ako se dokaže suprotno, povlačim svoje riječi za Montellu.
Sve više kontam da će Belotti prijeći u Milan jer bi se uklapao više od Aube u sistem, odbrana se igra od napadača i u prethodnoj sezoni najviše je faulova upravo Belotti napravio i na njemu je napravljeno veliki broj prekršaja, u sredini su Biglia i Kessie koji su defanzivno super, i onda bedem Bonucci-Romagnoli i šlag na kraju Donnarumma koji će valjda zadržati svoju formu, a ako ne ima i drugih golmana. Primit ćemo duplo manje golova i ofanzivno ćemo biti opasniji jer ćemo imati ofanzivno dobre bekove i bolje napadače kao i 4x bolju sredinu. Konačno se radujem novoj sezoni
Sve više kontam da će Belotti prijeći u Milan jer bi se uklapao više od Aube u sistem, odbrana se igra od napadača i u prethodnoj sezoni najviše je faulova upravo Belotti napravio i na njemu je napravljeno veliki broj prekršaja, u sredini su Biglia i Kessie koji su defanzivno super, i onda bedem Bonucci-Romagnoli i šlag na kraju Donnarumma koji će valjda zadržati svoju formu, a ako ne ima i drugih golmana. Primit ćemo duplo manje golova i ofanzivno ćemo biti opasniji jer ćemo imati ofanzivno dobre bekove i bolje napadače kao i 4x bolju sredinu. Konačno se radujem novoj sezoni
Zaboravio si najvaznijeg...BoriniDzoni je napisao/la:Gledaj Milaneza jedu se okurazili.
Neka neka,vakat je bio.
Drago mi je zbog vas. [emoji106]
Znaci:
Bonucci
Biglia
Conti
RR
Kessie
Musachio
Chalanoglu
Sta je sa Chalanogluom?
Ja ba,Borini 
Ne kontam zasto njeg iskopase?
Ne kontam zasto njeg iskopase?
Mora neko i klupu grijati. Prethodnih sezona bi me takvi transferi nervirali jer bi bio prvotimac, al me sad ne dotice ni najmanje
Ima Bacca.
Osim ako ga niste kontali prodat.
Jos platite 80m za Moratu i rahat
Osim ako ga niste kontali prodat.
Jos platite 80m za Moratu i rahat
hakan je odradio svoju suspenziju i sad je spreman rešetati mreže po apeninima 
borini je tamo treća/četvrta opcija za klupe, prodali kloca lapadulu za ukupnih 13 miliona koji nije ništa bolji od borinija, a doveli ovog na posudbu gdje ga logično neće otkupiti... taktički potez.
ovoj ekipi će trebati možda dva mjeseca da se uigraju i treba istrpiti par mogućih kikseva u tom periodu, ali imamo već četiri prošlosezonska igrača, kessija bigliu bonucija i contija koji imaju iskustvo igranja u italiji i koji će se lako adaptirati u novu sredinu.
jedini upitnik su hakan i silva, ali ako kroz prvu (polu)sezonu pruže makar 60% svojih mogućnosti bit će ok.
rodrigueza ni ne računam jer bi se taj stilom igre snašao u koji god klub ga baciš
eno protiv lugana je bio jedan od ponajboljih pojedinaca, nikad ne bi rekao da je čovjek tek došao u milan, kao i kessie.
i montela mi je priličan upitnik jer ne znam kako će se snaći sa svim tim novim igračima, karakterima, očekivanjima i pritisku da se mora izboriti LŠ, ali uzdat ću se u ono da je uvijek gajio lijep fudbal i da nije za džabe osvajao titulu najboljeg trenera u ligi
borini je tamo treća/četvrta opcija za klupe, prodali kloca lapadulu za ukupnih 13 miliona koji nije ništa bolji od borinija, a doveli ovog na posudbu gdje ga logično neće otkupiti... taktički potez.
ovoj ekipi će trebati možda dva mjeseca da se uigraju i treba istrpiti par mogućih kikseva u tom periodu, ali imamo već četiri prošlosezonska igrača, kessija bigliu bonucija i contija koji imaju iskustvo igranja u italiji i koji će se lako adaptirati u novu sredinu.
jedini upitnik su hakan i silva, ali ako kroz prvu (polu)sezonu pruže makar 60% svojih mogućnosti bit će ok.
rodrigueza ni ne računam jer bi se taj stilom igre snašao u koji god klub ga baciš
i montela mi je priličan upitnik jer ne znam kako će se snaći sa svim tim novim igračima, karakterima, očekivanjima i pritisku da se mora izboriti LŠ, ali uzdat ću se u ono da je uvijek gajio lijep fudbal i da nije za džabe osvajao titulu najboljeg trenera u ligi
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- _forzamilan_
- Kontakt:
Montella je dobar trener i izvlaci puno iz igraca. Kad je sa onim hameljem ravnopravno nosio u duelima sa Juvetom u kupu i ligi i zavrsio sezonu ispred Intera vjerujem da sa ovim pojacanjima moze izboriti to 4. mjesto.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Ja jedino ispred Milana mogu vidjeti Juve i Napoli i to je to, ne znam zašto 4 mjesto treba biti plafon, znaci pogreška u startu!!
Ma LP ne smije doci u pitanje,a mislim da bi vecina vas bila zadovoljna tim rezultatom.
4 mjesta vode u LP.
Juventus,sigurno
Napoli,sigurno (zadrzali su tim na okupu)
Roma mi je onako,otisli neki igraci dosli neki novi.
Inter se zasad pojacao jedino Spalettijem al ukoliko ne rastjeraju hamelj u ekipi i ne dovedu neka provjerena imena nema od tog nista.
4 mjesta vode u LP.
Juventus,sigurno
Napoli,sigurno (zadrzali su tim na okupu)
Roma mi je onako,otisli neki igraci dosli neki novi.
Inter se zasad pojacao jedino Spalettijem al ukoliko ne rastjeraju hamelj u ekipi i ne dovedu neka provjerena imena nema od tog nista.
gledajući po rosteru ova ekipa definitivno spada u top 4 italije, ali nije ni to neki garant jer je prošle sezone u sličnoj situaciji inter skršio toliko para da bi na kraju ispalo da ni LE nisu mogli izboriti
doduše ove milanove kupovine djeluju malo pametnije odrađene, baš su uboli šta treba pojačati i koga dovesti
doduše ove milanove kupovine djeluju malo pametnije odrađene, baš su uboli šta treba pojačati i koga dovesti
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
U cemu je razlika, 3. ili 4. svejednomeskalin je napisao/la:Ja jedino ispred Milana mogu vidjeti Juve i Napoli i to je to, ne znam zašto 4 mjesto treba biti plafon, znaci pogreška u startu!!
- _forzamilan_
- Kontakt:
Ovaj Renato Sanchez nije igrac za Milan. Imam kolegu Bavarca svaku jbnu utakmicu Bayerna je gledao proslu sezonu kaze nije nista pokazao lik apsolutno 0 golova igrao dosta minuta.
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.