FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Danas sam obisao dosta kancelarija i soba u groshadern klinici u Minhenu.
Pa onoliko slika, postera, solja... I jos milion stvarcica Bayernovih nema nigdje. Svaki doktor, direktor, profesor, cistac.... navija za Bayern i voli klub.
Joj osjecaja pogledati svugdje stvari od Bayerna.
Pa onoliko slika, postera, solja... I jos milion stvarcica Bayernovih nema nigdje. Svaki doktor, direktor, profesor, cistac.... navija za Bayern i voli klub.
Mia San Mia
Bayern je drzava u drzavi, bez pretjerivanja.R32 je napisao/la:Danas sam obisao dosta kancelarija i soba u groshadern klinici u Minhenu.
Nije mi nikako jasno , stoji da je bayern veliki klub rame uz rame Realu , Barci , Chelsea..itd..
Stoji i to da ima visemilonske ugovore..znaci pare su tu.
A opet necete da istresete 60- 70 milki ..za jednog ADM... ili Hazarda koji je malo skuplji.
Razumjem sto BVB , dovodi .. igrace za sicu , ali bayern mi nije jasan.
Costa ce najvjerovatnije , biti promasaj ...gotze se ne moze prepoznati od kako je otisao iz Dortmunda.
pep ga je vec unistio , tomas müller se ne slaze sa.
guardiolom.
Unistice vas celo katalonski , pokusava i tvrdoglav je da napravi od bayerna drugu Barcu.
Bayern je njemacki klub , njemacki mentalitet ..to sto pep dovodi spansku koloniju u munich , nepije vode i uvodi spanski stil..sistem kako god vec...samo ce bayern vise udaljiti od osvajanja lige prvaka.
Nemam nista licno protiv bayerna..kako jedan od vasih forumasa napisa da sam ja ljubomoran na bayern..i svega sto se dotice istog tj. bayerna.
To nije tacno , ja samo iznosim realnost onakva kakva je.
Mogu se kladiti , sa bilo kim od vas ..ako sutnete guardiolu i dovedete Kloppa da prvu sezonu pod palicom istog Kloppa osvajate ligu prvaka.
Stoji i to da ima visemilonske ugovore..znaci pare su tu.
A opet necete da istresete 60- 70 milki ..za jednog ADM... ili Hazarda koji je malo skuplji.
Razumjem sto BVB , dovodi .. igrace za sicu , ali bayern mi nije jasan.
Costa ce najvjerovatnije , biti promasaj ...gotze se ne moze prepoznati od kako je otisao iz Dortmunda.
pep ga je vec unistio , tomas müller se ne slaze sa.
guardiolom.
Unistice vas celo katalonski , pokusava i tvrdoglav je da napravi od bayerna drugu Barcu.
Bayern je njemacki klub , njemacki mentalitet ..to sto pep dovodi spansku koloniju u munich , nepije vode i uvodi spanski stil..sistem kako god vec...samo ce bayern vise udaljiti od osvajanja lige prvaka.
Nemam nista licno protiv bayerna..kako jedan od vasih forumasa napisa da sam ja ljubomoran na bayern..i svega sto se dotice istog tj. bayerna.
To nije tacno , ja samo iznosim realnost onakva kakva je.
Mogu se kladiti , sa bilo kim od vas ..ako sutnete guardiolu i dovedete Kloppa da prvu sezonu pod palicom istog Kloppa osvajate ligu prvaka.
@edobvb
Neces nikad ni shvatiti jer ne nevijas za Bayerna.
Godi ti posjecivati temu giganta
sumljiv si mi,da ne bi mozda mijenjao boju
.cest si gost.
Neces nikad ni shvatiti jer ne nevijas za Bayerna.
Godi ti posjecivati temu giganta
VOLIM BAYERN
- Centre forward
- Kontakt:
I onda kaže nije mu jasno.edobvb je napisao/la:Nije mi nikako jasno , stoji da je Bayern veliki klub rame uz rame Realu , Barci , Chelsea..itd..
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- muhamedhulk
- Kontakt:
@edobvb
Bayern je upravo zato veliki klub, jer nema iza sebe arapske i ruske pare, spanske banke..a na istom je nivou (ako nije i na vecem) od Barce i Reala. Bayern trosi onoliko koliko zaradi. Kad bi se to samo gledalo, mi bi bili najveci u historiji fudbala
Sto se tice odsteta i plata - ovo danas je pretjerivanje..nadam se da ce se nesta promijeniti po tom pitanju. Po pitanju plata, NBA sistem mi se svidja, odrediti ukupnu platu tima, pa nek rasporede (npr. max 50% budzeta)
Kad su odstete u pitanju, isto tako..max 50% budzeta za transfere (plus od prodaje igraca).
Inace, fudbal bi mogao otici u neku stvar za 10 godina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bayern je upravo zato veliki klub, jer nema iza sebe arapske i ruske pare, spanske banke..a na istom je nivou (ako nije i na vecem) od Barce i Reala. Bayern trosi onoliko koliko zaradi. Kad bi se to samo gledalo, mi bi bili najveci u historiji fudbala
Sto se tice odsteta i plata - ovo danas je pretjerivanje..nadam se da ce se nesta promijeniti po tom pitanju. Po pitanju plata, NBA sistem mi se svidja, odrediti ukupnu platu tima, pa nek rasporede (npr. max 50% budzeta)
Inace, fudbal bi mogao otici u neku stvar za 10 godina...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
Nerminovic
- Kontakt:
Sammer je porucio Danteu da sebi nadje nesto drugo ali izgleda da je presretan u Bayernu. Nije on vise neki igrac ali ga jako postujem, dobar je on bio jedno vrijeme ali je sad nesto kao Van Buyten, ako hoce da ostaje nek ostaje ali sigurno da nece biti ni blizu standardni.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Njemu treba da bude jasno da ga Bayern više ne smatra igračem za prve postave niti računa za nešto ozbiljno; ili će sebi naći klub da igra ili će presjediti na klupi kod nas.Nerminovic je napisao/la:Sammer je porucio Danteu da sebi nadje nesto drugo ali izgleda da je presretan u Bayernu. Nije on vise neki igrac ali ga jako postujem, dobar je on bio jedno vrijeme ali je sad nesto kao Van Buyten, ako hoce da ostaje nek ostaje ali sigurno da nece biti ni blizu standardni.
Evo malo vijesti i glasina:
- Klub neće praviti problem Švajniju ukoliko želi da napusti klub. Sve je na njemu, on odlučuje da li ostaje ili ide. Ponuda od 10mil za njeg je prihvatljiva za Bayern.
- Navodno MUFC priprema ili je poslao ponudu za Mullera u vrijednosti >60mil
- Ibrahimovic je za jedan intervju govorio da je moguće da sebe vidi u Njemackoj ali bi mogao igrati samo za jedan klub a to je Bayern. Nakon ove izjave pojavilo se milion glasina o toma kako bi mogao doći kod nas (ahahahah).
- Navodno je Di Maria izjavio da bi želio da igra za Bayern i da je dao svom agentu nalog da isforsira taj transfer (glasina da je nema veće), dok činjenica je da postoje razgovori i pregovori između nas i MUFC.
- Nakon što je Gotze-ov agent izjavio da je Gotze u nemilosti trenera pojavila se je 1001 glasina o tome kako nas napušta. Englezi su zainteresirani za njegove usluge.
- Iz Španije dolazi vijest da jedini klub koji je zainteresiran za Ramosa jeste Bayern. Njegova potraživanja su 7mil eura plate dok Real traži preko 40-50 mil za transfer.
Nemojte momka napadati odmah, njemu nije jasno zasto ne dajemo tolike novce! A ne dajemo ih iz tog razloga sto nema potrebe da preplacujemo neke igrace koji toliko ne vrijede.
Isto tako necemo mi ni di Mariu preplatiti, to budite sigurni, ukoliko uopce dodje do tog transfera.
Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
JA ISKRENO MISLIM DA NE MOZE!!!
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Isto tako necemo mi ni di Mariu preplatiti, to budite sigurni, ukoliko uopce dodje do tog transfera.
Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
JA ISKRENO MISLIM DA NE MOZE!!!
Stern des Südens
Bastian kad je 100% spreman i motiviran je jedan od najbolji na svijetu, ali sadasnji basti je daleko od toga...proFCB je napisao/la: Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
Nema sanse da ce svaku drugu odigrati na svom nivou. Prije bih rekao da ce igrati svaku trecu ili cetvrtu.phily je napisao/la:Bastian kad je 100% spreman i motiviran je jedan od najbolji na svijetu, ali sadasnji basti je daleko od toga...proFCB je napisao/la: Sto se tice Schweinia, ajde nek mi svako od vas odgovori na pitanje, da li iko od vas vjeruje da on u naredne 2-3 sezone moze odigrati 50% utakmica na top nivou? (Nivo sa finala SP)
Ja sam da ostane ali da se uozbilji kako motivacijom tako i kondiciono. Ako to budu igre iz prosle godine onda ga lagano poslati na klupu.
Spominje se haman u Bildu odsteta od 20miliona€ te godisnja plata od 10 miliona€.
Nezz koliko u Bayernu ima, ne vjerujem da puno kaska...
Nezz koliko u Bayernu ima, ne vjerujem da puno kaska...
Stern des Südens
Švajni itekako može još dobre 2 3 godine pružiti. Samo problem je jel svaku drugu utakmicu igra sa Alonsom, i nijh dvojica ne mogu
nikako zajedno...
nikako zajedno...
FC Bayern -/- THE Ohio State University
-
Nerminovic
- Kontakt:
SS - SUPER VIKEND!
Subota
15:00 Predstavljanje tima u Allianz Areni
16:00 Trening (ima prenos na YouTube-u)
17:45: FCB Allstars protiv Inter zauvijek (prenos na njemackom ****)
Nedjelja:
Telekom Kup 2015
15:00: Polufinale 1 Gladbach - HSV (45 min)
16:15: Polufinale 2 FC Bayern - Augsburg (45 min)
17:30: 3 mjesto
18:45: Finale
TV: Sat1
You welcome.
Subota
15:00 Predstavljanje tima u Allianz Areni
16:00 Trening (ima prenos na YouTube-u)
17:45: FCB Allstars protiv Inter zauvijek (prenos na njemackom ****)
Nedjelja:
Telekom Kup 2015
15:00: Polufinale 1 Gladbach - HSV (45 min)
16:15: Polufinale 2 FC Bayern - Augsburg (45 min)
17:30: 3 mjesto
18:45: Finale
TV: Sat1
You welcome.
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako se ne varam i predstavljanje ekipe je na Sport 1.
Bas me zanima sta ce sutra biti sa Hojbjergom, hoce li se pojaviti na prozivci ili ce biti proslijedjen na novu posudbu?
Sve mi nesto govori da ce Schweini produziti vjernost sa Bayernom, bas nekako ne mogu zamisliti da se on tako lako odrekne nekog ko mu je pruzio toliko toga uprkos cinjenici da mu je forma konstantno u padu i da sa trenutnim kvalitetom ne moze mnogo poboljsati ekipu.
Bas me zanima sta ce sutra biti sa Hojbjergom, hoce li se pojaviti na prozivci ili ce biti proslijedjen na novu posudbu?
Sve mi nesto govori da ce Schweini produziti vjernost sa Bayernom, bas nekako ne mogu zamisliti da se on tako lako odrekne nekog ko mu je pruzio toliko toga uprkos cinjenici da mu je forma konstantno u padu i da sa trenutnim kvalitetom ne moze mnogo poboljsati ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
18.07.2015 13.35h
Bayern - Valencia
TV: arenasport4
Bayern - Valencia
TV: arenasport4
- pasha_the_one
- Kontakt:
Izgleda da Bastian ipak prelazi u Man Utd. Za mene iskreno losa vijest, jer mi je Bastian uvijek bio lice Bayerna, meni licno omiljeni igrac ove generacije...
http://www.bild.de/bild-plus/sport/fuss ... .bild.html
http://www.bild.de/bild-plus/sport/fuss ... .bild.html
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
- majestic24
- Kontakt:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
znaci to je to Basti nas napusta...According to BILD-S.ources, a Schweinsteiger transfer to United is imminent.
THE FACTS :
Contract : 3 Years
Wages : €10M
Fee : €18-20M
Yesterday Schweinsteiger returned from vacation and imminently searched for the talks with Karl-Heinz Rummenigge. Schweinsteiger clearly has chosen the challenge in Manchester and asked Bayern to let him leave.
BILD+
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
#CarloOut
FC Bayern Munchen
#CarloOut
To nije losa suma.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.