Safet Sušić - Pape
-
Re: Safet Sušić - Pape
.
Zadnja izmjena: SjeverniVjetar, dana/u 04 dec 2014, 00:34, ukupno mijenjano 1 put.
Ovo ima smisla, ali mislim da nije bilo u njegovoj moci da odluci drugacije.DukeOfWellington je napisao/la:To je stara priča gdje je Sušić samo bio zadnji u nizu selektora koji su prijateljske utakmice tretirali kao vikend sijela. Da li će to tako biti i ubuduće vidjećemo ali ono što me raduje jeste činjenica da će se uvođenjem Lige nacija ta stvar riješiti na vrlo efikasan način.revan je napisao/la:Uopće nije toliko važno šta navijači rade na ovim prijateljskim utakmicama. Naš najveći problem sa tim susretima u mandatu Safeta Sušića je bila činjenica da su igrači prijateljske tretirali kao produženi vikend, koji će provoditi sa širom rodbinom, umjesto da treniraju za susret, potpuno izolirani od svih tih događanja. Naravno, ovo kolo na poluvremenu je smiješno, ali još važnije je da igrači konačno krenu tretirati prijateljske susrete ozbiljno. Nadam se da će budući selektor biti u stanju zavesti taj red.
Ovdje još treba dodati da su igrači kod Sušića čak i pripreme za SP shvatili jako neozbiljno zbog čega sam Sušić snosi najveću krivicu jer je birao takav kamp da bi se igrači u sitnim satima nalazili po gostionama i gdje bi najobičnija kiša onemogućavala trening, a ni jedno ni drugo se ne bi desilo u novom kampu u Zenici. Dakle, Sušić je otišao i korak dalje od ostalih.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
-
Je li igrao kolo Ture?Ibrahim je napisao/la:Ovo kolo je nesto najbolje sto se toga dana dogodilo u Insbrucku, a oni kojima to smeta su obicni skorojevici.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ja JaSjeverniVjetar je napisao/la:Je li igrao kolo Ture?Ibrahim je napisao/la:Ovo kolo je nesto najbolje sto se toga dana dogodilo u Insbrucku, a oni kojima to smeta su obicni skorojevici.
a kome nije treba da ide iz drzave.BozePetra je napisao/la:Kome je kolo cool treba da ide na Čevljansku koridu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Paradoks je da se ja, zapravo, slažem s tobom.r3m1 je napisao/la:a kome nije treba da ide iz drzave.BozePetra je napisao/la:Kome je kolo cool treba da ide na Čevljansku koridu.
Toliko je ovo poseljačena država da je najbolje voljet je iz daljine.
Iz Švedske, recimo.
#Salihović
Samo molim te ako odes u Svedsku, voli Svedsku onda, nemoj Bosnu, uci Svedske obicaje i ostalo, jer obicaji Bosne ti ocigledno ne odgovaraju. TI si gospodin, mi smo poseljaci, tako da, nemoj da ti mi smetamo i stojimo na putu, otidji od nas, pokazi nam kako smo zatucani sto volimo Bosnu, njene obicaje i sto ostajemo u njoj gospodine. Tvoje poseljacineBozePetra je napisao/la:Paradoks je da se ja, zapravo, slažem s tobom.r3m1 je napisao/la:a kome nije treba da ide iz drzave.BozePetra je napisao/la:Kome je kolo cool treba da ide na Čevljansku koridu.
Toliko je ovo poseljačena država da je najbolje voljet je iz daljine.
Iz Švedske, recimo.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Tema je Susic, a ne bikovi, koride i kojekakve piz.darije...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Gospođa!
A i Švedska ima svoju istoriju i običaje pa ne gura svoj folklor u tekme reprezentacije.
No, u pravu je čovjek, tema je Sušić.
A i Švedska ima svoju istoriju i običaje pa ne gura svoj folklor u tekme reprezentacije.
No, u pravu je čovjek, tema je Sušić.
#Salihović
- Nerminovic
- Kontakt:
- Nerminovic
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Hahahah pa ne znam do koje mjere ovi misle da su citaoci naivni.
Kako vise nisu sami sebi dojadili. Pa cak ni juventisimo i calcio ne bi takav naslov napravili.
Cuj pape u Barsi?! Sta ce im on za telece snicle mozda?!
Kako vise nisu sami sebi dojadili. Pa cak ni juventisimo i calcio ne bi takav naslov napravili.
Cuj pape u Barsi?! Sta ce im on za telece snicle mozda?!
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Zar to nije otprilike istoHarrison je napisao/la:Tema je Susic, a ne bikovi, koride i kojekakve piz.darije...

Može! Barca taman igra sa lažnom devetkom. Pape bi se uklopio kao lego kockica.Nerminovic je napisao/la:![]()

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- DonCorleone
- Kontakt:
Gore od ovog lika ne moze biti pa ko god da preuzme reprzentaciju, Barbarez je za njega Mourinho i Ancelotti u jednoj osobi. Ovaj se protivio pozivu trecem napadacu i inatio se citavoj naciji da bi na zadnjoj svojoj utakmici bio prisiljen igrati bez napadaca nakon cega je uslijedio i otkaz. Otisao (otjeran) je u svom stilu moglo bi se reci, a upravo tako se i postupa sa tvrdoglavim mamlazima,
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Je li ovo vijest od prošlog ljeta ili nešto novo? 
Kakav rast temperature?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Kakav rast temperature?
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ma ovo je ona stara provalaBaDa12 je napisao/la:Je li ovo vijest od prošlog ljeta ili nešto novo?
Kakav rast temperature?

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Zašto se ne zaključa ova tema ili premjesti u ostalo,povraća mi se kad vidim ime ovog vola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.