Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Bravo kapitenu!!
@francobaresi
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
-Ako te zanima islam, proučavaj islam, a ne muslimane. Islam je savršen, muslimani nisu.
mirzavolimtebosno je napisao/la:Dajte da vidimo..
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
mirzavolimtebosno
- Kontakt:
Hvala.. dobar go..
institucija
Neka je i on više pročepio. Nadam se da je ovo samo uvod u ono što nas očekuje u nastavku sezone. 
A Avdiju bi nam kao ostavio?AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.
Ne bih dao Mujdžu nema šanse, jer znam ko mu je zamjena.AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.
Ne može Demon zasrat' koliko može Kolarov Džeku "nafilat".
Ako vam već ovo ne sjedi, uvijek ima Ogi da popuni to mjesto desnog beka.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Dijamantu

Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Virtu4l je napisao/la:A Avdiju bi nam kao ostavio?AjsKjub je napisao/la:Dao bih i Mujdžu i Luleta u paketu zajedno za Kolarova.![]()
- Goalgetter
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.
Drago mi je da je zabio dva gola. Naravno ovo jos puno toga ne znaci, jer konacno treba da razbije tu blokadu i u ligi, jer je dosta vise. Mora poceti zabijati.
Jel' to sa Ahmom piješ ?Goalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.
Izvini Edo brate,malo sam šaltao u drugom,morao sam gledati Mocarta fudbalskog,i na kraju ga dade iz slobodnjaka za pobjedu..sve u svemu,iako slab protivnik,odlicna utakmica,bitno je da je procepilo,idemo dalje po golove..Kolarov
za centarsut
Bravo Dijamantu 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Dobro je, lakše se diše. Odlična utakmica za majstora, napokon je zabio gol, a tačno se vidjelo po govoru tijela nakon prvog gola, kao da je rekao 'hvala qrcu, napokon'. Nadam se da će ovo biti početak serije, sad idu u goste Hullu, prošle sezone im je zabio ako me sjećanje dobro služi.
U suštini dobro je on igrao ove sezone, samo je nedostajao taj gol, tako da bi ova dva trebala da mu malo dignu samopouzdanje.
Sjaji dijamantu

U suštini dobro je on igrao ove sezone, samo je nedostajao taj gol, tako da bi ova dva trebala da mu malo dignu samopouzdanje.
Sjaji dijamantu
- Goalgetter
- Kontakt:
Nema ga jos, evo pristavicu jednu za tebe dok njega nema, bujrum.HariTz je napisao/la:Jel' to sa Ahmom piješ ?Goalgetter je napisao/la:Goalgetter je napisao/la:Igraju Milner i Navas po krilima, u sredini Toure i Lampard, bice lopti. Ako veceras ne zabije, e onda stvarno ne znam. Dva komada veceras Edine.
Mislim da nisi pratio. Na stranici 3359 uradio sam izmjene i dopune i neki bug-ovi su popravljeniCartman je napisao/la:Evo ti jedna greska, u Svedskoj (i Islandu) bi bio Dzekensson, a ne Dzekensen. Ovo zadnje bi bio u Norveskoj i Danskoj.
Ili Dzeksson i Dzeksen.
DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUU, DIJAMANTUUUUUUUUUU, ne mogu vise promukao sam...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Dijamantu
Samo resetaj majstore.
PS:Ovome sto bi mjenjao Mujdzu i Lulica za Kolarova info.I Kolarov napravi dobar centarsut svaki pedeseti put.
Mujdza ima sto puta bolji i precizniji centarsut a Lulic isti kao i Kolarov,svaka pedeseta lopta dobra.
Ovo se sve moze provjeriti tako da nemojmo pretjerivati.
Samo resetaj majstore.
PS:Ovome sto bi mjenjao Mujdzu i Lulica za Kolarova info.I Kolarov napravi dobar centarsut svaki pedeseti put.
Mujdza ima sto puta bolji i precizniji centarsut a Lulic isti kao i Kolarov,svaka pedeseta lopta dobra.
Ovo se sve moze provjeriti tako da nemojmo pretjerivati.