AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Dze igra dosta minuta lik presjedio citavu sezonu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Odigrao 25 tekmi i počeo njih 8. Ovih 17 je igrao po 12-13 minuta u prosjeku. To su minute bekapa od bekapa plus što je bio totalno van svih dešavanja kako društvenih tako i sistemskih na terenu.
Pa sta ce ti vezni uradit za 13 minuta,hajde molim te
Zeljeznicar! 1921 !
Re: Odg: RE: Re: RE: Re: AC Milan
Brate psihološki je, nemoj 4 mjesta ociju timuxa je napisao/la:U cemu je razlika, 3. ili 4. svejednomeskalin je napisao/la:Ja jedino ispred Milana mogu vidjeti Juve i Napoli i to je to, ne znam zašto 4 mjesto treba biti plafon, znaci pogreška u startu!!
Sent from my x600 using Tapatalk
Strasan ste posao uradili. Bit ce interesantno pratiti Seriu A, ponovo, u godinama koje dolaze. Iduce je vjerujem opet Juventusova ali nece vise imati monopol ni blizu. A mozda ih I skinete odmah s trona, nikad se ne zna. EL sam siguran da mozete razjebati bez problema.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Drago mi je zbog vas, strašan marcato ste odradili. Nadam se da se vracate u LP iduce sezone.
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Hoce li biti slikanja u dresu, triple handshake i te stvari??? Ne mogu nam to uskratiti!
Bertolacci returns to Genoa
Bertolacci returns to Genoa
https://www.youtube.com/watch?v=5Gprcg0jUdU
- Fantasista
- Kontakt:
Odlična vijest, treba se riješiti amatera što prije. Lapa i Govedo otišli, Polia sam već zaboravio, još Paletta, Zapata i uvijek odvratni Sosa da dobiju šut kartu.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Lapadula je plakao kada je odlazio
- _forzamilan_
- Kontakt:
Zao mi ga je sto ide momak kakav god bolji je od bacce bio ginuo na terenu i mislim da je bolje njega bilo ostaviti nego dovesti borinija bez obzira na financijski aspekt.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
Po meni odlican dres. Nego da li se u Italiji vrse predstavljanja igraca kao npr. u Realu ili Barci i slicno? Znam da vecina pojacanja nisu taj nivo predstavljanja, ali npr. Bonucci, Higuain, D. Costa, Pjanic itd... Nisam upratio da to u Italiji rade, ali ako ne rade mislim da bi to bila dobra ideja.
„O vjernici, ako se budete Allaha bojali, On će vam sposobnost darovati pa ćete istinu od neistine moći rastaviti i preko ružnih postupaka vaših će preći i oprostiti vam. - A Allahova dobrota je neizmjerna“. (El-Enfal, 29)
ne postoji bolje od njihovog triple handshake-a 
ma dovedu ih u casi milan, provedu kroz objekat, uslikaju par sličica, objave live video u momentu kad igrač potpisuje ugovor i vozdrica, čemu pravljenje nekog cirkusa od običnog predstavljanja igrača.
dresovi solidni, drago mi je što su se okanili onih žuto-zelenih pizdarija i vratili treću crnu garnituru kako bog zapovijeda
ma dovedu ih u casi milan, provedu kroz objekat, uslikaju par sličica, objave live video u momentu kad igrač potpisuje ugovor i vozdrica, čemu pravljenje nekog cirkusa od običnog predstavljanja igrača.
dresovi solidni, drago mi je što su se okanili onih žuto-zelenih pizdarija i vratili treću crnu garnituru kako bog zapovijeda
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Dobra ova treća garnitura dresova, sviđa mi se 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Kada ce se Biglia i Bonucci pridruziti ekipi u Kini?
U utorak bi trebali valjda,sto znaci da nece igrati protiv BvB nego protiv Bayerna ih gledamo,**** termin za tekme 13:30 taman kad idem na posaomeskalin je napisao/la:Kada ce se Biglia i Bonucci pridruziti ekipi u Kini?
- muha milanez
- Kontakt:
Taman dok se probudim, valja odspavat poslije nocne smjene pa tekma laganoronaldo99 je napisao/la:U utorak bi trebali valjda,sto znaci da nece igrati protiv BvB nego protiv Bayerna ih gledamo,**** termin za tekme 13:30 taman kad idem na posaomeskalin je napisao/la:Kada ce se Biglia i Bonucci pridruziti ekipi u Kini?
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ja isto necu moci gledati, ali ima sazetak, daj ista 
pa hajde prihvatljivije je ovo nego kad u americi igraju u 2, 3 ujutru 
ko to čudo prenosi, vidim da nema ni na SK ni areni? meni je svejedno jer mi opet ne gine stream na mobitelu, ali volio bih da pogledam negdje reprizu na tv-u k'o čovjek, ali qurac nea ništa.
poželio sam svog brata milanistu, hoće li živ ostati kad vidi koga smo doveli
ko to čudo prenosi, vidim da nema ni na SK ni areni? meni je svejedno jer mi opet ne gine stream na mobitelu, ali volio bih da pogledam negdje reprizu na tv-u k'o čovjek, ali qurac nea ništa.
poželio sam svog brata milanistu, hoće li živ ostati kad vidi koga smo doveli
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.