RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sretan vaskrs svim navijacima Veleza sirom svijeta koji slave!
Mostar U Srcu Velez Do Groba!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
"Velez was ranked 43rd on the UEFA team ranking which is the highest UEFA team ranking achieved by any football club from Bosnia and Herzegovina"
Tito partija Velezova Armija!
- Sjevernokorejskipas
- Kontakt:
Rožman ne računa više na Derviševića. Namigujem Upravi da ga pokuša dovesti na posudbu na godinu, boljeg stopera nema u regiji.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Ako misliš na Amira, Amir je veznjak a ne stoper i najdalje što igra nazad je zadnji vezniSjevernokorejskipas je napisao/la: ↑03 maj 2021, 13:56Rožman ne računa više na Derviševića. Namigujem Upravi da ga pokuša dovesti na posudbu na godinu, boljeg stopera nema u regiji.
Mostar u srcu, Velež do groba
Tuzla se ovim kiksom oprostila od borbe za evropu ostajemo mi zrinjski i Siroki za preostala dva mjesta koja vode u evropu.
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Kakav je raspored Širokom poslije Željezničara?
Mi sa onima tamo pa sa Željezničarom, ima još Sloboda, Mladost i Tuzla.
Ma nije nijedan protivnik lagan ni nama, ni njima.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
nekoIzMostara
- Kontakt:
Zeljo, TC, Sloboda, Mladost i RadnikRacioEmocionalan je napisao/la: ↑03 maj 2021, 19:49Kakav je raspored Širokom poslije Željezničara?
Mi sa onima tamo pa sa Željezničarom, ima još Sloboda, Mladost i Tuzla.
Ma nije nijedan protivnik lagan ni nama, ni njima.
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
(Vije.sti.ba)Mostarci su, bez dileme, jedna od najljepših sportskih priča u našoj zemlji. Do prije nekoliko sezona Velež se takmičio u nižem rangu, međutim ljubav, volja i entuzijazam doveli su do toga da je ovaj klub danas na pragu izlaska na evropsku scenu.
Ponosan je, naravno, i Vahid Halilhodžić.
“Sletio sam upravo u Francusku, došao sam da posjetim porodicu, malo usput i da radim. Pogledat ću neke igrače i već iduće sedmice se vraćam Maroko jer nas čekaju pripreme za sljedeće utakmice. Bez problema smo se plasirali na Afrički kup nacija, sada nas čeka misija zvana Svjetsko prvenstvo koja će biti malo kompleksnija”, kaže Halilhodžić u razgovoru za portal ****.
Zatim je govorio o Veležu koji je danas na visokom trećem mjestu u m:tel Premijer ligi BiH.
“Pratim sve, naravno. Velež podsjeća na one dane kada se borio za vrh kvalitetom i entuzijazmom, ali izgleda i da se ponovo ponavlja historija u našoj državi. Čuo sam se baš i sa predsjednikom kluba. U posljednjim minutama Velež je ostao bez pobjede nad Borcem, i to na koban način. Neko će reći ovako ili onako, međutim moje mišljenje je da penal nije postojao i da je to sramotno i bijedno. Ja mislim da je politika ponovo ušla u sport. Možda sam bio idealista prema svemu tome, mislio sam da će sportisti u generalnom smislu doprinijeti da se te tenzije smanje, ali to se produbljuje. To je bolna spoznaja”.
Velež ne bilježi samo odlične rezultate na terenu nego i na polju infrastrukture.
“Nema se šta tu puno govoriti, može se dati samo kompliment kada je Velež u pitanju. To je stvarno jedna herojska borba svih tih ljudi. Osim što stadion izgleda sve ljepše, napravljeno je mnogo i po pitanju rezultata za šta treba zahvaliti igračima, treneru, kao i kompletnom rukovodstvu. Nadam se da će sezonu završiti na najbolji mogući način. To bi upotpunilo cijelu ovu priču”.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
ManciniLevatKlasican
- Kontakt:
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Pa jel moguce ovo, u zadnjih 5 utakmica smo dobili 23 zuta kartona.. 
i 4 penalaMostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 13:51Pa jel moguce ovo, u zadnjih 5 utakmica smo dobili 23 zuta kartona..![]()
Neke smo zasluzeno dobili a neke kao naprimjer za Radovca dva zuta nismo zasluzili. To nas moze kostat na kraju, ocekujem penal sviran protiv nas sad u subotu
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Kolika je sad novcana kazna za zuti karton? Bila je nekada 100 KM, a crveni 150.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 13:51Pa jel moguce ovo, u zadnjih 5 utakmica smo dobili 23 zuta kartona..![]()
Znaci, ovdje je takodjer otislo minimum 2.300 KM na kazne.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Mislim da je sada zuti 250 a crveni 500Zoom088 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 15:19Kolika je sad novcana kazna za zuti karton? Bila je nekada 100 KM, a crveni 150.Mostarwolf1981 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 13:51Pa jel moguce ovo, u zadnjih 5 utakmica smo dobili 23 zuta kartona..![]()
Znaci, ovdje je takodjer otislo minimum 2.300 KM na kazne.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Nešto vidim da se Bogdanović ne miriše sa novim ugovorom, kakva su vaša mišljenja. Ima još mjesec dana ugovora sa nama, da li mislite da mu treba dati novi ugovor? Kako uopšte gledate na situaciju sa golmanima tj. mi imamo tri podjednako dobra golmana.
Ti si naša ljubav jedina!
Odmah mu novi datifudbalfudbal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Nešto vidim da se Bogdanović ne miriše sa novim ugovorom, kakva su vaša mišljenja. Ima još mjesec dana ugovora sa nama, da li mislite da mu treba dati novi ugovor? Kako uopšte gledate na situaciju sa golmanima tj. mi imamo tri podjednako dobra golmana.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
On smatra da je nepravedno zapostavljen i da je ponižen sa dolaskom Kjosevskog. Mislim da baš i pogrešno gleda na situaciju. On je direktno bio kriv za dosta golova, druga stvar je što je šutio i trenirao za to mu treba pružit ruku i čestitati. Mislim također da će mu uslov biti da smanjimo broj golmana na dva i on će onda potpisati novi ugovor. Mislim da će Bobić biti prvi pick za out od golmana.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:49Odmah mu novi datifudbalfudbal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Nešto vidim da se Bogdanović ne miriše sa novim ugovorom, kakva su vaša mišljenja. Ima još mjesec dana ugovora sa nama, da li mislite da mu treba dati novi ugovor? Kako uopšte gledate na situaciju sa golmanima tj. mi imamo tri podjednako dobra golmana.
-
RASanticeva
- Kontakt:
Apsolutno da za novi ugovor jer su mi i Bobić i Kjosevski ili top golmani ili first class kikseri i to mi npr kod Kjosevskog ide na **** što je radio i u Želji tj oni njegovi izleti kao protiv Radnika što nama realno ne trebafudbalfudbal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Nešto vidim da se Bogdanović ne miriše sa novim ugovorom, kakva su vaša mišljenja. Ima još mjesec dana ugovora sa nama, da li mislite da mu treba dati novi ugovor? Kako uopšte gledate na situaciju sa golmanima tj. mi imamo tri podjednako dobra golmana.
Mostar u srcu, Velež do groba
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ja sam siguran da ce dobit novi ugovor, Kjosevski drugi golman a Bobicu ugovor svakako istice na kraju sezone tako da on leti hvala Bogu, onog malog Alicica vratit iz Igmana za treceg golmana i taman
100%. Vjerujem da je u ovoj situaciji pogriješio, bas se nadam da će ostati. Kad je Kjosevski branio bio je dobar uz tu jednu grešku koja ga je koštalo mjesto. Nadam se da će sljedeće sezone tu biti Bogdanović, Kjosevski i jedan treći mladi golman kao Alicic ili onaj mali Ribic. Bobicu se zahvaliti za svefudbalfudbal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:53On smatra da je nepravedno zapostavljen i da je ponižen sa dolaskom Kjosevskog. Mislim da baš i pogrešno gleda na situaciju. On je direktno bio kriv za dosta golova, druga stvar je što je šutio i trenirao za to mu treba pružit ruku i čestitati. Mislim također da će mu uslov biti da smanjimo broj golmana na dva i on će onda potpisati novi ugovor. Mislim da će Bobić biti prvi pick za out od golmana.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:49Odmah mu novi datifudbalfudbal je napisao/la: ↑04 maj 2021, 20:41Nešto vidim da se Bogdanović ne miriše sa novim ugovorom, kakva su vaša mišljenja. Ima još mjesec dana ugovora sa nama, da li mislite da mu treba dati novi ugovor? Kako uopšte gledate na situaciju sa golmanima tj. mi imamo tri podjednako dobra golmana.
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
Izbori li se Evropa, za očekivati je da ova ekipa dobije neki novi šmek ali onaj pravi fudbalski sa pojačanjima na par pozicija i da onda gori za prvih 11. Dosta toga zavisi od iduće tri utakmice, a prva je gradski derbi.
Oni su oslabljeni neigranjem Enina koji im je standardan igrač, mi bez Anđušića koji je dobio žuti za prigovor i Ovčine. Obojica u dobroj formi bez obzira šta igrali. Slušao sam jedan podcast i iznesena je jedna činjenica a to je da Feđa voli igrati ovakve utakmice, i da mu je lakše spremati ekipu za ovakve utakmice.

Oni su oslabljeni neigranjem Enina koji im je standardan igrač, mi bez Anđušića koji je dobio žuti za prigovor i Ovčine. Obojica u dobroj formi bez obzira šta igrali. Slušao sam jedan podcast i iznesena je jedna činjenica a to je da Feđa voli igrati ovakve utakmice, i da mu je lakše spremati ekipu za ovakve utakmice.
Kojim igračima ističe ugovor ove sezone?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.