Njih više boli što državne pare date Zrinjskom odoše u Zrinjski, državne pare date Veležu, u vikendice na Ruištu.hskzmostar je napisao/la:Rodjeni puno si se raspisao o tome tko ili sto financira hsk i nksb,kad je partija naredjivala da sve firme onda vecinom drzavne daju pare Velezu to vam nije smetalo pretpostavljam?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
Izgleda da će i Kostić šopingovati u Sarajevu hahha
e to je to u cemu je problemhskzmostar je napisao/la:Nebi bilo logicno da HT i HZHB financiraju npr nesto sto ima petokraku na sebi a za ove firme ne brini daju oni novac Capljini,Branitelju,Posusju ,Cimu,svim nizeligaskim klubovima samo ne daju tudjim i to je kraj price,ti tamo lovi bh i epbih da vam nesto doniraju!
Ovome sto pita za Hepok ranije sam odgovorio,ovo on sto prica da su u Hepok ulagane neke drzavne pare su samo podmetanja ,ni blizu istine.Hepok je privatna firma i 2 puta je promjenila vlasnika.Mozda su dmah poslije rata pomagali Hepoku da pokrenu proizvodnju to ne znam,ali u ovo vrijeme dok su bili Velezovi sponzori bili su privatna firma
Mislim, moze ovo ovako ici nakaradno kako ide (pitanje je samo dokle)ali ne verujem da ce dugo, ovo mora ici u privatizaciju pod Hitno,pa onda neka daju pare kome hoce
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- hskzmostar
- Kontakt:
To ti je moj rodjak sve kakva drzava takvi i odnosi nekoga prema necemu,ti kao da si sa marsa pao ili zivis u Norveskoj,Mostar i BiH su na papiru jedinstveni ali samo na papiru zato svatko se brine za svoje ,mostar ima dve telekoma,vodovoda,parkove ,elektroprivrede sve radi granica koje cinjenicno nisu tu ali kroz administraciju postoje i amerikenjci su ti ostavili svatko za se travu pase,mozes ti tu traziti socijalnu pravdu ili privatizaciju ali toga nece biti jer su telekomi i elektroprivrede biracka tijela koja drze bagru na vlasti a toj bagri nije cilj privatizacija i rezanje radnih mjesta vec manipulacija i zaposljavanje podobnih,izgube li se te drzavne firme mu privatluk imao bi socijalne nemire diljem BiH !
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
potpuno se slazem sa ovim sto si napiso,pa upravo sam i ja piso to da HT Eronet pa i BH Telecom to finansiraju po stranackoj liniji(radi glasackog tijela),a ostale ko J**+(a drzavna je firma).Dobro sam upucen(nisam sa Marsa paohskzmostar je napisao/la:To ti je moj rodjak sve kakva drzava takvi i odnosi nekoga prema necemu,ti kao da si sa marsa pao ili zivis u Norveskoj,Mostar i BiH su na papiru jedinstveni ali samo na papiru zato svatko se brine za svoje ,mostar ima dve telekoma,vodovoda,parkove ,elektroprivrede sve radi granica koje cinjenicno nisu tu ali kroz administraciju postoje i amerikenjci su ti ostavili svatko za se travu pase,mozes ti tu traziti socijalnu pravdu ili privatizaciju ali toga nece biti jer su telekomi i elektroprivrede biracka tijela koja drze bagru na vlasti a toj bagri nije cilj privatizacija i rezanje radnih mjesta vec manipulacija i zaposljavanje podobnih,izgube li se te drzavne firme mu privatluk imao bi socijalne nemire diljem BiH !
Ne treba nikoga zapostavljat ni po kojoj osnovi,a pare treba dijeliti po ostvarenim rezultatima(ali obuhvatiti sve,govorim za sva 3 telecoma isto) i to treba da je jedino mjerilo, pa ga moj klub nikad ne dobio ni marke ako ne zasluzi .
Ovo je ne fer i neposteno i ovo ce se morati mjenjati,a ja bi najvise volio da se privatizuje
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
-
GradKamena1
- Kontakt:
Sta kaze Colic nikad nije bio u poziciji da se bori za mjesto u ekipi,vazda je bio siguran da ce igrat,a igraca i kvaliteta strasno !
E da mi je znat ko je zajebao Tonceva (vlasnik Radnickog Nis) za Anida Travancica pa ga on onako hvali i jos rece reprezentativac BiH hahah
HEPOK Mostar je privatizovan od strane Kuvajcana, koji od njega prave jaku firmu.
Najvjerovatnije ce opet biti sponzori Velezu.
Najvjerovatnije ce opet biti sponzori Velezu.
-
mario11111
- Kontakt:
Robije dočekuje li krcato Bilino Polje šampione? Kakva je atmosfera nakon novog statuta, bilo bi to fino za gledat. Zz
1905
Opet siroki dovodi neke neprovjerene trenere iz hrvatske a ovaj im je dobar bio do sad sto je zamjenio karacica, sta je razlog u promjeni?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Najteze gostovanje za aktuelne sampione. Ja se sjecam samo jedne pobijede Zrinjskog na BP...?mario11111 je napisao/la:Robije dočekuje li krcato Bilino Polje šampione? Kakva je atmosfera nakon novog statuta, bilo bi to fino za gledat. Zz
Bice atmosferica...
-
mario11111
- Kontakt:
Nezgodno gostovanje ili neka mutna posla, kako god. očekuje se dobra ut.KenoRob je napisao/la:Najteze gostovanje za aktuelne sampione. Ja se sjecam samo jedne pobijede Zrinjskog na BP...?mario11111 je napisao/la:Robije dočekuje li krcato Bilino Polje šampione? Kakva je atmosfera nakon novog statuta, bilo bi to fino za gledat. Zz
Bice atmosferica...
1905
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik. 
Ma.. Novi predsjednik kluba gradonačelnik.. O nogometu zna jedino da je lopta okruglairfo je napisao/la:Opet siroki dovodi neke neprovjerene trenere iz hrvatske a ovaj im je dobar bio do sad sto je zamjenio karacica, sta je razlog u promjeni?
.
Husref voli visoke centarfore(talijanski centarfor) što znaju glavom i znaju primiti loptu razigrati....to je njegov stil oduvijek, i kod nas kad je bio to je forsir'o : Melunović,Karić,Krpić , pa Sloboda: Ahmetović, Krpić Karić, pa sad...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Nije stvar u tome, nego ovoga voda kao malo dijete. Nez jesi vidio da ga dovede u mladost ponovo. A karic lopataDenchiNL je napisao/la:Husref voli visoke centarfore(talijanski centarfor) što znaju glavom i znaju primiti loptu razigrati....to je njegov stil oduvijek, i kod nas kad je bio to je forsir'o : Melunović,Karić,Krpić , pa Sloboda: Ahmetović, Krpić Karić, pa sad...Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik.
Komsije,sta vam ono Husaric proziva trenera po komentarima ? Lik je stvarno za Jagomira.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- tuzlak1987
- Kontakt:
Daje mu Karic dio plate, tale se ..Sarajlijica1946 je napisao/la:Ja ne znam sta vidi Husref u ovom Karicu. Fakat mi je nejasan lik.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na dobrom je putu cim ga ovaj pljujeLjoZee je napisao/la:Komsije,sta vam ono Husaric proziva trenera po komentarima ? Lik je stvarno za Jagomira.
Cala kralju samo udri, u rat za tebe ako treba
Drago nam je sto proziva Calu na onakav nacin, bar sada znamo da Cala bira igrace. I jos jednom bravo za Calu!!!
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.