FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

ribery
Moderator
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la ribery » 10 dec 2009, 19:07

don Ciro je napisao/la:
_amel_13_BHf_ je napisao/la:MA IMA DA BAYERN HARA xd :D :D
gdje :?: :?:DFB KUP :D
Neka vam ova dva posta budu primjer kako ne trebate pisati, i kakve cemo postove ubuduce brisati. Malo se uozbiljite 8-)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 10 dec 2009, 19:20

S Tonijem više nemam šta pričati!"

Trener Bayerna svom je napadaču i kandidatu za talijansku nogometnu reprezentaciju Luci Toniju poručio da slobodno može potražiti novi klub u januarskom prelaznom roku.

Bayernu je u zadnje vrijeme pod vodstvom Van Gaala krenulo jako dobro, pa je u utorak pobjedom u Torinu 4-1 protiv Juventusa izborio i plasman u osminu finala Lige prvaka. No, 32-godišnjem Luci Toniju već duže vrijeme ne cvjetaju ruže.

Još od prošle sezone je prenio povredu Ahilove tetive zbog koje je propustio početak ove, a kada se oporavio, Louis van Gaal ga je prekomandovao u drugu tim. Kada se talijanski golgeter napokon vratio u prvi tim, najčešće se družio s rezervnim igračima na klupi, pa se nedavno javno izjasnio kako želi napustiti Bayern u januaru, te potražiti klub u kojem će regularno igrati, kako bi povećao mogućnost za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine.

Tu je tek stao na žulj Van Gaalu, koji mu, očito, takav "grijeh" ne može oprostiti.

- S Tonijem više nemam što diskutovati. I sam je objavio da želi otići iz Bayerna u neki drugi klub. Ima potpunu slobodu to i učiniti, može odmah početi. Sada je ionako kasno za eventualna izvinjenja, trebao je o tome ranije razmišljati. On je sam zauzeo određeni kurs ponašanja i sada više nema povratka – izjavio je Van Gaal za Corriere dello Sport.

Sljedeća rečenica je konačna potvrda da je Tonijeva avantura na Allianz Areni gotova.

- On nije ispunio naša očekivanja ove sezone. U Bayernu nam više nije potreban!

Okrutna je to i surova istina za najboljeg strijelca Bundeslige u Bayernovom dresu u sezoni 2007/08 s 24 pogotka. Ukupno je u toj sezoni u svim takmičenjima imao 39 pogodaka i 12 asistencija u 46 utakmica. Ni prošle sezone nije bio loš. Uprkos spomenutim problemima s povredom, u 25 nastupa upisao je 14 pogodaka.

West Ham United, Fenerbahče, Roma i Inter spominju se kao klubovi u kojima bi se Toni mogao skrasiti u januaru iduće godine.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 10 dec 2009, 19:32

geronimo je napisao/la:
FC BAYERN je napisao/la:U Bundes Ligi sta valja od igraca :

Neuer/Adler
Ozil
Misimovic i Hleb (Ne znam kako Hleb igra u zadnje vrijeme nisam ga bas pratio,al sigurno bi dosao kao dobra izmjena za Riberya i Robbena)
Dzeko
Rafinha
C.Eduardo

Sve su ovo mladi momci osim Misketa i Hleba Bayern bi trebao iskoristiti i dovesti makar jednog od ovih.
Od ovih pomenutih golmana, sanse su velike da jedan od njih stane na gol Bayerna. Mada ima i drugih rijesenja, ali iz poznatih razloga oni kupuju domace.
Ozil je sila, ali pitanje je hoce li se Bayern moci uhvatit u kostac sa seicima i ostalim bogatunima, ako ga oni budu htjeli dovesti.
Od Misketa i Hleba nece biti nista, nazalost vjerovatno i od Dzeke.
Rafinha, hmm, ne znam ni sam iz kojih sve razloga, ali ja bih radije nekog drugog. Radi poznate situacije u Schalkeu, ovaj transfer se cini mogucim.
Eduardo, to je taj koji bi najvise pomogao Bayernu, daj Boze da njega dovedu.

Ne treba zaboraviti da nam se na ljeto vraca Kross, pun samopouzdanja i vidnog napretka u igri.
Ozilu isitce ugovor 2011 i on nema namjeru produziti,Uli je vec nakon tekme sa Werderom izjavio kako bi u slucaju da se pruzi sansa - doveli Mesuta...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

big_amko
Kontakt:

Post Postao/la big_amko » 10 dec 2009, 20:03

Evo dva dana nakon velike pobjede u Torinu da i ja nesto napisem. Do preksinoc sam bas bio sit fudbala i sporta uopce. Sve je pocelo sa onim neredima u Sirokom ( R.I.P Vedran Puljic :cry: ), pa smrt Roberta Enkea i sva ona desavanja oko reprezentacije. Sve ovo me cinilo depresivnim, ali za razliku od proslih godina ovaj put nisam mogao naci utjehu u Bayernu.
Ali, ova zadnja pobjeda me je vratila u zivot. Nekako sam opet osjetio onaj duh Bayerna koji ga je krasio krajem 90- tih. Posebno hvala ide clanovima ovog foruma seceru, geronimu, amerosmu, kao i ostalim navijacima Bayerna.
Bilo mi je zadovoljstvo citati vecinu vasih komentara...

Evo dok sam raspolozen, da napisem jos koju stvar o Van Galu. Jedine dvije stvari koje mu ja zamjeram jesu da je olako prodao Lucia i da je doveo Pranjica umjesto Elie ( HSV), valjda zbog Pranjicevih defanzivnih kvaliteta.
Mislim da dobro radi sa ekipom, ali također imam strah da je Badstuber i Mulleru dao prevelike zadatke.

Na kraju ostaje nada da ce i u nastavku sezone nastaviti da igraju ovako i mislim da uz malo srece mozemo dogurati daleko u ligi prvaka

JameS
Kontakt:

Post Postao/la JameS » 10 dec 2009, 21:12

secer je napisao/la:
Trasimaco je napisao/la:Ovako se secer htio kladiti na Wolf sinoc protiv Uniteda. Ja ga pitam sta ulaze, a on vrda tamo vamo. :lol:
Puca covjek u prazno, ali ga je zanimljivo citati. :mrgreen:
hebo li te mish..lafinashu :D
stavio sam ti do znanja(ti tumaci kak hosh :D ) fino sam ti rekao da izaberes ulog, a ti...trt...umrlo gono :D ...strahulja :lol:
evo, sa dzemludinom sam se opkladio...ti si slijedeci :twisted: :D
heheh...lagahno smanjujem broj navijaca drugorazrednih klubova na ss.ba :D
drugorazrednih :?

ako je Real drugorazredni klub sta je onda Bayern :lol:
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP

Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...

C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2009, 21:14

Bayern Munich are interested in Brazilian forward Dagoberto (26), who plays for Sao Paulo

ne znam koje si njegove kvalitete no :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 10 dec 2009, 21:18

Saurman je napisao/la:Bayern Munich are interested in Brazilian forward Dagoberto (26), who plays for Sao Paulo

Dobar igrac, al ne treba nam, sta ce nam jos jedan napadac
Volim te Zeljo!!!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 10 dec 2009, 21:20

zlatandr je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Bayern Munich are interested in Brazilian forward Dagoberto (26), who plays for Sao Paulo

Dobar igrac, al ne treba nam, sta ce nam jos jedan napadac
Mislim da nije napadac ,vec da igra iza napadaca ,tj ko Miske i C Eduardo! :)

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 10 dec 2009, 21:24

Bayern je jos zainteresovan za Radua iz Lazia kao i Diakite i Zarate ovog zadnjeg bi volio vidjeti na allianz areni..

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 10 dec 2009, 23:12

Saurman je napisao/la:Bayern je jos zainteresovan za Radua iz Lazia kao i Diakite i Zarate ovog zadnjeg bi volio vidjeti na allianz areni..

Zarate je strasan igrac veliki talenat ima 22 godine odigro je 5 utakmnica za Argentinu20 i postigao 2 gola, jos je dobro sto igra vise pozicija.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 00:42

Tražio sam neki novi avatar . Hajde kontam Baslera, ili Kuffoura, ali onda se sjetim finala polufinala protiv Real ili je ono četvrtfinale protiv Uniteda bilo ne znam, mislim ovo sa Unitedom prije, kada je u 80 i nekoj uzeo loptu i pretrčao onoliko puno. Baho kao komentator u toj utakmici kaže nešto kao pa umara li se ovaj čovjek ikada. Da, riječ je od Jens jeremiesu. U penziju je otišao u 30 i nekoj, previše se forsirao prije. ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 00:50

Jens je ubica bio. Imao je kondicije kao niko drugi u Bayernu. Nisu onda postojali ti neki uređaji koji mjere koliko ko pretrči, siguran sam bio da bi on bio među fudbalerima\nogometašima koji najviše pretrče.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 dec 2009, 00:52

Eeehh RZ88 ,evo i Elbera,auuu Jeremies je bio legenda ,po meni jedan od najboljih koje je Bayern imao!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 11 dec 2009, 00:56

hhhem, ELBERRRRRRRRRRRRRR je bio majstor, kada se on zavio u onaj znak Bayerna haha, i Hasan ga gleda , Hasan je najbolje slavio golov,e skakao je kao lud.

Jens je imao facu kao da ulazi uvijek u posljednu bitku, zato i tako dobar bio. Davao je uvijek svoj maksimum i svaka mu čast za to.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 dec 2009, 01:00

heheheh oso i on mjenjati avatar
Jens ,kakav god da je bio ,prgav ili nesto ,ja znam da je bio igracina :D :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 11 dec 2009, 01:04

Karim_Madrid je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:heheheh oso i on mjenjati avatar
Jens ,kakav god da je bio ,prgav ili nesto ,ja znam da je bio igracina :D :D
evo i mog... :lol: :lol: dobar :lol:
Ima i vrebac_86 mislim da tako ide ,isti takav ,ali je dobar
Eeeeh sad ,ispunio sam cilj za veceras ,to je preci 300 postova i sad LAKU NOC

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 11 dec 2009, 13:21

Bayern ce u januaru pokusati dovesti Adriana iz Flamenga.. :D olee

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 11 dec 2009, 13:53

Sta ce enam ta pijanica,klosar teski...bolje nek malo razmisle koga ce dovest prije nego sto bubnu neko ime
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 11 dec 2009, 14:17

Ima nešto u vezi tog Adriana jer se Kloseu i Toniju sprema noga

Evo za Adriana:

http://www.lancenet.com.br/flamengo/not ... ela-italia
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 11 dec 2009, 17:17

FRANK RIBERY je napisao/la:Ima nešto u vezi tog Adriana jer se Kloseu i Toniju sprema noga

Evo za Adriana:

http://www.lancenet.com.br/flamengo/not ... ela-italia
Moze, moze, jasta. Adriano Ubica. :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.