Neka vam ova dva posta budu primjer kako ne trebate pisati, i kakve cemo postove ubuduce brisati. Malo se uozbiljitedon Ciro je napisao/la:gdje_amel_13_BHf_ je napisao/la:MA IMA DA BAYERN HARA xd![]()
:?:DFB KUP

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Neka vam ova dva posta budu primjer kako ne trebate pisati, i kakve cemo postove ubuduce brisati. Malo se uozbiljitedon Ciro je napisao/la:gdje_amel_13_BHf_ je napisao/la:MA IMA DA BAYERN HARA xd![]()
:?:DFB KUP
Ozilu isitce ugovor 2011 i on nema namjeru produziti,Uli je vec nakon tekme sa Werderom izjavio kako bi u slucaju da se pruzi sansa - doveli Mesuta...geronimo je napisao/la:Od ovih pomenutih golmana, sanse su velike da jedan od njih stane na gol Bayerna. Mada ima i drugih rijesenja, ali iz poznatih razloga oni kupuju domace.FC BAYERN je napisao/la:U Bundes Ligi sta valja od igraca :
Neuer/Adler
Ozil
Misimovic i Hleb (Ne znam kako Hleb igra u zadnje vrijeme nisam ga bas pratio,al sigurno bi dosao kao dobra izmjena za Riberya i Robbena)
Dzeko
Rafinha
C.Eduardo
Sve su ovo mladi momci osim Misketa i Hleba Bayern bi trebao iskoristiti i dovesti makar jednog od ovih.
Ozil je sila, ali pitanje je hoce li se Bayern moci uhvatit u kostac sa seicima i ostalim bogatunima, ako ga oni budu htjeli dovesti.
Od Misketa i Hleba nece biti nista, nazalost vjerovatno i od Dzeke.
Rafinha, hmm, ne znam ni sam iz kojih sve razloga, ali ja bih radije nekog drugog. Radi poznate situacije u Schalkeu, ovaj transfer se cini mogucim.
Eduardo, to je taj koji bi najvise pomogao Bayernu, daj Boze da njega dovedu.
Ne treba zaboraviti da nam se na ljeto vraca Kross, pun samopouzdanja i vidnog napretka u igri.
drugorazrednihsecer je napisao/la:hebo li te mish..lafinashuTrasimaco je napisao/la:Ovako se secer htio kladiti na Wolf sinoc protiv Uniteda. Ja ga pitam sta ulaze, a on vrda tamo vamo.![]()
Puca covjek u prazno, ali ga je zanimljivo citati.![]()
stavio sam ti do znanja(ti tumaci kak hosh) fino sam ti rekao da izaberes ulog, a ti...trt...umrlo gono
...strahulja
![]()
evo, sa dzemludinom sam se opkladio...ti si slijedeci![]()
![]()
heheh...lagahno smanjujem broj navijaca drugorazrednih klubova na ss.ba
Dobar igrac, al ne treba nam, sta ce nam jos jedan napadacSaurman je napisao/la:Bayern Munich are interested in Brazilian forward Dagoberto (26), who plays for Sao Paulo
ne znam koje si njegove kvalitete no
Mislim da nije napadac ,vec da igra iza napadaca ,tj ko Miske i C Eduardo!zlatandr je napisao/la:Dobar igrac, al ne treba nam, sta ce nam jos jedan napadacSaurman je napisao/la:Bayern Munich are interested in Brazilian forward Dagoberto (26), who plays for Sao Paulo
ne znam koje si njegove kvalitete no
Saurman je napisao/la:Bayern je jos zainteresovan za Radua iz Lazia kao i Diakite i Zarate ovog zadnjeg bi volio vidjeti na allianz areni..
Ima i vrebac_86 mislim da tako ide ,isti takav ,ali je dobarKarim_Madrid je napisao/la:evo i mog...bavarian_bk je napisao/la:heheheh oso i on mjenjati avatar
Jens ,kakav god da je bio ,prgav ili nesto ,ja znam da je bio igracina![]()
![]()
dobar
Moze, moze, jasta. Adriano Ubica.FRANK RIBERY je napisao/la:Ima nešto u vezi tog Adriana jer se Kloseu i Toniju sprema noga
Evo za Adriana:
http://www.lancenet.com.br/flamengo/not ... ela-italia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.