English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ovo penal? 

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Oj sto serete ni Walker se nije zalio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Čist penal, samo karaj 

MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ima VAR 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Walker klasa i najbolji bek 

- Chapman1886
- Kontakt:
najodvratniji sportski kolektiv na svijetu,šta je poenta ovog namještanja nagurali su im titulu šutaj smetlje na granicu 4 mjesta gdje im je prirodno stanište.
Samo Sloboda | COYG
Al' eto kuda fudbal ide. Ono jeste bio faul nad Sterlingom, al' covjek nije pao. Da je pao, bio bi faul.
Mozda je bio penal, al' da li je moguce da se tako lako zaboravilo kako je Mane laktom udario Tierneya??
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Fuj u sta se ova tema pretvorila i forum generalno zadnjih godinu dana 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Faul u istom napadu za City preočigledan. Nije trebalo ni doći do ovog penala.
- Chapman1886
- Kontakt:
Svi mrze Liverpool fuj

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Ako je faul, onda ga vrati i sviraj, nema tu price jel pad ili nije...ko fol puštanje prednosti

- Romagnoli13
- Kontakt:
Jbt defanzivci više ne smiju pipnuti napadače u blizini 16erca. Kako onda igrati defanzivi? Telepatijom zaustavljati napade. VAR i dalje većina sudija ne zna kako da koristi.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Ko je ono pisao da je Walker najbolji bek lige. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Chapman1886
- Kontakt:
Ti kao moderator bi trebao pripaziti na kolicinu jeftinog trolla umjesto sto ucestvujes u istom.
Popuni P-obrazac, sram ga bilo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.