Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Jel novinari sa Klixa imaju fetiš na naslove sa "ili"?
"Mostarski korona-apsurdi ili protesti u gradu bez mjera i s minimalnim procentom vakcinisanih"
Svaki dan minimalno jedan ovakav naslov vidim.
"Mostarski korona-apsurdi ili protesti u gradu bez mjera i s minimalnim procentom vakcinisanih"
Svaki dan minimalno jedan ovakav naslov vidim.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Juventinissimo
- Kontakt:
Ines Mrenica im zarazila pola redakcije.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ines Mrenica ili kako sa puno reći malo
Al dobra je. Oprostim joj loše recenzije:

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Marno bi ja ovo valaOtelo je napisao/la: ↑22 nov 2021, 16:17Ines Mrenica ili kako sa puno reći malo![]()
Al dobra je. Oprostim joj loše recenzije:
![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.
Tu sam
kakav si mali
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Dobar veliki, ti?
Nisam dugo naišao na tvoj neki post, rek'o valjda je sve ok.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
To je ustvari princip keto ishrane ali nisam se toga drzao skroz.
Prva 3 dana lose kasnije hiperaktiva max
Pošto ja radim dosta i fizicki u šumariji i to reko bi da ne možeš izdržati ali bilo je sasvim okej.
Kod trcanja duzeg cesci su bili grcevi ali mg citrat je rijesio probl
- Juventinissimo
- Kontakt:
Keto dijetasi vs antivakseri. Ne znam, teska odluka.
Mozda neki X.
Mozda neki X.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ne znam koliko je istina u nas ali u ostatku svijeta naslove pišu urednici, a ne sami novinari, prvi razlog je da pisac teksta radi svoj posao i prikuplja informacije umjesto da troši vrijeme, druga je da trebaju imati na umu koliko mjesta ima za naslov, tekst sam po sebi će biti skraćen svakako (ova praksa je nastala za novine i još traje online radi tradicije)
Tipujem da Hambo uređuje ove važnije članke (političke, Ines) i stavlja veznik "ili" radi search engine optimization
Evo ovaj koji si ti stavio je savršen primjer, "Mostar" "korona" "protesti" "vakcinisani" su sve često korišteni pojmovi, i dovoljno je da ukucaš na Googleu 1 ili 2 pojma, eto ti članka na vrhu, bez ovog "ili" bilo bi teže povezati sve ove pojmove
Ne govorim da je ok praksa, niti da je ovo šta se ustvari dešava, nego samo teorija
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
-
jolicnikola
- Kontakt:
yebote, Kraljice se okupile, a ja u vakvom qrcu, previše sam mamuran od svega onoga što se desilo pretprošlog vikenda i od onog juče, nema veze tek slijedi ludilo
a prava je šteta što se rukometna prvenstva ne igraju ljeti, kad je lijepo vrijeme (u periodu od kraja maja do septembra)
a prava je šteta što se rukometna prvenstva ne igraju ljeti, kad je lijepo vrijeme (u periodu od kraja maja do septembra)
Monster je plafon u ovoj branši ,nedokučiv još uvijekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 12:23
Ja inace skoro nikako ne pijem kafu, ali svaki dan po jedan hell krhnemkazu vaki naki, al meni pravo legne
Od ovih cijenom pristupačnih za više komada dnevno; Hell classic , hell zeleni,plavi, Burn kiwi , Richard ,XL , King 0,85 ml itd
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
-
Mostarwolf1981
- Kontakt:
Ne znam, meni Monster ne lezi jer je previse sladak po mom ukusu, a i pola litra ga dodje, valja to popit.. od ovih ostalih nabrojanih Hell classic i red grape, a kad se balaha onda red bullRollMan je napisao/la: ↑22 nov 2021, 21:49Monster je plafon u ovoj branši ,nedokučiv još uvijekMostarwolf1981 je napisao/la: ↑22 nov 2021, 12:23
Ja inace skoro nikako ne pijem kafu, ali svaki dan po jedan hell krhnemkazu vaki naki, al meni pravo legne
Od ovih cijenom pristupačnih za više komada dnevno; Hell classic , hell zeleni,plavi, Burn kiwi , Richard ,XL , King 0,85 ml itd
Ja pijem monster ima 5g i sve osim basic zelenog volim piti..ostali mi imaju okus gaziranog zelenog caja 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Armani Emporioooooooooooooooooo
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
-
jolicnikola
- Kontakt:
jel neko poznaje Yvonne Bošnjak?
-
jolicnikola
- Kontakt:
al sam se ispuho u ovih 11 mjeseci, nemam energije da ispratim Kraljice šoka
- BosniaBoston
- Kontakt:
Red Bull od lubenice ubjedljivo najjače gazirano piće, ne samo energetsko. Od ovih jeftinih, hell rozi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.